1,000 פיפס בחודש - שירות איתותים?

דורית501

New member
1,000 פיפס בחודש - שירות איתותים?

הי,

אני משתמשת בחצי שנה אחרונה בשירות של 5minutes (מידע עליהם בעברית).

הרווחתי 2,500 פיפס (כ-400 פיפס בחודש), אבל אני לא מרוצה.
אני מעוניינת לעשות יותר, כאשר השאיפה היא 1,000 פיפס בחודש.

אני מבינה שכדי להרוויח יותר צריך לסחור בצמדים יותר תנודתיים, ולפי תרשים שמצאתי כאן ,
ה- GBP/AUD הוא הכי תנודתי מבין כולם. 5minutes לא מספקים איתותים לצמד הזה.

האם מישהו מכיר שירות איתותים טוב לצמד הזה, עם רווח חודשי של 1,000 פיפס לפחות?

בכלל לא פרסומת סמויה

אפשר בבקשה לראות את הרק רקורד שלך מחצי שנה 2500 פיפס
אם תראי לי את זה
אני אתן לך יום מסחר אחד עם 1000 פיפס
לא חודש
יום

דורית501

New member
מה כוונתך?

מה זה טיקטים? (אני לא עד כדי כך מומחית למושגים טכניים....) ואיך אני יכולה להראות פיפסים?

בעמודה Performance באתר של השירות אתה יכול לראות פירוט של הפיפסים בחצי שנה אחרונה ויותר (מתחיל מינואר 2011).
מפורט מאד לפי חודשים, עסקאות וצמדים.

לא לא יקירה

להראות אקסלים מהעבר גם הלוזר הכי גדול יכול
אמרת שאת עשית באמצעותם
אני רצה לראות דף ברוקר שמראה רווח של 2500 פיפס בחצי שנה
אני מאוד נוקשה כלפי אנשי המפצים סיסמאות ולא מגבים אותם

שוב חוזר הניגון

•משל רופא השינייםתותח מטח25/09/13 14:1215צפיות
שמתם לב כשאתם באים לרופא שיניים על הקיר יש תעודה
בתעודה כתוב למדתי בתל אביב או בבית ספר מוביל אחר
אם למדתי ברומניה באוניברסיטת בוקרסט התעודה במגירה
אותו דבר עם סוחרים
או שיש טרק רקורד או שיש פרסומת לקורס
תבקשו טרק רקורד
מבין כל הליצנים שמעבירים קורסים שניים אני מכיר שעושים כסף וכסף גדול במסחר
מאיר ברק
וגקי
חברים כל השאר ליצנים רק הפסדים ראו הוזהרתם

poap

New member
תהיי בריאה

הרעיון במסחר זה לקבל עצמאות כלכלית ושליטה מלאה בכסף שלך, את באמת מוכנה להפקיד בידי מישהו את ההחלטה אם להיכנס לשוק ומתי?

אני מקווה שאת יודעת למה קיבלת איתות - ומהם התנאי כניסה
אחרת את ממש מהמרת בהימור של מישהו אחר ואיבדת את הרעיון במסחר, או שאני חושב כמו דינוזאור.

או שגם סביר להניח שזאת פרסומת סמויה(וואו 400 פיפסים בחודש- אגב אפשרי לעשות גם 1000 בחודש ולהפסיד כסף זה לא אומר הרבה כמות הפיפסים...)

דורית501

New member
אני לא מוצאת פסול בשירותים פיננסיים

מה ההבדל בין זה לבין בית השקעות שמנהל בשבילך 1,000,000 שקל?

אני לא מומחית בכל התחומים ולכן אני פונה לשירותים פיננסיים שונים, בין אם זה ניהול תיק השקעות (בעיקר לאג"ח ומניות), ובין אם זה שירותי איתותים (מט"ח).

דורית החמקנית

באת פרסמת בחוצפה
כאשר הגיעה העת להוכיח
הותרת מדבר צחיח
בקיצור ת טרול לא אמין
אני פונה למנהל הפורום לחסום

poap

New member
אני לא אשקר לך

אני מוצא בזה פסול ולא אחראי לתת למישהו אחר לנהל לך את התיק, זאת בדיוק הסיבה שנכנסתי לעסק הזה, אני לא סומך על אף אחד שיגיד לי מה לעשות עם הכסף וזה לא שנולדתי עם ידע, פתחתי את גוגל, חיפשתי, שאלתי עשיתי גם שטויות בדרך אבל בעיקר התנסיתי בעצמי

לתת למישהו אחר לנהל לך את התיק או שיגיד לך מה לעשות בלי לדעת מה הסיבה שהוא עושה את זה, זה פצצה עם שעון מתקתק מעל החשבון

נכנסתי לעסק הזה כדי להיות אחראי לגורל שלי ולא שאנשים אחרים יהייו אחראים אליו, ואם עצמאות כלכלית את מחפשת משירות איתותים התבלבלת בתוצאת החיפוש
ועוד נקודה למחשבה - מי אמר שבית ההשקעות שלך לא שם פוזיציה הפוכה על הפוזיציה שלך? צד קונה וצד מוכר, צד מרוויח וצד מפסיד.

בהצלחה בכל מקרה

דורית501

New member
"עצמאות כלכלית" זה מושג רחב מאד

האם עצמאות כלכלית זה לעקוב כל היום אחרי גרפים? להיות במתח כל הזמן ולוותר על דברים אחרים?

או שעצמאות כלכלית זה לשלם קצת למומחים כדי שיעשו בשבילך יותר כסף?

בעבר הרחוק גם אני חשבתי שהכי טוב לנהל בעצמי את הכסף.
עקבתי כל הזמן אחרי השוק, אחרי כל החדשות באתרים הכלכליים. השקעתי בבורסה בארה"ב במניות שלדעתי היו אז זולות, אך מתברר שלא כך הדבר, והפסדתי 50,000 דולר בקריסה של 2000.

מאז החלטתי שעדיף לי שקט נפשי, לתת למומחים להשיג בשבילי רווח, וליהנות כי חיים רק פעם אחת.

poap

New member
תמשיכי לעצום עיניים

אני לא יודע איך עבדת שאיבדת 50,000 דולר,

אני יכול להגיד לך שאני מול הצגים מסתכל על גרפים אני רגוע מאוד, כי אני עובד בשיטתיות(חצי אוטומטי), אם יש לי סיבה להיות לחוץ אני יוצא החוצה מהגרפים כי אני מאבד את השיקול דעת הבריא שלי בלחץ
וכשיש הודעה כלכלית חשובה אני מרשה לעצמי לסגור את העסקאות מביא פופקורן וצופה בגרפים כדי לראות הזדמנות חדשה.

בהחלט הגדרה נרחבת עצמאות כלכלית, אך המצב שאת מתארת היא תלות כלכלית, אני שמח שיש לי את הכוח להלחם בהפסדים ובdrawdowns כדי להצליח לבדי.

למעלה