1
S smgfan New member 24/12/02 #10 לא הבנתי...מה זאת אומרת איזו גלריה? לא הבנתי את השאלה שלך וד"א אחלה fanart!!!!!!
S Shakira paradise New member 24/12/02 #12 ../images/Emo26.gif דוררררר אתה יכול לעשות למשל גלריה של סיבוב ההופעות של שאקירה זאת אומרת, תמונות מההופעות , את התמונות שעומרי מפרסם רעיוןןן נחמד לא?
../images/Emo26.gif דוררררר אתה יכול לעשות למשל גלריה של סיבוב ההופעות של שאקירה זאת אומרת, תמונות מההופעות , את התמונות שעומרי מפרסם רעיוןןן נחמד לא?
S Shakira paradise New member 24/12/02 #11 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif אייייזההה מהמםםםם! יששששש לך עוד רקעים לאה?
ל לאה 13 New member 24/12/02 #14 לא שמרתי את הכי יפים את החתוכים השאר היו סתם קגילים תמונה רגילה רק גודל גדול. ובקשר לשאלה של דור אתה יכול לעשות כמה גלריות(אם יש לך זמן) 1.כשהיא קטנה נדמה לי שמו פה תמונות 2.מהופעות כמו אלה אמרה 3.תמונות חתומות 4.רקעים.
לא שמרתי את הכי יפים את החתוכים השאר היו סתם קגילים תמונה רגילה רק גודל גדול. ובקשר לשאלה של דור אתה יכול לעשות כמה גלריות(אם יש לך זמן) 1.כשהיא קטנה נדמה לי שמו פה תמונות 2.מהופעות כמו אלה אמרה 3.תמונות חתומות 4.רקעים.
S smgfan New member 24/12/02 #16 אתה יכול לשים גם גלריית FanArt! כל מיני fanarts, וגם של חברי בפורום! אני סיפקתי ביינתיים איזו תמונה שעשיתי לפני כמה ימים! Octavo Dia ואני מאוד אשמח אם תשים אותה בגלרייה!
אתה יכול לשים גם גלריית FanArt! כל מיני fanarts, וגם של חברי בפורום! אני סיפקתי ביינתיים איזו תמונה שעשיתי לפני כמה ימים! Octavo Dia ואני מאוד אשמח אם תשים אותה בגלרייה!
P perrinat New member 25/12/02 #17 בהמשך למה שכבר אמרו../images/Emo103.gif אני חושבת שצריכות להיות הגלריות הבאות: 1-שאקירה בילדותה 2-שאקירה בשיער שחור 3-שאקירה בשיער אדום 4-שאקירה בשיער בלונדיני 5-שאקירה המצוירת 6-שאקירה אנימציות 7-שאקירה בופעות
בהמשך למה שכבר אמרו../images/Emo103.gif אני חושבת שצריכות להיות הגלריות הבאות: 1-שאקירה בילדותה 2-שאקירה בשיער שחור 3-שאקירה בשיער אדום 4-שאקירה בשיער בלונדיני 5-שאקירה המצוירת 6-שאקירה אנימציות 7-שאקירה בופעות