1/1/2006- מפגש שני של 1371-

Fay Wood

New member
1/1/2006- מפגש שני של 1371- ../images/Emo168.gif

(Shana אומר/ת: ובכותרת תשימי Shana אומר/ת: "שידורי הסדרה בליץ' ייפסקו ביפן עקב התערבות הכנסייה" Shana אומר/ת: זה ייגרום להרבה אנשים להכנס. D: נו, לא נכנס בכותרת. XD; ) מחר לפני שנה. מישהו זוכר? XD Shana אומר/ת: ואאאא. בואי נמציא מכונת זמן ונחזור שנה אחורה. Shana אומר/ת: היו עצובים? שו? ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כןןןןן יהיה מגניב~~~ ;; ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כולם י.י וכולם רק חיכו למפגש הזה. והיה כלכך כיף. XD Shana אומר/ת: למה היו עצובים? Oם Shana אומר/ת: כןןן, והיו לו אוואטרים של "מחר! בוא, בליץ' צריכים אותך" אומשו כזה XDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: לאזוכרת, כל אחד והסיבות שלו XDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כןןןןןןןןןןןן אומגגגגגגגגגגגגגג ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: יווו וזה הלך ביחד עם המחשב הקודםם אני לא מאמינה XDDD Shana אומר/ת: וואיייייי, ואני זוכרת שהיינו באוטאקווווו Shana אומר/ת: ואז רצנו לעזריאלי כדי להספיק למפגששששש Shana אומר/ת: ואז ראינו את גד והוא קפץ על רייבןןןןןןןן ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: דווקא את אוטאקו אני לא זוכרת!1 XDDD Shana אומר/ת: אה, אולי לא היית אתי באותו שלב XD Shana אומר/ת: וניפצתי קליפסססססס Shana אומר/ת: והדלקנו חנוכייה!#GF#^#$ ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אומגגגגגגגגגגגג Shana אומר/ת: ושרנו שירים חנוכה סביב החנוכייה תוך כדי ריצה במעגליםםםםםםםםםם ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כןןןןןן XDDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אומג נוסטלגיההההה#$)%@#$%@# ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: ואז העיפו אותנוווו XDDDD Shana אומר/ת: ואז באו המאבטחים הקקות והעיפו אותנו משםםםםםםם Shana אומר/ת: כןןןןן!!!!#FW#$%H& Shana אומר/ת: ובבוקר צלמנו סרטוני בוהאהאהא!!11 Shana אומר/ת: והיינו בתוך מפגש MCR!!!111111 ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אומגגג כןןןןן XDDDDD Shana אומר/ת: ונאקו ניסתה למכור ציור של רנג'יייייי ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: ושהיה את האיש על הגג שחילק מדבקות של נארוטו!!!11 ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כןןןןןןן XDDD Shana אומר/ת: ...אה? >> Shana אומר/ת: נגיד.XSD Shana אומר/ת: XD* Shana אומר/ת: אני אשתף פעולה ו- ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: (ועד עכשיו יש לי את המדבקה הזאת של סאסקה. חבל שלא רואים סאסקה. XDD) Shana אומר/ת: נכווווןןןןןןן המדבקוווותתתתת!#F% ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: XDDDDDDDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: סג. אני זוכרת. XDDDD Shana אומר/ת: ויום לפני זה שקד ישנה אצלי והיינו בירושלים י.י ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: ושרבתי עם ההורים שלי יום לפני והלכתי למפגש בלי שהם ידעו. XDDD Shana אומר/ת: ולפני 364 ימים גיליתי שלקיפי קוראים קרןןןןן Shana אומר/ת: כןןןן Shana אומר/ת: ולא היה עלייך פלאפוןןןןן Shana אומר/ת: וואיייי, והייתי אמורה לנסוע עם אור הבייתה אבל אז באה רכבת לראשון שעצרה בלוד אז עליתי עליה בספונטניות Shana אומר/ת: והפלא שלי מת [בטרייה] Shana אומר/ת: והתקשרתי מפלא של מישהי שישבה לידי ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: לא, לקחתי מהם את הפלאפון. גם את זה הם לא ידעו. XDDDD Shana אומר/ת: ונסעתי עם רייבן ודבנרו על בליץ' והאישה שישבה מולנו צחקה מדברים שאין לנו מושג איך היא הבינה ס: Shana אומר/ת: וואלה? סגגג.XD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אומג נוסטלגיההההההה!$#@#$)@#$!@) ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: כןןןןןןן ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: וחיכיתי איתך ועם רייבןןןן#$%@#$%)@#$ ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אני אפילו זוכרת מה לבשתי XDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: זה היה גם המפגש עם ריקוד הרייבן? XDD Shana אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן45אן'קהעםף4ךפם ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: וואי. מה עוד היה שם? XD Shana אומר/ת: [גם אני זוכרת מה לבשתי] Shana אומר/ת: יד על הראששששששששששששש Shana אומר/ת: יד על אבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: בואו נרקוד את ריקוד הרייבןןןןןןןןןן Shana אומר/ת: בוא ונרקוד את ריקוד הרייבןןןןןןןןן Shana אומר/ת: רייבןןןןןןןןןןןןןןןןן Shana אומר/ת: רייבןןןןןןןןןןןןןןןןןן Shana אומר/ת: רייבן רייבן רייבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן#G$^%&^BUR% ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אומג ענק XDDDD Shana אומר/ת: |מצב נוסטלגי מטורף| Shana אומר/ת: אומגגגגגגגגג~~~~ ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: יאאאא זה היה מפגש כלכך טובבבבב@!#$@#$%@ Shana אומר/ת: כלכךךךךךךךךךך Shana אומר/ת: יום אחד מושלם ושלםםםםםםםםםםםם Shana אומר/ת: ושתיתי אייסקפה ושלושים אלף אימואים של ישרא באו ולקחו לי ממנו שלוקיםםםםםם ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אני בעד להעתיק את זה לפורום בליץ' ולעשות שרשור נוסטלגיה. XDDD Shana אומר/ת: טוב, רגע, אני אערוך ואשלח לך ותשימי שםXD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אוי נכוןןןן היה גם מפגש ישראבלוג@#$%#$ ידעתי שאני זוכרת אימואים!!11 XDDD ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: אז עוד לא ידעתי מה זה אימו. איזה עצוב~ ;; ~Fay Wood~ פאי/קורוגאנה זה שוב קאנון~ אומר/ת: צריך גם למצוא את השרשור מפגש הזה בבליץ'. XD *מחפשת* אחד המפגשים היותר טובים שהיו לי. ואז הכרתי כלכך הרבה אנשים~~~ ;; (השרשורים של המפגש- סיכומפגש ותמונות~~) שרשור נוסטלגיה. תחיו את המקום הזה. x.x~

