10 אכסניות באילת הכי טובות https://hostel-eilat.weebly.com
J Jasmine851 New member 30/9/19 #2 האם ניתן לקבל הנחה? אני כרגע מחפשת לדודה שלי דיל לאילת, אולי לאו דוקא לאכסניה - היא קצת יותר בגבוהה מזה. אם יש בית מלון איכותי אשמח להמלצה
האם ניתן לקבל הנחה? אני כרגע מחפשת לדודה שלי דיל לאילת, אולי לאו דוקא לאכסניה - היא קצת יותר בגבוהה מזה. אם יש בית מלון איכותי אשמח להמלצה
P pishoto New member 30/9/19 #3 מצאתי בשבילך יסמין מצאתי בשבילך דילים לאילת כולל טיסות דקה 90 במחירים ממש שווים! הבנתי שאת מחפשת בית מלון על רמה - אז פה יש כמה מבצעים והנחות בשביל המלונות הכי שווים באילת - ממליץ לבדוק ולסגור כל עוד ההנחות תקפות!
מצאתי בשבילך יסמין מצאתי בשבילך דילים לאילת כולל טיסות דקה 90 במחירים ממש שווים! הבנתי שאת מחפשת בית מלון על רמה - אז פה יש כמה מבצעים והנחות בשביל המלונות הכי שווים באילת - ממליץ לבדוק ולסגור כל עוד ההנחות תקפות!
P pishoto New member 30/9/19 #4 האם הדודה רוצה טיסה? לרשת בתי המלון השווים האלה יש סידור מול חברת התעופה ואפשר למצוא דיל לאילת כולל טיסות במחיר ממש זול, עם חדר מושלם
האם הדודה רוצה טיסה? לרשת בתי המלון השווים האלה יש סידור מול חברת התעופה ואפשר למצוא דיל לאילת כולל טיסות במחיר ממש זול, עם חדר מושלם