1

1

האם אני רואה טוב? או שזה סתם סרט? מישהו קולט בכלל מה קורה פה? שנת 2003 קידמה. טכנולוגיה. פתיחות. ומצד שני העולם בוער. וזהו רק קצה הפתיל של מה שעומד לקרוא. מישהוא תאר לעצמו מלפני ה-11 בספטמבר. שניראה תמונות כאלה? לשיפוטכם! והם לא מתוך סרט.

JONT

New member
אבסורדים....

איך אתה לא רואה את האבסורד שבידבריך! איך תמונות של שריפות פצצות ופגזים יכולים להצביע על גאולה?! וחוץ מזה: די עם משיחיות השקר סימנים ראיות אמונות טפלות( כן ,גם חסרות טעםוכן תוכנן) שמענו מה אמרו המאמינים בשקר על שנת תשמ"ד ותשכ"ח ו... כד'. די די די. הכל הבל הבלים הכל הבל!!!!

מה הולך להיות?

זוהי רק תחילתה של המלחמה האחרונה. או כפי ששמענו מיום שנולדנו. מלחמת "גוג ומגוג" מלחמה שתתחיל בעירק ותסתיים ביורשלים. ואכן התחילה בעירק את זה כולנו יודעים. אך תסתיים בירושלים. והסימנים לכך כבר בשטח.

פיספסת אחי!!!!

המלחמה התחילה 'אם כבר', באפגניסטן! נו מה תגיד עכשיו????? ו'אם כבר'... אז התחילה ב-11בספטמבר, בניו-יורק ארה"ב!!!!!!!!! נו מה תגיד עכשיו??????????

אתה צודק בהחלט

אחי אתה בכלל לא טועה. ואכן המלחמה התחילה ב-11 בספטמבר. למעשה ה-11 בספטמבר זה רק אחד מהסימנים לתחילתה של גוג ומגוג. וכך גם האסון של ההתרסקות של קולומביה. שאילן רמון הוא אחד הצדיקים הגדולים של הדור הזה. (מצורף קישור לנבואה*). אם יש לך ספק כנס לקישור שאתן כאן למטה. וכל מה שנאמר שם נכתב לפני מאות ואלפי שנים. ואי אפשר להתעלם מכך. תחזור אליי לאחר שתקרא את המאמרים ונשמע מה יש לך להגיד.

ממש לא!

בכלל לא דתי. וגם לא בכיוון. אבל זה לא קשור כי לא אני כתבתי את מה שכתוב באתר. ונראה לי שפשוט קשה לך להבין את מה שאתה קורא.

למעלה