10 דמויות שאתם לא מכירים

Dawn12

New member
10 דמויות שאתם לא מכירים ../images/Emo58.gif

בשנים הקרובות עומדות להגיע לג'נואה סיטי לא מעט דמויות חדשות שיסעירו את העניינים, אז הנה הצצה אל העשירייה היותר שווה וחשובה.
בקרוב (או לא כל כך) על המסך שלכם.

Dawn12

New member
אלכס פרז ../images/Emo58.gif

אותה תגלם אלכסיה רובינסון עורכת דין במקצועה, תגיע אלינו בעוד חצי שנה, לאחר עזיבתה של דרוסילה וכמובן תתחרה על ליבם של ניל ומלקולם.

Dawn12

New member
ריאנה מינר ../images/Emo58.gif

אותה תגלם אלקסיס ת'ורפ היא כבר הופיעה אצלנו לצידו של ג'יי טי ועוד נראה אותה עם שחקנית אחרת, אך כשאלקסיס תגיע הדמות תקבל דחיפה רצינית. מלבד הסיפור עם ג'יי טי, היא וראול יהיו קרובים-קרובים.

Dawn12

New member
מאט קלארק ../images/Emo58.gif

אותו יגלם הפעם ריק הרסט מאט קלארק חוזר ובגדול (בעוד חצי שנה בערך) לאחר ניתוח פלסטי, והוא חוזר בשביל לנקום בניק ולהשיג סוף סוף את שרון לעצמו. (הסיפור המלא באתר)

Dawn12

New member
קולין קארלטון ../images/Emo58.gif

אותה תגלם לינדזי פונסקה בתם של בראד וטרייסי תחזור אלינו בעוד שנה וחצי בערך בתור נערה מתבגרת ומורדת. תתכוננו לסיפור אהבה מתוק ודביק עם ג'יי טי.

Dawn12

New member
איזבלה בראנה ../images/Emo58.gif

אותה תגלם איבה לאנגוריה את איזבלה נכיר בעוד שנה וחודשיים בתור אישה במצוקה שפול יעזור לה ובהמשך ישכב איתה ויתחתן איתה. היא ומייקל יעשו הרבה צרות לפול וכריס בשנתיים וחצי שהיה תהיה בעיר.

Dawn12

New member
דיאן ג'נקינס ../images/Emo58.gif

אותה תגלם סוזאן וולטרס לא דמות חדשה, אבל תתכוננו לשינוי משמעותי בדיאן שהיכרתם. אחרי עזיבה דרמטית, דיאן תחזור לעיר עם קייל (בנה), תשים את ידיה על ג'ק - והפעם היא לא תרפה!

Dawn12

New member
דייגו גוויטיארז ../images/Emo58.gif

אותו יגלם גרג ווגן אחיו הגדול של ראול אמנם יתחיל את הדרך עם שחקן אחר, אבל את הבלאגן האמיתי בחיים של שרון וויקטוריה יעשה דווקא גרג. יגיע אלינו בעוד שנתיים.

Dawn12

New member
לילי ווינטרס ../images/Emo58.gif

אותה תגלם קריסטל קליל למי שתהה האם לילי תגדל אי פעם - זה יקרה בעוד שנתיים וארבעה חודשים. יחד עם דרוסילה שתחזור (והפעם גם תישאר) לילי תגיע עם גישה מרדנית ותסתבך בסיפור לא שגרתי עם קווין המבוגר ממנה אותו הכירה באינטרנט.

Dawn12

New member
קווין פישר ../images/Emo58.gif

אותו יגלם גרג ריקארט את קווין נכיר בתור רואה חשבון תמים במועדון חשפנות, שאוהב לשוחח עם נערות צעירות באינטרנט (לילי) בזמנו החופשי. מאוחר יותר נגלה שהוא אחיו למחצה של מייקל בולדווין והשם השני של קווין יהפוך להיות צרות.

