10 דברים שלא ידעתם על אייל קיציס

mc bige

New member
10 דברים שלא ידעתם על אייל קיציס

הנשיקה הראשונה שלי: עם בריטני ספירס. האהבה הראשונה שלי: כיתה ט', בשיחים מאחורי הבית שלה. שלוש דקות. המאכל שאני הכי שונא: רגל קרושה. אני לא מבין איך אנשים יכולים להסתכל על הדבר המתנדנד הזה ולהחליט להכניס אותו לפה. הפדיחה הכי גדולה שהיתה לי אי פעם: כיתה ט', בשיחים מאחורי הבית שלה. שלוש דקות. הייתי נותן את הכל בשביל: אני ובריטני ספירס, בשיחים מאחורי הבית שלה. שלוש דקות. הפחד הכי גדול שלי: שהיא לא תסכים. היחס שלי לחיות: עם נמרים אני קצת קשוח בהתחלה אבל אח"כ מתרכך. מזמן רציתי לעשות ולא יצא לי: קניות בדמשק. אני פותח את הבוקר עם: שינה עד הצהריים. אם לא הייתי בשואו-ביז, בטח הייתי: מגדל בטטות לתעשיה.

mc bige

New member
10 דברים שלא ידעתם על טל פרידמן

הנשיקה הראשונה שלי: עם ציפי ליבני ותמר גוז'נסקי לבושות, במלון דרכים זול ברעננה. האהבה הראשונה שלי: עם ציפי ליבני ותמר גוז'נסקי ערומות, במלון דרכים זול בחדרה. המאכל שאני הכי שונא: רק היפנים הסינתזים והסינטטים יכלו להמציא את מזון הגרביים - הטופו. הפדיחה הכי גדולה שהיתה לי אי פעם: פעם בכתה ט', ביום הורים, הוזמנתי עם הוריי לדבר על ההישגים הגרועים שלי בפיזיקה עם המורה הרומנייה. היא שאלה אותי לידם: "נו, טל, מה למדנו בשליש האחרון"? אז עניתי (בתמימות אמיתית): "על הויברטור". זכרתי משהו עם דחיסה ופריקה. בכלל לא ידעתי אז מה זה ויברטור. עד היום ההורים שלי מסמיקים כשהם רואים אותי. הייתי נותן את הכל בשביל: 10 שניות עם איווט ליברמן. הפחד הכי גדול שלי: כל שנייה נוספת עם איווט ליברמן. היחס שלי לחיות: בעיקר לקיפודים עם מחשופים: יחס חם, מעורב, וחזק. בבוקר אני תמיד עם רגשי אשם, אבל בלילה, הו, בלילה. זה פשוט חזק ממני. מזמן רציתי לעשות ולא יצא לי: תרנגולת עיוורת עם דיסלקציה קשה וצליעה קלה. אני פותח את הבוקר עם: שני לימונים סחוטים מהעץ הנדיב שלי בגינה בטבעון. אם לא הייתי בשואו-ביז, בטח הייתי: איש עסקים ממולח שקונה בעסקות סיבוביות את כל חברות ההיי-טק בשוק, הפועל חיפה, המוני פרדסים של לימונים, את כל חברות התקליטים בארץ, את הגיטרות המקוריות של ג'ימי הנדריקס, פרנק זאפא, ג'ון מקלפלין, מבטל את חוצה ישראל ומוכר את עוזי לנדאו בתור שפחת מין לתאילנדים מתוסכלים.

~*~gaL

New member
וזה כמובן, מקשת

מעניין איך שילוב של טל ואיווט ליברמן היה יוצא
ועכשיו בא לי לימונדה. אתה רואה מה אתה עושה?! בא לי לימונדה ואני לא חושבת שיש לי לימונים בבית.
אני אלך לבדוק...

למעלה