1, 2, 3....... מתפקדים!!! התפקדות מרץ.

mor000

New member
1, 2, 3....... מתפקדים!!! התפקדות מרץ.

שם: גיל: מאיפה: עיסוק: הדבר שעשה לי את החודש: הדבר שהרס לי את החודש: אדם מיוחד שפגשתי החודש: יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": החודש:---- הכרתי את: קרה לי: נכשלתי: הצטיינתי: אהבתי במיוחד את הכתבה על: אהבתי במיוחד את הגליון: לסיום: תמונה שצולמה החודש... [=

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

שם: מאיה גיל: 17 מאיפה: מרכז עיסוק: תילמיד'ה לילורה אלערבייה (ועוד כמה
) הדבר שעשה לי את החודש: פורים!!! הדבר שהרס לי את החודש: כמה מבחנים שלא בא לי לדבר עליהם
אדם מיוחד שפגשתי החודש: חברה טובה שלי, שהיא בן אדם באמת מדהים, ומתגייסת בעוד כמה ימים
יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: אממ היום של המבחן בתנ"ך... יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": היום שבו היה הפורימון של הביתספר, וגם קיבלתי בו צו ראשון
החודש:---- הכרתי את: מיכלצ'ו קרה לי: הרבה נכשלתי: כנראה שבתנ"ך הצטיינתי: בהבעה
אהבתי במיוחד את הכתבה על: כל הכתבות על האלימות אהבתי במיוחד את הגליון: מלפני שבועיים

mor000

New member
מתפקדת [=

שם: מור גיל: עוד 4 חודשים לרישיון [קיצר 17, אותו דבר] מאיפה: ראשלצ עיסוק:תלמידה כיתה יא וכתבת במעריב לנוער הדבר שעשה לי את החודש: היום כייף עם החבר והטיול איתו לדרום הדבר שהרס לי את החודש: שהוא התגייס אדם מיוחד שפגשתי החודש: טילו, הגרמני הנצחי. יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: אתמול וכל ה4 חודשים הקרובים... יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": יום הכייף וכל יום שהייתי איתו החודש. החודש:---- הכרתי את: אלון גל? קרה לי: שבמאי התחיל איתי 0= נכשלתי: בהבטחות שלי הצטיינתי: בלהאמין אהבתי במיוחד את הכתבה על: לא יצא לי לקרוא ממש את העיתון החודש אהבתי במיוחד את הגליון: כנ"ל לסיום: תמונה שצולמה החודש... [=------- בים.

mor000

New member
ששששש

אני? מה פתאום. זה מה מים!!!, שמנו את זה בתוך בקבוק בירה כי הזכוכית מתכלה יותר מהר מפלסטיק וזה יותר יעיל [=

yaelhr

New member
חודש!!!

שם: יעל גיל: 16 מאיפה: רעות עיסוק: י"א, וכתבת נוער. הדבר שעשה לי את החודש: שום דבר מעניין. הדבר שהרס לי את החודש: עזריאלי. אוח. אדם מיוחד שפגשתי החודש: הרבה
יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: כל הימים המעייפים למיניהם;( יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": הרבה. החודש:---- הכרתי את: הרבה אנשים! את טופי והגורילה? D: קרה לי: המון דברים. נכשלתי: בסוציולוגיה. הצטיינתי: בכלום. אהבתי במיוחד את הכתבה על: טופי והגורילה!!!!! [אני לא משוחדת.] אהבתי במיוחד את הגליון:לא יודעת.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifמתפקדת D:

שם: נועה גיל: 13 וחצי מאיפה: חור ליד הקריות עיסוק: תלמידה הדבר שעשה לי את החודש: פלאפון חדש, ההצלחה של "מבול" ברדיו הדבר שהרס לי את החודש: ריבים אינסופיים עם ההורים שלי אדם מיוחד שפגשתי החודש: אין לי מושג
יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: אחד?! היו כל כך הרבה ימים עם גאומטריה..
יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": הרבה ^^ החודש:---- הכרתי את: לא יודעת קרה לי: קניתי פלאפון חדש D: נכשלתי: במתמטיקה.. או שזה היה בחודש שעבר? הצטיינתי: באלגברה! (כן, זה קצת נוגד את התשובה הקודמת..
) אהבתי במיוחד את הכתבה על: האמת שאני לא זוכרת..>< אהבתי במיוחד את הגליון: כנ"ל לסיום: תמונה שצולמה החודש... [= החתולה שלי, שהתחפשה לפרפר P: (שימו לב ללוק האופנתי עם השרביט והקשת המדהימים)

angel doll

New member
מתפקדת.. ../images/Emo13.gif

שם: מורן =] גיל: 18 עוד 22 יום =] מאיפה: בת ים עיסוק: תלמידת תאטרון.. הדבר שעשה לי את החודש: נסעתי לאילת.. הדבר שהרס לי את החודש: אודישנים.. =/ אדם מיוחד שפגשתי החודש: לא עולה לי.. =] יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: יש כל כך הרבה, בעיקר ימי חזרות.. יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: כל ימי הסנוקר למיניהם.. היו הרבה. החודש:---- הכרתי את: עוד כמה חברים של חבר שלי.. קרה לי: בכיתי.. נכשלתי: בתעודה שקיבלתי.. הצטיינתי: לא זכור לי.. לא אהבתי במיוחד את הכתבה על: טופי והגורילה.. זוועה!! (אפילו לא קראתי, מצטערת.. אני שונאת אותה)

flora non

New member
:")

