1. שיחה מזוהה 2.פקספרו10

• פותח הנושא yee1
  • פורסם בתאריך

yee1

New member
1. שיחה מזוהה 2.פקספרו10

1. מחפש תוכנה לשיחה מזוהה והאם אפשר להפעילה במקביל ובו זמנית עם תוכנת פקס ברקע 2. התקנתי פקספרו לניסיון נאמר לי שיש בה הן שיחה מזוהה והן מזכירה אלקטרונית חיפשתי חיפשתי ומה לא מצאתי? נכון מספר הטלפון של המתקשר כאשר מתקשרים וגם לא מזכירהאלקטרונית מישהו יודע אם יש בכלל פונקציות אלו ואם כן היכן מסתתרות. , תודה מראש גורדון This is an evaluation version of Ctrl-CC Registration information can be found at http://evrit.co.il/cc

B0ND_JAME5_B0ND

New member
תשובה

תשובה

אני יעשה לך את החיים קלים... 1. לגבי תוכנה לשיחה מזוהה- אני משאיר לך פה לינק להורדות של כל מיני תוכנות, חלקם בתשלום וחלקם בכסף- תראה מה שבא לך ותוריד... בכל אופן אתה חיייב תמיכה של בזק בדבר הזה, וכמו כן תמיכה של כרטיס המודם שלך, שיהיה לו את האפשרות לזהות את המספר מתוך השיחה שנכנסת (90% מן המודמים יכולים לעשות את זה), בלי כל קשר למה שאמרתי- ה לשאלה הראשונה היא - כן! יש אפשרות להריץ גם את התוכנת פקס וגם את התוכנה לזיהוי שיחה ``שיחה מזוהה`` ברקע. אפליקציה אחת לא מפריעה לשניה. 2. לשאלתך השניה: לי יש את הפקס פרו 10 - את הגרסא המלאה (קנוייה) ואני חייב לציין שלא ממש התעמקתי בה- אבל אתה חייב להבדיל בין 2 דברים, אחד בין שיחה מזוהה, שזה כמו שיש ברב הפלאפונים שיוצאים - שזה שירות של אותו ספק טלפון- אם זה בזק או אורנג` או סלקום או פלאפון, ובין מה שהפקס שולח שזה נקרא ID כלומר כאשר נשלח פקס- הוא נשלח עם ID מסויים שאותו רק אותו פקס שהוא נשלח אליו יכול לזהות אותו, ID יכול להיות מספר ויכול להיות גם אותיות, מה שהפקס פרו 10 יכול לעשות זה לזהות את אותו ID אני ממש לא בטוח וגם לא נראה לי שהוא יכול לשמש לך בתור ``מזהה שיחה`` או תוכנה דומה. * חשוב לציין!!!! אם אתה רוצה שיחה מזוהה אתה חייב להיות מחובר לשירות דרך בזק- 199!!!!

למעלה