< 1 > מה דעתכם ...

< 1 > מה דעתכם ...

על המחקר שפורסם השבוע שמוסדות בחינוך החרדי השיגו ציונים גבוהים יותר במתימטיקה, ממוסדות בחינוך הממלכתי, הניקוד ....

< 2 >

של החרדי היה 450, ושל הממלכתי 440, מתוך ממוצע עולמי של 500 , המחקר היה בעיקר על מוסדות בנות וחלק על בנים . לדעתי זה מדהים .

מאז שהתחלתי לעבוד כמ"מ מזכירה

בבית יעקב במקום מגורי, התוצאה הזאת לא מפתיעה אותי. אני יודעת ממה שאני רואה שהבנות מקבלות שיעורים ברמה גבוהה מאוד ולא רק במתמתיקה.

אגב, מיום שלישי אי"ה

אני חוזרת להיות מובטלת מכיוון שהמזכירה הקבועה חוזרת מחופשת לידה
איפוא ביבי שטוען שכל החרדים צריכים לצאת לעבוד? קודם כל בוא נראה שימצא עבודה למובטלים שמחפשים עבודה בנרות אחרי זה שיוסיף עוד אנשים למאגר המובטלים.

כל הכלכלה ...

פה מעוותת . ביבי ושיטרית הם סתם טיפשים, ופוליטיקאים קטנים שחושבים רק על הכבוד והכיסא שלהם .

לביא4

New member
תוצאות מעניינות

וגם בהבנת הנקרא, לצערינו הרב לא רק הרמה הלימודית, גם הרמה המוסרית, התנהגות ודרך ארץ בסיסי - הפערים ללא השוואה.

לדעתי...

קודם כל, לימודי המתמטיקה בציבור בחרדי הם יותר אצל בנות מאשר בנים. בנות אין להן כל כך תעסוקה כמו שלבנים, יש להם יותר זמן פנוי- הן מסיימות יותר מוקדם את הלימודים, הן לא הולכות ללמוד בערב. יש להן יותר זמן והוא פנוי ואין להם הרבה מה לעשות, אין להם טלווזיה, יוצאים פחות לבילויים, לא יוצאים לדיסקוטקים, אז מה עושים?! עוזרים בבית, ומשקיעים בלימודים. אני לא אומרת שבציבור החרדי יש כאלה שגם לא משקיעים אבל רובן כן משקיעות כי אין להן הרבה דברים חוצמזה לעשות. אצל החילונים מעבירים את כל היום מול הטלוזיה, הלימודים אצלם הוא לא הדבר הכי חשוב. חושבים כל היום על בנים בנות בגדים בילויים. רק אח"כ כשרואים באמת שזה היה חשוב להשקיע הם עושים הכל מהר מהר העיקר לעבור וזהו, ולכן גם הציונים בהתאם.

קשה להאמין

אני מתוך השטח. עשיתי חוצים. אני יודעת מה למדתי. קשה לי להאמין שזה נכון. לא יתכן שזו הרמה בבתי"ס הטובים. לא המקיפים. אם יש לכם הוכחות לאמיתות הטענה, ממש אשמח לדעת אותן!!!

למעלה