1:0 לבוקה

כרוני

New member
1:0 לבוקה

ריבר שוב מאותת שהשנה לא יהיה שמח במונומנטל... מה עובר על סן לורנצו?? איזה משחק הם נתנו... אפילו ישבתי לראות תשידור החוזר (נגמר עכשיו)

yoelmati

New member
כמו שזה נראה עכשיו...

מה-15.4 אני מתחבא במרתף של הבניין למשך חודש... כרוני אתה יכול להיות מרוצה, לפחות השנה לא יהיו תמונות של תרנגולות במדי בוקה... אופטימי משהו.

כרוני

New member
יואל הוא גלינה !!!

והוא התכוון שריבר משחקת כמו שפרץ מתפקד כשר בטחון ושלאחר הדרבי בבומבונרה ב-15/4 הוא יצטרך לקבור א עצמו עמוק באדמה מרוב בושה ואגב, לא ראינו אותך הרבה זמן......חג שמח

כרוני

New member
ברור! אין מצב שארגנטינאי לא יבטא ז'

אבל דווקא שמעתי הרבה אוהדי ריבר בארץ שקראו לעצמם גלינס.

gallardo

New member
נצל``ש אני אמור לרדת על עינב

כדי שמישהו כאן ישתין עלי?

כרוני

New member
? מה? למה? מה קרה?

אתה רוצה לדבר על משהו תכתוב. באופן כללי די רדום פה.

gallardo

New member
הפוך, אחי, הפוך

סתם, מצר על כך שדחקו את רגלינו כאוהדי כדורגל לפינה. בכללית, ניתן לומר שאתה ויואל מכניסים לי חשק להכנס לפורום ברוטינה קבועה כל בוקר.

כרוני

New member
מהההההההה? ../images/Emo67.gif

משהו שאיננו ב"חבורה" מחלק שבחים??? אנחנו לא רגילים לזה.....
יואל, חזון אחרית הימים
!!!! יש אדם אחד בפורום שנכנס בגללנו (לעומת כל אלו שהברחנו) ! מה לא עשינו בסדר איתך בני????
עשינו כל כך הרבה בלאגן כדי שלא יהיה פה אף אחד חוץ מאתנו ומשני המנהלים כדי שלבסוף נצליח להעביר לידינו את השלטון, כלומר שאנחנו נהיה מנהלי הפורום....
ומעבר להומור, איזה פורום יקרא לעצמו פורום תרבות ארגנטינה ולא ידברו בו על כדורגל???? פורום צמחונים?? (סתם גרי סתם)

גרי רשף

New member
אני פותח בזאת שירשור סלטים..

אני ממליץ על חסה + מלפפונים (עם הקליפה!) ומיץ לימון לארוחת צהריים.

כרוני

New member
סלט Blanco de Ave

מצרכים למנה אישית: 1 חזה עוף 2 עגבניות 1 בצל (בינוני) 2 ביצים קשות רוטב אלף האיים מיונז לימון אופן ההכנה: לחתוך לקוביות עדינות (שירדו בגרון) את חזה העוף, הבצל, העגבניות והביצה להוסיף כף רוטב אלף האיים כפית מיונז קורט מלח ופלפל שחור לסחוט חצי לימון לערבב ובתאבון!!! ולאוכלי עשבים בלבד.......באסה!!!!!

למעלה