1 במאי שמח לכולם

hsotrt

New member
אישי הטוב...

שלא נגרר למהומות, טוב? והכובע-טמבל צריך להיות אדום!

RedStorm

New member
אני

הולך להגן על כל המתנגדים והמתפרעים ... על ידי דחיפת המצלמה הדיגיטלית שלי לפנים של השוטרים - מקווה שיעזור!! כיף לחזור לפה!@

dubose

New member
ווי

מחקו לי הודעה! האאא האח הגדול שם גבולות?

dubose

New member
נו טוב

איתי יא דיקטטור אני דורשת שהיא תוחזר לאלתר היא לא הייתה כזאת לא קשורה

IC4

New member
BWAAAAVOOOOOW

BRAVO מוחא כפיים אנוכי מוחא כפיים some more צורת התנסחות מרנינה ומפוצצת את מוחי בתחכומה "יא חתיכת חרא" "לא הוא לא חרא, הוא שלשול" וזה נאמר ע"י אותם אנשים שמנסים לגרום לי לא למחוק הודעות? זה לא קצת נוגד את כל המלחמה שלכם? כלומר לרשום הודעות כל כך מיותרות ודורשות מחיקה? ואגב בגלל שאתם מכירים אותי קצת הרבה זמן אתם יודעים שאני לא צועק או כועס כשאני רושם הודעה זו, אלא רק מתחכם יותר ממכם.

IC4

New member
טוב טוב סליחה. הנה ההודעה שלך:

dubose לאלא היא דוקא הייתה עימי בתהלוכת הקומוניסיטים. זה תמר הזאת, השפעה רעה, השתוללה ממש! פלג רצתה לקחת חלק בסיסמאות אז היא שאלה את תמר כשמו"צניקית גאה מה לצעוק אז תמר אמרה-צצצצדק חברתי, מעניין את אחותי ----- עד כאן ההודעה - "מי זאת תמר ? מי זאת פלג ?" אלו הן שאלות של נוכחי הפורום שאינן חלק משלישיית יעלdubose/מרים גולדה סאן goldi san/פלג chot שאגב אם איני טועה, לכל השלישייה ולדקל חזיר בר יש אייסיקיו ולכל אחד מאיתנו יש את האחרים ברשימתו. which is why (the matrix was redesigned??( לא which is why פורום מוק"א אינו הפורום (הבנתם איזה משחק מילים משעשע??) לכאלה הודעות.

Darewolf

New member
מישהו יודע למה יש יום הפועלים בכלל?

מכיוון שזמני קצר פה, אספר לכם. זהו סיפור ששמעתי מהיסטוריון עם תואר שני, בחור חביב ואחד המספרים האהובים עלי. בשיקגו 1800 ומשהו שלושים וחמש אני חושב, התאספו להם תומכים של המפלגה הסוציאלית בשיקגו והפגינו למען הפועלים. מכאן לכאן הגיע המשטרה ועשתה בהם שמות. ובשביל לרצות את הפועלים ולהשכיח את האירוע עשו את יום הפועלים, ואללה!. Darewolf בהזדמנות חד פעמית.

Chot

New member
ילד מהשכבה שלי

חשב שהאחד במאי זה יום ההולדת של סטאלין..

למעלה