1. הגעגוע

behappy

New member
1. הגעגוע

שמתחיל באזור הלב ומחלחל לבטן כמו נוזל סמיך. 2. הימים הארוכים 3. האדים. היכולת לישון כמו תינוקת, התשוקה לצבוע, לצייר, למתוח את קשת המותן, לרקוד, לרוץ רחוק מאוד, להתחפר בחיבוק. 1. השינוי שמתחיל במעגל קטן. חוסר הזמן לכתוב אפילו לעצמי. בעיקר לעצמי. כותבת סיפורים על אנשים אחרים בכתיבה שאין בה הרבה אני אבל גם בה אפשר למצוא משהו ממני. 2. השפה ומחסומי השפה ורגליי היחפות המתרוצצות בין האבק והמברשות והצבעים - כן ככה היה צריך להיות תמיד, כמו הגלים שמלחכים את עור הברווז, כמו ריח הטרנפנטין או ריח הצמחיה של הסתיו כשרצתי אז לבד-לבד בקור ויובש והצחוק שלעולם לא אוכל עוד להסתיר והבכי שיש לו רק כמה מקומות לצאת. 3. עונת המעבר המשונה הזו. הטוב והרעד שהיא מביאה איתה: הספינה שעוזבת את החוף עכשיו, עשרות מטרים מהנמל: הגעגוע שיש לו תקווה וסוף ואין גבול למרחבים שהוא יקח אותי אליהם היכולת להזיל דמעות על מי שגידל אותי, על מי שרב איתי, על מי שאומר לי שאני בסדר, אני בסדר היכולת להגיד- מפה הצלילים האלה כבר לא אני, מזה אני לא נהנית, ומאחרים כן.

דוVשה

New member
../images/Emo30.gif

[שישלח אחרי שאני אסיים עם סוגי התקשרויות ומודל פעולה פנימי וכו']
.

Tidal

New member
ה:

1.מחסור באור 2. הים החלול 3. חופים מורעלים 4. לימוזינות 5. רופאי שיניים (חסרי שיניים) 6. שוטרים שהורגים לבייבי שלי יש את החוקים הבודדים ביותר לא ממש עוברים תוך לילה דוקטור עיוור, רק רשום את הכחולים. אם הסחרור נורא לא שוכך אחרי הלילה דוקטור עיוור, רק רשום את האדומים. (אמילי היינס, תרגום חופשי להחריד. נועה, אני לא זוכרת את החוקים - תמחקי אם זה עובר.) (פשוט כי לרגע זה נראה במקום. אבל כבר שכחתי למה)

Yael Floyd

New member
זה מופלא

"היכולת להגיד- מפה הצלילים האלה כבר לא אני, מזה אני לא נהנית, ומאחרים כן."

behappy

New member
גרפומניה או לא גרפומניה ../images/Emo67.gif

(........העייפות) לתת לים לחדור לתת לאהבה להכנס לתת ל- I wanna make you feel free (בקול הצלול-צלול של ג'וני של ההתחלה), ולדעת שאפשר ושאני רוצה ובכל זאת, הייתי רוצה להקדיש לך את הנסיך הקטן שקראתי בגיל חמש עשרה ואת בלו של ג'וני, (כי מתנות אני לא מצליחה להחליט ולקנות אז קח את האמת) הייתי רוצה לתת לך את החתיכות הצומחות, את האדמה החומה הלחה, את המקומות והנופים את ריח ההדרים באביב, את השינות העמוקות הייתי רוצה לא לאבד אותם בעצמי אף פעם. הייתי רוצה לתת לך ממני ולא לבקש דבר מלבד לב פועם וכנף אחת. גם לא במרחק. גם לא בזמנים שישתנו. הם משתנים כל כך מהר אצלי, לפחות. (אני רוצה ללחוש לך ש: אתה לא (לגמרי) מכיר אותי. ואני לא יודעת אם תאהב מה שתכיר. אני משתנה בכל תקופה תמצא אותי אחרת "נו זו עם השיער מתנופף ברוח והפוזה של היי אני מצליחה בחיים, את מבינה" אומרת לי הילדה החכמה הזו כן, אני מבינה [ומתגעגעת אליה, לילדה החכמה הזו, לעזאזל, זה לא קשור עכשיו אבל הלב נחמץ] אז מה אתה רואה ממני ובי?) הילדה שעמדה בג'ינס וגב מתוח וזקוף לפני שנה ורק חיכתה לאחד שיזמין אותה ללכת לפאקין מכבסה כבר לא קיימת. נשארו רק העיניים. הילדה שהלכה בשבילי ירושלים באביב ובירוק לפני ארבע שנים עם הלב הפועם-פועם גם כבר לא כאן. נשאר רק הלב, ומה נשאר מהלב, ודברים שצמחו בו אחרת, וים שנבט שוב מתוך המדבר. לפעמים, אתה מבין, זה מרגיש כאילו אני בסך הכל הצגה באיזה אולם, וכל התלבושות, וכל האנשים, וכל הקהל, כולם בי, איך קל לי למצוא שבריר מראה כשיש לי מישהו לכתוב אליו, יא-אללה.

