1+1=הרבה ....

Master Stav

New member
1+1=הרבה ....

בימים האחרונים אני חושב המון על איך לקדם את הפורום הזה איך להביא למסה של לפחות 25 קבועים/קבועות שתענה תגיב וכמובן תעלה נושאים שונים ומשונים ..... שוחחתי עם כמה חברים ששוחים בנושא הפורומים ולא שאין לי מה לומר אבל אני שמח ללמוד מכול אחד ההצעה הכי יעילה שאליה הגענו במשותף היא ....כול חבר/ה מביא חבר/ה אחד ..... מעבר לזה מתחילים להעלות לדיון נושאים גם אם שנויים במחלוקת ומשם ממשיכים הלאה ... מה דעתכם ...יוצאים לדרך ?

MrCheff

New member
קדימה צעד

על תרגיל ה-1+1, חשבתי בעבר. נסיתי לגייס לפורום את כל החברים שלי (האבות מבניהם), את סוכן הביטוח שלי וחבר'ה מהבית-כנסת... התגובה של כולם היתה פחות או יותר זהה: "... תשאיר את זה לנשים. אני הולך לראות גביע האלופות" חלקם אפילו טרח ונכנס לפורום, אך לא מצא בו עניין, ופרש. אמשיך לנסות, אל לאור נסיון העבר
אני מקווה שלא אכשל.

Master Stav

New member
ספרים על 2 דייגים

האחד ישב מול שפך הנהר עם חכתו וחיכה שאיזשהו דג יועיל בטובו ויעלה בה ... השני הצרוצץ כול היום זרק חכות הביא ]פיתיונות והזיע רבות בסופו של יום ....הלכו שניהם הבייתה כאשר לראשון מקרקרת הבטן ואילו מלשני מקרקרת הבטן אך באמתחתו 3 דגים טריים אותם יכין לארוחת הערב ..... אני מתכוון להתחיל להעלות פה נושאים שונים .... אשמח לראות קודם כול את כול המכותבים שלנו שמתתפים ...ויחד ...רק יחד נעלה אתה פורוםה זה על דרך המלך ....

smailie

New member
צריך לשבור את הראש איך

לקדם את זה באמת. הגברים, כך מסתבר, לא בעניין, אם ככה מה שנשאר לנו זה... איזה נושא יהיה אטרקטיבי ויגרום לגולשים ממין זכר לבוא לפורום בהמוניהם? אין ברירה, אלא ליזום שירשור וולגרי קצת. זאת הדרך היחידה. אאה... שנייה רגע. יש לי רעיון! מיד ייפתח שירשור חדש.

smailie

New member
אתה מתכוון: "איך לא חשבנו על זה קודם"?

או.קיי... אז בואו נלך על סיעור מוחות. איזו שאלה נציע לדיון ולהחלפת דעות וחוויות כהודעה ראשית? גברים מתלהבים מ... כדורגל, ציִיד (בהחלט. כולנו הרי מרבים לצאת מסעות צייד בהרים. לא?), כסף, הצלחות בשירות קרבי, רכישת מניות, קידום לתפקיד בכיר לפי הצעת הדירקטוריון וסקס. שכחתי משהו? השאלה צריכה להיות קשורה לאחד הנושאים האלה. לא יודע איך זה בדיוק עובד בהנהלת הפורומים, אבל אחרי ששחרר את ההודעה הפותחת בשירשור, נדמה לי שכדאי שסתיו ידאג שהיא תפורסם בעמוד הראשי של "תפוז". וככה נזכה לאיזה 1,000 - 2,000 תגובות.

Master Stav

New member
סקס קלפים וכדורגל ....

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.... אבל כן יש מצבל צדק בדבריך מצד שני זה יביא לפה את אותם אלו שלא באמת ישארו פה .... מאחר והונשאים האלו לא באמת ....מעניינים אותם .... חשבתי על נושא פתאום ... על ילדים קטנים וסקס............................האם לאחר הלידה אתם ....ובכן עדיין אוהבים האם ....0 זה המקום לפתח את הנושא ולהעלות אותו מחרתיים כנושא
) מה דעתך ?

MrCheff

New member
אני חושב ששילוב ילך הכי טוב

משהו כמו חוויות של האבא הממוצע (או שלא) חוויות משירותו האחרון במילואים, שם הוא צפה עם חברים במשחק כדורגל, עשה על האש פרה שלמה, קיבל הודעת טקסט להתייצב בסוף המילואים לפגישה עם הדירקטוריון, שם יעניקו לו סט מניות מתנה ויקדמו אותו לתפקיד המנכ"ל.. סקס אני מניח שאפשר לדחוף איפשהוא לסיפור, לא? הרי הוא אבא.. הוא עשה סקס לפחות פעם אחת
** הבהרה: כל האמור לעיל, נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד ** ** הבהרה 2: כל האמור לעיל, נכתב בלשון הומור ** ** הבהרה 3: היום יום ראשון **

akavishon

New member
שכחת לציין שהמילואים היו באימון סקי של יחידת

האלפיניסטים בשוויץ

smailie

New member
תצוגה מקדימה נעשה כבר כאן

ואז נהפוך אותה להודעה חדשה למעלה. פשוט צריך לדעת עד כמה זה נראה לכם מתאים. חשבתי לשאול ככה: מתי ואיך התחלתם "לחנך" את הילד שיהיה אוהב כדורגל כמוכם? האם בגיל שנה וחצי הושבתם אותו לידכם, כדי שיצפה במשחקים יחד איתכם? שיחקתם איתו "מסירוֹת" עם כדור על הדשא, עד שהחל לשפר ביצועים? אם הוא לא יגלה נטייה לכדורגל ויעדיף עיסוקים אחרים שרחוקים מהתחום הזה, תתאכזבו? אם הוא יגלה פתאום קשיי קוארדינציה, שיקשו עליו להיות ה"כוכב" במשחקי כדורגל עם החברים שלו, תשלימו עם המצב? משהו כזה, פחות או יותר... כמובן - צריך עוד "לשפץ" את ההודעה, אבל בטח ירדתם לסוף דעתי. נראה לכם? נ.ב: נא לא לפתח דיון בנושא פֹּה. ההצעה היא לצורך שירשור חדש.

smailie

New member
אה? שאני אציג את השאלה הפותחת?

להעתיק את זה כמו שזה? בדיוק אותו נוסח שבהודעה הקודמת?

למעלה