1.12.2007 תאריך שלא אשכח לעולם.....

NELLY

New member
1.12.2007 תאריך שלא אשכח לעולם.....

אני כול כך שמחה שאין לי מושג מאיפה אתחיל.....יש לי חברה שהיא יותר נכון אחות בשבילי הקשר שלנו מדהים והיום היא בישרה לי בשורה שכל כך חיכיתי לה ...היא ילדה....היא הביאה לי אחיין....''דובי החסידה ביקרה אצלנו והביאה לך אחיין קטן'' ככה היא אמרה לי דובי זו אני חחחחח כי אני דבה....אין לכם מושג כמה אני מאושרת (אני בוכה כמו מפגרת ורושמת לכם) מאחלת לכולם רק בשורות טובות .....יווו אני הולכת לשטוף פניםם ויזזזזז יאללה תביאי לי רעיונות למתנותתתתתתת מהררררר

THE WIZARD 55

New member
מברוק נלי נשמה...../images/Emo20.gif

היא בטח דומה לך
טייב אני אחשוב על מתנות, ובינתיים אחפש לך שירים..

THE WIZARD 55

New member
מתנות

הייתי מציידת את הילד רק בעיצות לחיים איך לא לסבול בעולם הזה.. ספר של חכמת חיים, כל הדברים שלמדתי על בשרי, ובו עיצות של עשה ואל תעשה וחוץ מזה, מובייל משילב או מטויס אר אס של ספירלות שחור לבן ואדום עם חיות..זה המובייל המומלץ לתינוקות, קלטות של בייבי אינשטיין..וספרים..

THE WIZARD 55

New member
יורד כאן גשם..מייק...

יש איזה שיר שאני מחפשת... יורד מעל גשם גשם, איך השמיים בוכים, הם איתי... מכיר את זה מייק? זה שיר פלצני של זהבה...אבל מתאים לאווירה

mike00

New member
קבלי

אני מקווה שתצליחי להוריד אותו מכאן.... אם לא אז כנסי ללינק הזה,רדי למטה עם העכבר עד שתגיעי לזהבה בן ושם כבר תלחצי על הלינק הנכון כדי להגיע להורדה.. בהצלחה גשם בוכה ביצוע: זהבה בן מילים: יוני רועה לחן: עממי יורד מעל גשם גשם איך השמיים בוכים הם איתי כל הברקים שמעל מתנפצים והשמים בגשם מבקשים. איך מסביב גשם בוכה? גשם בוכה, גשם בוכה נומה ילדי, אל תשבר, אל תצטער, אל תוותר אם הימים יגלו את עולמך עולם של פחד יהיה המחר. לבד עומדת בגשם בגשם ומבקשת אור תן להם די לכאב ולזאת הדממה איך בשמיים מרחפת עננה. איך מסביב גשם בוכה...

THE WIZARD 55

New member
אךך איזה שיר יפה...

יש לה כמה שירים פצצה.. למרותשאני לא חסידה של מזרחי... הנה עושה את זה עכשיו תגיד, צריך להרשם?

mike00

New member
יורד קצת גשם ואת כבר מבקשת שיר על גשם??

מה היה קורא אם היתה התפרצות של הר געש?או איזה צונאמי קטן?

THE WIZARD 55

New member
יש שיר על צונאמי, או הר געש שאתה מכיר?

חחחחחחחח לא יודעת למה, גשם מכניס למצב רוח אפרורי כזה לא סובלת חורף, לא סובלת גשם, לא סובלת קור.. הנה אני בלי גרביים, ואין מי שישים לי גרביים, אני קופאת מקור.. כיביתי את הרדיאטור כי נחנקתי מהחום.. קר ליייייייייייייייייייייייייייייייי

mike00

New member
כן....../images/Emo6.gif

יהודית רביץ - רעידת אדמה Grupo Armado-Tsunami וגם אני שונא חורף וקור,אני בורח עוד 5 שבועות חזרה לתאילנד ומשם לגן עדן....לא יכול לסבול את הקור הזה יותר.. צללתי היום בקיסריה,איזה דיכאון לצאת מהמים....את לא מבינה... שבוע הבא אני באילת,נקווה שהמזג האוויר המחורבן יעבור עד אז..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

המשפחה מתכננת חופשה בחנוכה...כולם בחופש אז אחי הציע לי לבוא איתו גם לאילת.. נראה, אולי אלך לנקות את הראש... מאמינה לך, זה קר, פעם שגלשתי גלים..היינו גולשים בחורף כי היו גלים מה זה גבוהים, איך הייתי מסוגלת לעשות את זה בגיל 16 היו לי ביצים פעם

THE WIZARD 55

New member
אגב פרוייקט להוריד את השיר של זהבה

נראה לי יותר מהר ללכת מחר לקנות את הדיסק
ויהודית רביץ הזאת מרדימה אותי חחחחחח

THE WIZARD 55

New member
טוב עכשיו התבשרתי..שאני טסה לטיול ארוך..

לא רציתי בהתחלה...אבל עכשיו החלטתי...אורזת את עצמי למזוודה...ואת החיים שלי בתיק... אני אתגעגע אליכם... ביי ביי....:) אל תזילו דמעה..
הלכתי...

fifanowftw

New member
אל תקח את זה רציני..

זה כבר קרה יותר מפעם אחת בבר. תוך שבוע מקסימום היא תחזור

למעלה