1,2,3 החייאה. 1,2,3 החייאה...

Stillwater

New member
1,2,3 החייאה. 1,2,3 החייאה...

סקר... לאיזה דמות משנית בסידרה הייתם נותנים סידרת בת משלה?

Hellen

New member
סמית או סימון לדעתי

סמית הוא דמות מאוד מסקרנת לדעתי, יש הרבה "סודות" לגבי החיים והעבר שלו שהייתי רוצה לראות. סימון - לא יודע ממש אם הוא דמות משנית או אפילו דמות, אבל ממש, ממש מסקרנים אותי המסעות שלו לפני שהוא מת. אבל האמת? בחירה קשה מאוד. כולם מעניינים מאוד - סימס מרקוס סמית איזקיאל וכל שאר הבסטה.

גילה או

New member
הבחור שמת בעונה הראשונה

שממנו החל כל הסיפור.. היומן היה שלו... אליזבת הייתה חברה שלו... שכחת?

demoloc

New member
זה עם הבסיס הצבאי? (אני ממש ממש

גרוע עם שמות) אגב ...הרגע דיפדפתי ומי שמשחק את מרקוס משחק גם בסידרת מוער מטומטמת סטייל בוורלי הילס ("תיכון מדיסון") ... אחחח....כזה גרוע....עלוב עלוב. זה הורס לי שאני רואה שחקנים פעם אחת בתפקיד כזה גאוני ופעם רחת בטור מפגרים... (כן...לוק פרי ... מזל שלא ראיתי בוורלי הילס , אז זה לא קילקל לי)

Hellen

New member
איזה, אח מה קרה לך (ספוילר לעונה 1)

בפרק הראשון כשג'רמיה וקרדי כלואים אצל תיאו הם עם סימון... והוא מדבר איתם על ההר ("end of the world"), ואז הוא מביא להם הודעה, מפתח להר ומפה... ואז מרקוס אומר להם שימשיכו לחקור מאיפה שסיימון הפסיק (זה כל השמות והמקומות ביומן שלו, של סימון) ונכון בפרקים האחרונים כשחושפים את לי? זה היה כי הוא החביא דף חשוב מהיומן של סימון....

g tamir

New member
נראה לי שאם היית

כותב מההתחלה סיימון ולא סימון(שכשקוראים את זה, זה נשמע שם של בת) אז הוא היה קולט, גם אותי זה בילבל במבט ראשון ואז נזכרתי בסיימון.

Hellen

New member
יכול להיות, למרות שאני לא מבין למה

צריך 2 י... אבל לא משנה

Stillwater

New member
אני גם חושבת שסמית'...

הייתי עושה סידרה שעוקבת אחרי סמית', אחרי כל הדברים והתגלויות האלוהיות שלו האלה. ועל הקשר שלו עם אלוהים ואנשים ואך שאנשים מקבלים אותו.

Omega Dark

New member
את כולם!!!!

אני הייתי רוצה שהייתה סדרה בת לכולם כי לכולם יש משהו בעבר או בעתיד שמסקרן אותנו ואנחנו רוצים לראות, אני דווקא הייתי רוצה לראות איך עשו את דניאל ואיך הצליחו לעשות אותו כזה חשוב ו"רב-כח" ומה קרה במחוז ולהלה.

demoloc

New member
האח הקטן של ג'רמיה (זה שמת)

צריך לעשות סידרה על שניהם בזמן שהם היו ילדים

למעלה