1.7 עבר.. אין עדכונים בקשר לחקיקה החדשה ?

amirshuval

New member
הנוהלים החדשים יפורסמו לפני

השישי לספטמבר.CSIC כבר קבעו את יום שבת השישי לספטמבר כיום שבו תתקיים סדנת השתלמות חובה בנושא התיקון לחוק והשינוי בנוהלים.

אני נכנס כל 12 שעות לאתר....

ברגע שייתפרסם הנוהל, אני אפרסם תקציר, וברגע שיהיה בידיו של אמיר העתק מספר התפעול לקצין ההגירה, אני מקווה שהוא יפרסם צימוקים משם......אף אחד לא הבטיח ש ב 1 ליולי יפרסמו. היתה הנחה (ספקולציה) שזה יהיה מועד הפרסום. בינתיים בהיעדר נהלים פתחו קצת ברזים בתל אביב וזה מאד לטובת מגישי 2006......

lion53

New member
לדעתי פירסמו משהו. רק לא מבין מה ואיפה...

http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2008/2008-07-03.asp Ottawa, July 3, 2008 — The Honourable Diane Finley, Minister of Citizenship and Immigration, today released details of consultations on Canada’s immigration priorities, following the passage of changes to Canada’s immigration legislation under Budget Bill C-50. לפני הconsultations צריכים לפרסם משהו, לא ? רשום הרבה אבל שום דבר בנושא ...

pleBian8

New member
לו"ז אפשרי

ה- CIC כתב גם את הדברים הבאים: Beginning July 7th, the Department will consult with all provinces and territories, as well as key stakeholders, through a series of face-to-face meetings and videoconferences. A consultation schedule is attached. Representatives from business, labour, and academic and non-government organizations will be invited to these sessions. The Minister will also consult national stakeholders at a roundtable in August. Other organizations or interested individuals who wish to provide input can submit their feedback online at www.cic.gc.ca until the end of July. ככה שאני בספק אם לפני סוף אוגוסט יהיה משהו חדש.

הציטוט מדוייק. אני בספק אם יהיה משהוא חדש

לפני חג העבודה ב 1 בספטמבר. ולא משוכנע שזה יתפרסם גם אז ביורוקרטיה עובדת לאט. אין לי המלצה טובה, להגיש עכשיו? ואם ה NOC השני שעליו מישהוא יכול להגיש יהיה ברשימה וה NOC שהוגש לא? תיקון של דבר כזה אחרי שנעשה הוא בעיתי וחשוד. מצד שני לחכות? זה אומר שאחרים יתפסו מקום לפניך. אני לא יודע מה עדיף לשות.

lion53

New member
כלומר מי שבטוח שהמקצוע שלו יהיה ברשימה

כדאי למשוך את הבקשה עכשיו ולהגיש מחדש? או שיעשו תור עדיפויות גם למגישים הישנים?

מכיוון שהם מודעים לכך שהאפשרות קיימת

כניראה שהם ישלפו גם מהתור הקיים את אלה שיש להם מקצוע מועדף, כדאי להמתין לפרסום הרשימה כדי לדעת איזה NOC בדיוק כדאי לרשום בטפסים חדשים, או בתיק המלא.

למעלה