10המכות של אליסה

10המכות של אליסה../images/Emo70.gif../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif../images/Emo13.gif

זוכרים שעשינו מצעד
-בניהול גל.. אז זה משחק מיוחד לפסח שדורש 3 דקות תגובה
בכל הפורומים הוא מצליח מאוד-אבל מאוד
אז למה שמעריצי אליסה מילאנו לא ישבו ויחליטו לבד מהם 10 המכות של אליסה מיאלנו
הסבר המשחק: המכה הכי שנואה היא מכה מספר 1 המכה היא שנואה-אבל עוד אפשר לסבול אותה היא מכה מספר 10 אתם כותבים את מה שהכי הפתיע,אהבתם,שנאתם ומדרגים את זה מ-1 עד 10 חג שמח
ומקווה שתהנו מהדיון-משחק
אגב,מקווה שזה בסדר שפתחתי את דיון ההפתעה-והוא מוקדש למנהלת -שהבטחתי לה דיון ואני לא אוכל לפתוח אותו מחר כפי שהבטחתי לה-ואם היא תסכים מחר אני אפתח הפתעה מצוינת יותר
שבת שלום
אגב-כל מעריצי אליסה יכולים להשתתף בדיון-זה די ברור

אני אתחיל..10 המכות של אליסה שלי

מכה 1[הכי שנוא]גאד..לא יכולתי להתאפק השיער של אליסה -הקצוץ!!!!!!! מצטערת זה יותר חזק ממני מותק אליסה אל תעזי לעשות את זה יותר בחייםםםםםםםםם 2-אני חושבת שהמכה השניה שהשפיעה עלי..זאת יותר עובדה..שלאליסה אין משפחה
כאילו משפחה שלה עם בעל וילד וכו.. 3-שמכושפות נגמרה ואליסה עזבה לתקופה קצרה את קרית המשחק אבל היא חזרה ובגדול בסדרה חדשה
4-קרירת המוזיקה שלה..גאד אליסה אולי כדאי שתוותרי אני שונאת את רוני סופרסטאר לפעמים אולי כדאי שלא תהפכי לביבי דול כמוהה. 5-השמלה הצהובה המחרידה שהיא לבשה באחד האירועים.חחמה חשבת לעצמך? על מספרים 6-10 אני חושבת שאני צריכה עוד כמה שעות לחשוב על זה..כי יש לי מספר דברים לכתוב וזה הרבה לכן אני אקרא קצת מתגובותיכם[בתקווה שתספקו את מה שחסר לי.חח] אבל אני חושבת שאני לא אשכח את הצילומי פפארצי[צילום 1 לא אהוב] לא אשכח את העובדה שלפני מספר שבועות קראתי דחודשים שאליסה יוצאת עם גבר שאוהב אחרת-בקיצר אני לא זוכרת מה קראתי.. תנו לי קצת זמן

ממשיכה

מכה 6-אחרי כמה רעיונות לדעתי הריב הענק של שאנן עם אליסה ויש מצב שזה מתאים למכה 3 יותר ממכה 6
מכה7-אחרי הסבר מעמיק לדעתי זה נפילת התאומים
מכה 8-הדיסלקציה שלמרות הכול היא נראית מושלמתתתתת מכה 9-סקוט וולף-עבר היה נגמר מכה 10-הגירושים נקווה שהיה ונגמר

always be me mc

New member
חיחי עשרת המכות שלי:

1) שאנן והמריבה עם שאנן. האמת שלמרות שלא ממש ידוע מה קרה דבר אחד בטוח שאנן יודעת למרר את חייהם של שותפים שלה לסדרות(כמו בוורלי הילס 90210) כך שאני בטוחה שאליסה סבלה ממנה דיי ויותר. 2) סקוט וולף - ללא ספק מכה בחייה של אליסה. זה התחיל בטוב והסתיים ממש רע גם השאיר את אליסה עם לב שבור(גרר) סקוט וולף הוא בהחלט מכה שהיה קשה לאליסה(ולי חח) להתגבר עליה. 3) עזבו את סיום מכושפות.. סיום מי הבוס בהחלט היה מכה..הדבר היחיד שיכול להיות יותר קשה מלהתבגר על גבי מסך הטלויזיה הוא לראות את המסך הזה נסגר והמעבר הזה מידיעה לחוסר ידיעה בנוגע מה לעשות בחיים. 4) גירושין-גירושין זו תמיד מכה אבל זה הרבה יותר קשה כשזה קורה מתי שיש לך אידיאל כזה גדול בנוגע לנישואין(ההורים שלה היו נשואים משהו כמו שלושים שנה) ואתה בכל זאת מתגרש 5) מכת הסרטים הלא מצליחים+עירום--אני בטוחה שזה מאוד פגע בה העובדה שרק הציעו לה עבודות בסרטים שהם לא משהו וכללו לרוב עירום ולמרות שהיא חשה בנוח עם גופה בכל זאת היא בטח הייתה מעדיפה להיות מוערכת בגלל כישרונה ולכן לדעתי זו מכה. מכה שהייתה צריכה לעשות אותם סרטים(כי היה לה מאוד חשוב להמשיך לעבוד) ומכה שאני צריכה להתקל בהם באינטרנט חח 6) סיום מכושפות- הסיבה שלא דירגתי את זה גבוה יותר היא שאחרי מכושפות מעמדה של אליסה היה הרבה יותר מבוסס מאשר מתי שזו סיימה את מי הבוס והתחילה לעשות סרטים לא משהו.. היא ידעה אחרי מכושפות בדיוק מה היא רוצה לעשות(אחרי התקופת מעבר) ונכון זה כאב אבל לא כזה כאב ולדעתי היו בעיקר רגשות חיובים בנוגע לסיום. 7) ה-11 בספטמבר
ללא ספק מכה שהשפיעה על כל אמריקה ואליסה(אהובתי) בפרט אבל כיוון שזה משהו כללי יותר ופחות אישי(זו הרגשה יותר אוניברסלית של כאב) לכן דירגתי את זה נמוך יותר. 8) מכת הפפארצי כן למרות שאליסה כבר רגילה אליה מכה נשארת מכה והם עדיין מציקים מדי פעם אם לא תמיד חח 9) מכת הדיסלקציה- למרות שעל הדיסלקציה שהקשתה עליה היא התגברה(בעזרת אמא שלה) בכל זאת זו הייתה דיי מכה שלא איפשרה לה ללמוד. 10) השיער הקצוץ- נכון זו מכה איומה ונוראה בשבילי שלפעמים נראה טוב אבל כל עוד אליסה הרגישה חופשייה ומאושרת אז סבבה(גם שהוא ארך בחזרה בסוף אז אני כבר לא נוטרת טינה חח), גם שמה הגעתי למסקנה בעונה 6(למרות שהיה לי מאוד קשה להסתכל על אליסה) שזה לא משנה אורך השיער שלך. אם אתה מצחיק אז אתה מצחיק ואם אתה מוכשר אז אתה מוכשר ולמזלנו אליסה הייתה שני הדברים
גם אם מסתכלים על זה בפרסקטיבה יש דברים הרבה יותר גרועים מאשר שינוי קיצוני חיצוני. אה כן וזה לקח יותר מ-3 דקות

