1 במאי 2007 כנס עובדי קבלן

1 במאי 2007 כנס עובדי קבלן

לחברי ארגון אמי"ל הנכם מוזמנים לקחת חלק בהנפת דגל הסולידריות עם עובדי הקבל בעצרת המרכזית של 1 במאי 2007 בדימונה. ביחד נממש את זכותנו למימוש החופש להתאגדות. הרשמה לכנס: תודה וחג חרות שמח לכם.

joshh

New member
איזה אורח !!!

מה ניש ? התגעגנו עלייך, לאן נעלמת ?

התחלתי לעבוד

אחי, לאחר 872 ימים של אבטלה, התחלתי לעבוד כמנהל מרכז רב נכותי שמטפל בקהילות של מפגרים, בריאות הנפש ונכויות שונות בעיר דימונה וסביבתה. העבודה גוזלת ממני את כל כוחותיי. אבל לקראת 1 במאי 2007 אני מקדיש את זמני למאבק. אשמח מאוד אם ארגון אמי"ל יקח חלק באירוע ונציג הארגון ישא דברים בכנס על פועלכם בנושא המאבטחים וזכויותיהם. חג חרות שמח.

joshh

New member
אני לנאום ?

אני לא איש של נאומים ... אני איש של עשיה... שהפוליטיקאים ינאמו... אני מעדיף ליצור...

דובי 46

New member
באמת? אתם לא רציניים!

פעם שהייתי בשלילת רשיון הובטח לי שיתקשרו אליי בקשר לכנס בתל אביב . ולא היתקשרו ולא אמרו ולא באו לאסוף אותי . ועכשיו כנס בדימונה? למה אתם לא פועלים למען הצפון מחדרה וצפונה ? הרי פה האבטלה והחגיגות הכי גדולה של כל חברות הקבלניות ובתוכם חברות השמירה והאבטחה . אתם לא רציניים בכלל

מה אתה רוצה מאדרי?

הוא דימונאי, הוא פועל בעיקר למען העובדים בסביבה שלו, ולשום כנס עובדי קבלן לא יבואו הרבה עובדי קבלן ממרחק העולה על כמה עשרות קילומטרים. אתה יודע, כרטיס אוטובוס הלוך וחזור יכול לעלות יותר מחצי משכורתו היומית של עובד כזה.

אז הבנאדם מארגן כנסים

לפחות בשני מקומות שונים בארץ- למה אתה לא יכול לפרגן?

joshh

New member
זה לא אשמתו

אני לא רוצה לדבר כאן רעות על מישהו ספציפי. אבל אחרי הכנס הבנו טוב מאוד עם מי יש לנו עסק.. וארדי לא קשור לעניין. joshua

למעלה