1:0 לפ"ח..

• פותח הנושא zuli4
  • פורסם בתאריך

zuli4

New member
1:0 לפ"ח..

שלומי ארבייטמן דקה 3.. תמיד שנאתי אותווווו

zuli4

New member
וואווווווווווווווווווו אנשים 2:0

זה לא הולך ככה עם הפנדלים האלההההה.. *מנור חסן, פנדל דקה 34..

nargila2

New member
זה רק ההתחלה

אם זה יגמר ב: 3-0, צריך להגיד תודה. העגלות של אלי כהן לא סחורה. מול קשטן זה לא כוחות.

zuli4

New member
4:1...איזו תבוסההההה..

מצבנו באמת בקנט.. צריך להתחיל להרים את העניינים..אסור לנו לשחזר את עונת הירידה.

RED OR DEAD BS

New member
באסה.. מה עוד אפשר לומר

שוב תצוגת שיפוט איומה, אבל לא שיחקנו טוב, לא היה ת'מלחמה שאנחנו כל כך צריכים והיה את רמי אליהו האפס הזה שיוציאו אותו כבר מההרכב, כמובן שני פנדלים לא מוצדקים, פנדל שלא נשרק לטובתו, ואדום לארביטמן שאותו הוא לא קיבל כמובן, מה שהכי מבאס זה ששבוע הבא בית"ר וכמות הצופים רק תקטן, אם אחרי ניצחון היו באים עוד כמה אלפים אחרי הפסד יבואו פחות- בימלה אחת, חבל.

zuli4

New member
חייבים להביא קהל למשחק נגד בית"ר..

צריכים לראות את האש בעיניים של האוהדים!!.. צריך לחשוב על משהו כדי שיגיעו אוהדים למשחק..

מוצארט

New member
ממש חבל...

עד שנדמה שהקבוצה משתפרת, אנחנו מקבלים 4 בראש. הפנדל הראשון היה, השני היה המצאה. די, אין לי מה להגיד יותר...

blueman1

New member
נתחיל עם תצוגה איומה שלנו

אחרי שבוע שעבר ששיחקנו סביר והיה אפשר להגיד שהנה אולי מתחילים לראות משהו, הגיע השבוע הזה ופשוט היה ניראה כאילו לקחו 11 שחקנים מהשכונה שלא מתאמנים ושלא מכירים ונותנים להם לשחק ביחד, שום כלו, אני חושב שחוץ מהגול לא היה לנו שום הזדמנות רצינית או משהו שמסכן, החלוצים לא מקבלים כדורים, אנחנו לא מניעים את הכדור, הולכים אחרוה ופשוט לא משחקים כדורגל. ואפילו שהייתה תצוגת שיפוט על הפנים זה עדיין לא תירוץ לאיך ששיחקנו. דבר שני השיפוט היה פשוט על הפנים לפי דעתי שני הפנדלים לא היו מוצדקים פשוט הצגות לגמרי, חבל ששופטים עדיין הם אלו שמכריעים משחקים ועוד משחקים כאלו חשובים, דבר שני האדום הכל כך ברור הזה לאיברטמן, שחקן לא יכול לעשות מה שבא לו לתפוס במכנס להרביץ לדרוך ומה לא, ודבר שלישי הפנדל שהיה חייב לשרוק לטובתנו, פשוט דחיפה בתוך הרחבה, זה פשוט פנדל ואדום לשחקן ההגנה שלא ממש זוכר לי מי זה היה. בכל מקרה יש המון המון המון המון מה לשפר בהמשך לשבוע הבא נגד בייתר וזה דבר ראשון לפי דעתי את התפיסה של השחקנים בראש שאם הם לא מתעוררים ומתחילים לשחק כדורגל הקבוצה פשוט תירד ליגה, והמזל הגדול שלנו לפי דעתי שיש לנו ליגה ממש אבל ממש חלשה ואנחנו לא היחידים שמשחקים כל כך גרוע ובגלל זה אולי יש לנו סיכוי להינצל. בכל מקרה פה מצורף סיכום המשחק מוואן.

מוצארט

New member
עם רוב דבריך אני מסכים

אבל אני חייב להיות אובייקטיבי לרגע. הפנדל הראשון, אכן היה, למרות שהשחקן שהופל עשה יופי של "צלילה". הפנדל השני לא היה ולא נברא. אם ארבייטמן היה צריך לקבל אדום, כך גם אברמוביץ', שעשה עבירות שלא יעלו על הדעת. השחקן החדש (חולצה מס' 24) פשוט גרוע, אוליביירה היה מפוחד. גמאני חשבתי שאנחנו במגמת שיפור, אך המשחק היום הגיע וטפח על פנינו. חוששני שאנחנו נילחם עד סוף העונה נגד הירידה.

blueman1

New member
אני יגיד לך ככה

לגבי הפנדל הראשון, כמו שאני מכיר המון שופטים שהיו שורקים לפנדל הזה אני מכיר גם המון שופטים שהיו שורקים ונותנים צהוב על התחזות, כי זה ממש אבל ממש גבולי, היה מגע אני לא יודע אם אני הייתי השופט אם הייתי שורק לפנדל. לגבי האדום של ארבייטמן, ברגע שאתה מתחיל עם ידיים אתה צריך להיות מחוץ למשחק ואין פה מקום לוויכוח בכלל, אין בכלל מקום לאלימות בתוך מגרשי הכדורגל, ואם השופט החליט להיות קצת רחמן כלפי אברמוביץ שיהיה אבל ברגע שזה מגיע לאלימות לא משנה מאיזה שחקן, של פ"ת או של ב"ש אין לו מקום במגרש באותו רגע. לגבי השחקן החדש, זה משחק ראשון שלו תן לו זמן לפני שאנחנו מתחילים לשפוט אותו. אולייבירה שיחק רע כמו כל הקישור היום של ב"ש שלא פגע בכלל ולפי דעתי זה מה שעשה היום את ההבדל ואת המשחק לפ"ת, הקישור שלה לעומת הקישור שלנו.

למעלה