always be me mc

New member
כי :::

ברור שזו מכה וזו לא רק מכה לכל אמריקה ההשלכות של זה גרמו לאליסה להיות צימחונית.. כל הריח הדוחה של הבשר החכוך פשוט נגע באליסה יותר מדי והיא החליטה להפסיק לאכול בשר בכלל אז כן זו מכה שהשפיעה עליה לא קצת לדעתי ועל הדרך שבה היא מנהלת את חייה. וסתם כדי לחדש לכם משהו הידעתם שמארק וולברג(זה ששיחק איתה בסרט "פחד") היה אמור להיות באחד מהטיסות ביום הזה ובסוף הוא לא טס? אני לא זוכרת למה הוא לא טס בדיוק אבל מה שבטוח זה שיש לו מזל גדול.

spelling

New member
10 המכות שלי../images/Emo188.gif

10-התוכנית בערוץ הבידור "שרשרת אהבה של אליסה מילאנו"..לדעתי זה עשה ממנה קצת רודפת גברים (בלי תגובות!חח) 9-אליסה והשיער הבלונדיני באיזה סרט..גם קצר וגם בלונדיני.. 8-אליסה ועתיד משפחתי..בניגוד אליכם לפי דעתי זה לא נוראי היא לא אמורה לעמוד באמצע הרחוב ולחפש..זה יבוא..הייתי דואג אם היא לא היתה רוצה להקים משפחה! 7-אליסה ללא תפקיד משמעותי בסרט..בואו נודה שעד היום למרות הסדרות המצליחות...לא ראינו אותה בגלובוס זהב או אוסקר באיזה מועמדות ולפי דעתי יש לה את היכולות לזכות באחד כזה כי היא שחקנית איכותית! 6-אליסה והמראה המדהים שלה-למרות הכל כמה שהיא יפהפיה לא נורמלית לצערי זה סימן ההיכר שלה יותר מאשר יכולות משחק.. 5-אליסה וחוסר יכולת לעימותים..כמה שזה נחמד לרצות לשמור על חברה טובה עם כולם צריך לדעתי לדעת גם להתעמת שצריך ואליסה אמרה שהיא לא טובה בעניינים האלה! 4-אליסה וקריירת השירה שלה-חחח דווקא לא שמעתי אותה שרה אבל מצחיק לחשוב על אליסה בסגנון הופעות ביפן..מעניין מה היפנים כל כך אהבו?? 3-אליסה והקעקועים!-מילא קעקוע או 2 אבל הרבה אליסה זה לא יפההההההה שתהיי זקנה והכל יהיה מידלדל?חחחח טוב על מי אני עובד גם בתור סבתא היא תהיה חתיכה.. 2-אליסה והחתונה-חבל חבל שהמניאק עשה לה ככה וגרם לה להיות עצובה,לאף בן אדם לא מגיע כזה דבר..לפחות היא לא התייאשה! 1-המריבה עם שאנןןןןןןןן..למה למה למהה 2 שחקניות מוכשרות כאלה לא הסתדרו?לחשוב בטח אם שאנן היתה ממשיכה הלאה איך סוף הסדרה ושאר העלילות היו נראות או להוסיף את רוז ממילא ולגלות את כוח ה 4! לעולם לא נדע חחח אלא אם כןןןןןןןןן אבל ... אחלה רעיון לפסח!!!!!!!!!!! אפשר להציע משהו? כמו 10 המכות לעשות גם 10 המעלות שיש באליסה זה יהיה נחמד מאוד לדעתי! היה לי מאוד קשה למצוא דברים פחות נחמדים ..אבל מי שהגה את הרעיון כל הכבוד!

למעלה