1.המלצות באיזה בנק לפתוח חשבון ראשון,בטורונטו? 2.למישהו

mdb16

New member
1.המלצות באיזה בנק לפתוח חשבון ראשון,בטורונטו? 2.למישהו

יש נסיון עם בנקים במתכונת אונליין בלבד, כמו Tangerine?

(אנחנו מגיעים בקרוב לטורונטו עם PR).

michaelbl

New member
תשובה ל1

יש לי חשבונות בtd, rbc, cibc
בגדול אין הרסה הבדלים מבחינת עלויות, אבל מבחינת נוחות td לוקח את כולם. יש להם פיזור סניפים מצויין ושעות פתיחה הכי ארוכות.

mdb16

New member
תודה! בגדול,האם את רוב העבודה מול הבנק ניתן לעשות אונליין?

(אני מתכוונת אחרי שכבר פתחתי חשבון בסניף), או שבאמת מבקרים בסניפים הרבה?

lisi1818

New member
TD מצויין ניתן לעשות אונליין מלבד להוציא מזומנים.

Testing112

New member
גם את זה כבר אפשר לעשות במובייל

אפשר להפקיד צ'קים דרך האפליקציה של TD.

michaelbl

New member
לפחות בפעם האחרונה שניסיתי היתה מגבלת סכוםת נדמה לי 2K

עכשיו הסתכלת באפליקציה ונראה לי שהגדילו את התקרה. ננסה בפעם הבאה

כדאי לבדוק מה הם מציעים מבחינת כרטיס אשראי

ואפשרות לבנות היסטוריית אשראי. RBC מפרסמים עכשיו משהו אבל לא נכנסתי לפרטים.

אנחנו עושים את רוב הבנקאות עם CIBC פשוט כי מקום העבודה שלי עובד מולם והם נתנו ונותנים תנאים מועדפים לעובדים. כמעט את כל הפעולות הבנקאיות אפשר לעשות באתר האינטרנט או באפפ שלהם.

michaelbl

New member
לא סובל את CIBC

החשבון העיסקי שלנו שם.
שעות הפתיחה שלהם מחורבנות, וגם כשהם פתוחים יש במקרה הטוב 2 טלרים, והרבה פעמים רק אחד. פעם אחת נכנסתי לסניף שלהם בראתרפורד ובאתרסט בצהריים ולא היה אף טלר. אמרו לי שהיא בהפסקה ותחזור עוד שעה.
בTD, חוץ ממקרה קיצוני אחד לא יוצא לעמוד בתור יותר ב5 דקות, לעומת זאת בCIBC חוץ ממקרה קיצוני לא יוצא לי לעמוד פחות מ5 דקות
&nbsp

אני מבין אותך

אכן, הנסיון שלי (ממעט הפעמים שלא יכולתי להגיע לסניף שלי והייתי צריך ללכת לשם) עם הסניף בראתרפורד ובאתרסט לא משהו ועם הסניף במייג'ור מק ודפרין גרוע.
החשבון שלי הוא בסניף הראשי שלהם בדאון טאון טורונטו, שנמצא במרחק 20 דקות הליכה או 5 דקות סאבווי מהמשרד שלי. קודם כל, יש לי שם בנקאות אישית ושנית יש שם הרבה טלרים כך שאם מדובר בפעולה פשוטה זמן ההמתנה בתור מאד קצר (אף פעם לא חיכיתי יותר מ 5 דקות). אבל אני מסכים איתך: אם לא היו לי שם תנאים מועדפים בתור עובד אונ' טורונטו סביר להניח שגם אני הייתי מעדיף אחד הבנקים האחרים.

TrigATUSA

New member
RBC נותנים כרטיס אשראי מייד

למהגרים בלי הסטוריית אשראי ונדמה לי שהם היחידים

SupermanZW

Well-known member
גם Scotia Bank נותנים כרטיס אשראי מיד למהגרים

אני קיבלתי מהם כרטיס אשראי מייד, בגלל שהייתי ללא היסטוריית אשראי הLimit שלי היה רק $2000, אחרי שנה ביקשתי להעלות אותו והעלו לי ל$5000.

למעלה