1,תאריך גיוס 2,צנחנים

barakas

New member
1,תאריך גיוס 2,צנחנים

1,יש משמעות מבחינת תאריך הגיוס 12 לנובמבר? 2,יש לבחור, אומנם בכושר אבל קטן במיוחד (50 ק``ג,165 ס``מ) סיכוי לעבור גיבוש צנחנים?...הרי בשביל בן אדם בגודל שלי לסחוב את אותו משקל שקים שמיועד למישהו ששוקל 20 ק``ג יותר ממני זה לא בדיוק זהה,ואז עם כל הרצון הטוב אני בספק אם אני אהיה מסוגל לגמור גיבוש?למישהו יש מושג? דרך אגב כמה שוקלים השקים בגיבוש הזה?

barakas

New member
כן יש משמעות לתאריך או סיכוי לגיבוש

בכל מקרה תרחיב...

crazy tal

New member
קיצר תשמע

ביקשת שאני ארחיב? עכשיו תאכל אותה ותצטרך לקרוא הרבה: דבר 1- מתי הגיבוש? דבר 2- יחסית למשקל שלך אתה לא כ``כ אנורקסי לדעתי, ואם אתה בכושר טוב אין סיבה שלא תצליח לסחוב שקים, תסתכל איזה סוס רוברטו קרלוס הוא בגובה שלך לדעתי. המשמעות היחידה של התאריך היא מתי תתגייס. עיצה: במקום לחשוב כ``כ הרבה, תיקח לך שק מצוי, תמלא אותו בחול, תרים אותו (קשה אבל אפשר), ושים בין הכתפיים(על העורף) ותתמוך עם הידיים, תלך עם השק הזה איזה עשר דקות... (קצת פאדיחות אם אנשים רואים אותך) ותספר לי איך היה.

barakas

New member
עכשיו גם אתה תקרא הרבה :)

קודם כל תודה... לאן בדיוק מתגייסים ב12 לנובמבר? והגיבוש שלי באוגוסט (יחד עם כל שאר הגיבושים נוסח יום סיירות וכו`... שוב זה פשוט נשמע לי מוזר שגיבוש שתוכנן לשבור אנשים ששוקלים 70 קילוגרם לא ישבור הרבה יותר מהר בן אדם ששוקל 50...שקים זה רק מה שמדאיג אותי,ביחס לעצמי אני בסדר גמור (2000 ב7 וחצי בערך,64 מרפקים,100 בטן)

אחי, קטן עליך

מה קרה לך? אפשר הכל! תבוא בראש של אני אוכיח את עצמי ואהיה פי 2 טוב מכולם. אל תתרגש מזה כי אין בעיה לעבור אותו. תן לי לספר לך משהו (אמיתי לגמרי) אני לא בחור גדול: מטר שמונים על 75 קילו (זה היום) אבל בתקופת הגיבושים הייתי הסביבות ה 52 ק``ג על 175 ס``מ. גם לי בגיבוש מטכ``ל היה את הקטע עם השקי חול, שאמרו למלאת שק ולהרים אותו על הראש, ואני לכתפיים בקושי הצלחתי להרים אותו: ממש עמדתי שם מול המדריך והתפתלתי במאמץ להרים אותו מספיק גבוה, כשהמדריך יעאני יורד עליי ``יאללה עזוב, אם אתה לא יכול להרים את השק אין לך מה לעשות כאן`` וכל מיני כאלה משפטים. אמרתי לו ``כן כן, סבבה`` והמשכתי. אז לקח לי זמן ומאמץ כדי להרים את השק (והיה צריך לרוקן ולמלאת מחדש כל סיבוב - מה שדרש הרמה מחודשת כל פעם). אבל מה? ממש רציתי להראות למדריך שאני כן יכול, אז גם בסיבוב ה-10 על הגבעה, כשכולם כבר הולכים, אני עוד רץ למעלה ולמטה (בקושי ראו אותי-ראו רק שק זז מרוב שהייתי קטן). זה עלה לי בהרבה (הייתי מותש והקאתי כל דקה בערך) אבל עשיתי מקסימום סיבובים.. זה לא איזה סיפור גבורה. זה רק בא להראות לך, שלא משנה כמה קשה לך, אתה תמיד יכול להתאמץ ולנצח. תבוא בראש טוב, אל תתרגש ועל תשים זין על מה שאומרים לך-תעשה הכי טוב שלך וזה צריך להספיק-בהבטחה. יוני נ.ב.-בגיבוש צנחנים השקים (ככה אמרו לי) שוקלים 20-25 ק``ג, בגיבוש מטכ``ל 25-30 ק``ג ובמסעות של גיבוש שייטת יש תד``ל עם 10 ק``ג.

למעלה