שם: פלורה\פלורית גיל: 15 ביולי 16^^ מאיפה: מאצ'קלון... עיסוק: ביצפרX-| הדבר שעשה לי את החודש: עוד סיפור במעריב(D:), יציאות שישי, חברים. הדבר שהרס לי את החודש: המבחן במתמטיקה:"(. אדם מיוחד שפגשתי החודש: אף אחד. חיי צרים, חח. אולי יהיה אפשר להפוך את השאלה ל"התכתבתי", ואז בהחלט יש אדם כזה^^". יום שהייתי מוכנה לוותר עליו: היום של המבחן במתמטיקה...וגם פורים שעבר באווירה מצ'יעממת וחסרת מעוף. החודש----: הכרתי את: מספר אנשים מעניינים משכבות גבוהות יותר^______^". קרה לי: עברתי לגור זמנית אצל סבתא בגלל השיפוץ בביתי הקט והמסריח מכימיקלים. נכשלתי: מאוד מקווה שלא במתמטיקה:O. הצטיינתי: במחסור בשעות שינה:\ אהבתי במיוחד את הכתבה על: מר קו! נו, דורון וההוא עם חיוך יופלה מביפ! גיליון אהוב: האחרון^^. יש שם את הסיפור הממוצע למדי שלי ("הבחור שאהב דגים").

יעל פלג

New member
../images/Emo13.gif

שם:יעל גיל: 15 מאיפה: עפרה עיסוק: ברגע זה בהייה באויר הדבר שעשה לי את החודש: הופעה של רונה קינן, פורים הדבר שהרס לי את החודש: חלק משבת האחרונה, טיול מעפן לגלבוע אדם מיוחד שפגשתי החודש: אח של מדריכה שלי יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש:ראשון האחרון יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": שישי האחרון החודש:---- הכרתי את: דוד שלי מחדש קרה לי: לא דברתי שבוע נכשלתי: עבודה באנגלית בע"פ הצטיינתי: באותה עבודה בכתב אהבתי במיוחד את הכתבה על: לא קראתי מעריב לנוער מלא זמן אהבתי במיוחד את הגליון: כנ"ל לסיום: תמונה שצולמה החודש... [=

אנוכי [לא הכול] ../images/Emo29.gif שם: נעמה גיל: 17 מאיפה: שוהם עיסוק: מגניבה הדבר שעשה לי את החודש: תכל'ס היו מלא אבל נראה לי השנה עם חבריקו הדבר שהרס לי את החודש: בצפר וזה אדם מיוחד שפגשתי החודש: דנה ספקטור D= יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: היו כמה >_> ה-30.3 היה די מזופת יום שלא הייתי מוכן לוותר עליו " ": נראה לי ה-20.3 ותמונה../images/Emo26.gif

R i s a

New member
אוקיי, אז, התפקדות ../images/Emo98.gif

שם: לריסה גיל: 15 מאיפה: שקד עיסוק: כתבת במעריב לנוער בחלק מזמני, ובשאר זמני תלמידת תיכון וכאלה. הדבר שעשה לי את החודש: לא ראוי להיכתב בפורום הזה (; אבל משהו קטן היה בDA, והדסקטופ שיצרתי - אני פשוט ממש גאה בו. הדבר שהרס לי את החודש: שהודיעו במגמת תקשורת שלא ניסע לדימונה. אדם מיוחד שפגשתי החודש: לא פגשתי אף אחד "חדש". יום שהייתי מוכן לוותר עליו במהלך החודש: קשה לבחור ולזכור באופן כללי, אבל היי, מלמדים שכל יום בעל ערך. הכרתי את: השאלה הזאת הייתה! למה לזרוע מלח? קרה לי: שבוע בלי נעליים (או, נזכרתי במשהו "מקורי"!) נכשלתי: לא נכשלתי. הצטיינתי: בתושב"ע? בדיאטה? אהבתי במיוחד את הכתבה על: מממ, משהו "בבלוגים" שהמלצתי עליו (; אהבתי במיוחד את הגליון: חחחחחחח שרשרת חדשה ממיכל נגרין :)

למעלה