Yael Floyd

New member
ישלהכניס

"ובכל זאת, הייתי רוצה להקדיש לך את הנסיך הקטן שקראתי בגיל חמש עשרה" ורק שתדעי לך, שלב פועם וכנף אחת זה הרבה מאוד לבקש ממישהו. אפילו יותר מנישואים נראה לי
זה סתם ממש כיווץ אותי, שזה כביכול כלום, וכלכך הרבה. הנסיך הקטן כמו לעולם לא יהיה קסום יותר מכשקראתי אותו בגיל חמש עשרה. כמו שהולדן כבר לא מיוחד כלכך אלא יותר מתוסבך, וברוד גם כן תרגיז אותי אם אני רק אחכה עוד כמה חודשים. "גם לא במרחק. גם לא בזמנים שישתנו. הם משתנים כל כך מהר אצלי, לפחות." יפה יפה, שיר. באמת.

behappy

New member
אבלאבל

אי אפשר להסתפק בפחות, זה חרא, ונישואין זה סיפור אחר
טודע כפרה
תשמרי על עצמך בצבא הקר והאכזר!!! אל תתני להם לשבור אותך! וכו!

Yael Floyd

New member
מי אמר להסתפק בפחות? ../images/Emo163.gif

פשוט לא לבקש את כל זה מבן-אדם אחד. קצת מדוד, קצת ממשה, קצת משאול, והנה את מסופקת! אחרת את משאירה אותו רק עם כנף אחת במקרה הטוב! וזה לא משביע! ולא התכוונתי נישואין-נישואין, התכוונתי ל"נישואין", את יודעת ; בחולי ובבריאות באושר ועושר ובלה בלה, דרישות מוגזמות, לזה התכוונתי. הצבא אכן הולך להיות קר, לא יודעת אם אכזר, אבל ארוך. בעיקר ארוך. כמו נצח ארוך.

behappy

New member
אבל זה לא לבקש שהוא יביא לי אותם ככה שלא

יהיה אותם לו, זה לבקש שיהיו לו אותם!!! אני עדיין מתעקשת
וקר לא יהיה פה לאפאחד
זה סוף העולם, אני אומרת לך!! חמסינים בנובמבר, מה נסגר

Yael Floyd

New member
לא נכנס לקטנות אבל...

אבל את מספרת לו על כמה שתתני לו ואז אומרת "הייתי רוצה לתת לך ממני ולא לבקש דבר מלבד לב פועם וכנף אחת." אבל עכשיו אני באמת סתם מציקה לך

Remedy Lane 9

New member
את ממעיטה

מערך המתנות שלך. והן יפות יפות ובטח יותר נוגעות מאיזה מכשיר שיעמוד על המדף..!
הייתי רוצה לא לאבד אותם בעצמי אף פעם. הרגת אותי עם זה, באמת. וגם (אני רוצה ללחוש לך ש: אתה לא (לגמרי) מכיר אותי. ואני לא יודעת אם תאהב מה שתכיר. אני משתנה בכל תקופה תמצא אותי אחרת כי היה אפשר להרגיש שבין המילים שאת כותבת לו, את אומרת לעצמך, יודעת על עצמך, אני משתנה בכל תקופה שתמצא וזה כוח עצום לדעת כמה את שונה וכמה חלקים יש בך, ולדעת שזו את. ובין כל החוסר ביטחון, ההרגשה שהכל בך ואיך קל למצוא שבריר ברגע- אז נראה לי הכוח הוא זה שבאמת הכל בך. וזה נותן הרבה חוזק, גם כשיש פתאום שבר.
((בואי לצפוןןןןןן!
))(זה סתם בלי שום קשר
)

דוVשה

New member
המקור המקורי של הגברת,

שייך למישהי שפעם הייתה כותבת פה. כל השאר זה נגזרות.

למעלה