1.
שרידי נבואות המאיה - 21.12.12

פרויז1

New member
1. ../images/Emo260.gifשרידי נבואות המאיה - 21.12.12

תרבות המאיה הופיעה ונעלמה. אלא שבני התרבות המאיינית עסקו בעתידנות ברמה ששום תרבות לפניהם או אחריהם לא הגיעה אליהם. התרבות הזו נעלמה באופן מיסתורי. פשוט : בני המאיה, קמו ועזבו את הטריטוריה שלהם, עם כל הידע. הידע ברובו נעלם. מה שנותר הוא תחריטי אבן ששרדו. הנה התעוד העתיק היחידי של המאיה לגבי סוף הזמן הליניארי :
http://www.mphconference.com/atricles.asp?GalleryId=54&ArtId=364

YEKI 1

New member
../images/Emo10.gif הארי אחא פרויז ? ! צ'חבארו גה תו איש ברכה

הארי אחא פרויז ? ! צ'חבארו חודוד גה תו איש ברכה לא אמרתה בפורום לכבוד ראש השנה ? ? ! אההה ? ? ? מגה מאז נו ארו ? , אשנה אחיה מנהל הפורום אדון פרויז ? ? מגה לפרסים חסרים ברכות לחגים ? סאד דאר סאד לכבוד ראש השנה ? ? אהה ? ! הין יענה צ'ה ? ? צ'תוו בבו דיברה חודוד ? ? מגה דאבא בבו דיברה חודה תו הו ג'אנוד אשנה חאנום פולאניה יפיפיאיה הנירדמת ?
פאס צ'קא תו איש קלמה לא כתבתה פה איך יצא החורשטה בה \ חורשה אלו שהכינה אישתי שלך ליכבוד רוש השנה ? ? אהה ? ? ! צ'יצ'י בוא חודוד ? ? מה יש ? ? שכחתה כבר איך מברכים ? או פשוט אולי אשנה ג'אנוד שחכה איך מבשלים חורשתה אלו לרש השנה ? ? אם תרצה אני אגיע אליך ואבשל ......... 500 שח לקילו חורשת מוכן....... (אני שוקלת עם הסיר עצמו ! נו מה חשבתה ? דותה אספאוני או לא ! !
)

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifוואוו../images/Emo70.gifאיזה אוכל מזמיייייןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

והפעם בעברית צחה: קודם כל : אני אוהב אותך! סגנון הצברית בעגה אספהאנית. הדברים המתוקים, בתיבול עקיצה פה קללה שם, והכל בהומור שמשאיר טעם של עוד. תודה רבה
שלא לדבר על החורשת שרק המראה מעורר חשק!!! נכון
לא כתבתי ברכת שנה טובה הפסקתי עם שבת שלום, פניות אישיות וכל היתר. כי יש מבקרים ואין תגובות
דגם הפרסיים והפרסיות הפסיביות...
לא מגיבים
. בפייס הקליל יש פעילות פרסית רבה. שירים ובדיחות - הכל קל! קליל!. בלי השקעה.חס וכרפס
את מוזמנת אלינו הביתה בכל זמן! נקבל אותך באהבה!!! את מורד, דאותק, הנזם הכחול ואלה שמציצים וגם מגיבים. כמובן שגם היתר
שבת שלום לך ולכל החברים! פרויז.

למעלה