Hinamori

New member
כן אה ^^;;;

טוב אבל צריך מפגש כלשהו באמצע התקופה של הלימודים... אי אפשר לחכות לכנס ;;~!

Fay Wood

New member
כןןןןן~~~ ;; ../images/Emo168.gif

בואו לירוחם ביוםשישי! *מסתתרת מתחת לשולחן*

Ayelet chan

New member
קרדיט לסמפאי, שהזכיר לי~

וקרדיט לי, שהזכרתי לנה-צ'אן, וקרדיט לנה-צ'אן שהזכירה לנעמה. XD

Mr Rochester

New member
מההה, אחותך, כל הקרדיט לי,

אני הזכרתי לאפרת ואז התחלנו עם כל זה~!!1 ]:

shui chan

New member
וואייי..

היה אז כה כיף >: כל השירשורי נוסגלטיה האלה רק גורמים לי להתגעגע ;-;

JeeChan

New member
אכן מפגש נחמד

המפגש השני שלנו לפני המפגש האחרון [שהיה חרא], שהיה גם המפגש הכי פופולרי של הפורום, כשהגיעו כמעט 40 איש. אבל מה בדיוק כל הטעם הזה בשרשורי נוסטלגיה ?

Mr Rochester

New member
זה לא שרשור נוסטלגיה,

זה סתם תזכורת כזאת של "היי, אנשים, היה מפגש לפני שנה! חהחה! ביי." וגם לא יזיקו כתומים לפורום. ם.ם [חלמתי שאתה ודרור יוצאים לסמינר טרומפים. XD]

JeeChan

New member
XDDDDDDD

זה כמעט גרוע כמו המפגש בית של אנימה 4, בבית של אביב, שאני ודרור הולכים אליו בסוף שבוע הזה XD.

Mr Rochester

New member
מה גרוע מה,

זה סמינר טרומפיםםם!!#F%$E^%^YUGE%
אללה בלאגןןןןןן!#G%$ ...הממ, כן, התרגשות. ~רצה במעגלים~ [אתם הולכים לזה? חחח, עצובים. x__x]

RaVeN IYI

New member
שמתם לב כמה פעמים השם שלי מוזכר שם?

._. -תוהה אם להיות מוחמאת או לפחד- סטוקריות >:" !! 33>.

למעלה