Dawn12

New member
בובי מארסינו ../images/Emo58.gif

אותם יגלם ג'ון אנוס בובי ינהל את מועדון החשפנות החדש של ג'נואה סיטי, בו תופיע (ותתפשט) גם בריטני הודג'ס הצעירה. הוא יתעניין בה כבר מן הרגע הראשון, לה ייקח קצת יותר זמן להיפטר מראול ולנסות את בובי.

Dawn12

New member
כמה תיקונים ותוספות: ../images/Emo58.gif

ריאנה (אלקסיס) תופיע אצלנו בעוד חצי שנה
איזבלה תגיע אלינו בעוד 10 חודשים (ולא כמו שנכתב)
דיאן (סוזאן) תגיע אלינו בעוד שנה וחצי
קווין ובובי יגיעו אלינו רק בעוד שלוש שנים

b o t t e n

New member
סופ-סופ כוסיות../images/Emo45.gif

אני מביננה שזאת הדיאן האורינלית
נכון
איזבל באמת שווה- תחליף אקזוטי לכריסטין חסרת הפיגמנטצייה. וקושייה: דרו עוזבת
היא לא אמורה להתחתן עם ניל
( אגב, באתר הרישמי יש שם תמונות של חתונה שמשום מה לא עולות לי במחשב
אפשר שירשור

Dawn12

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

לא, זו לא דיאן המקורית. אלכס דונלי, אותה שחקנית שמגלמת את דיאן כיום, היא השחקנית המקורית שהתחילה עם הדמות הזאת אי שם באמצע שנות ה-80 בתור דוגמנית בז'בו. מה שכן, אחרי שאנחנו נראה את ההחלפה, אני די בטוח שכולנו נשכח את אלכס מהר מאוד... דרו אכן עוזבת אותנו (שוב) בעוד חמישה חודשים בערך.
אגב, באותה תקופה שבה היא עזבה את הסדרה (זה היה בספטמבר 2000), המפיקים שקלו ללהק את הדמות מחדש ולהמשיך את העלילות של דרו. בסופו של דבר הם זנחו את הרעיון (וטוב שכך) והביאו את הדמות של אלכס כדי לשמור על האיזון התמידי עליו מקפידים בצח"מ של ארבעה שחקנים אפרו-אמריקניים ראשיים. דרו תחזור אלינו שוב (והפעם זה כנראה לתמיד) בעוד שנתיים וארבעה חודשים ותינשא לניל בפעם השנייה מספר חודשים לאחר מכן. אני לא רואה שום בעיה עם התמונות באתר... אם את משתמשת באינטרנט אקספלורר את יכולה לשמור את הדף הזה (File---Save As) על המחשב ואז תמצאי ספרייה עם כל התמונות.

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gifאחלה קטע../images/Emo45.gif

החתונה הזאת. בעברי הפקתי אירועים, בניהם גם חתונות. הכי רחוק שהגעתי, זה משפחה מאוד-מאוד אמידה בארץ שעשו נשף תחפושות בחתונה בסגנון רוקוקו. כל האורחים קיבלו תחפושות מוזמנות ממחסני תיאטרון בצרפת עפ"י המידות שהם סיפקו מבעוד מועד. הרעיון היפני- לוקח ובגדול

איזה חתיך אח של ראול !!!../images/Emo45.gif

שחר, יכול להיות שכתבת פעם את תאריכי הלידה של השחקנים? באיזה שרשור זה נמצא?

תודה בכל זאת !!! גם זה מעניין!../images/Emo45.gif

אני מתעניינת באסטרולוגיה ולכן הייתי רוצה לדעת מה המזל של רוב השחקנים ובמיוחד מי מזל שור כמוני...
ודרך אגב סוזן וולטרס השחקנית שתחליף את דיאן ממש יפייפיה אמיתית, איזה שינו מרענן!!!
אני זוכרת אותה מהמיני סידרה "אלביס ואני" מלפני שנים רבות שגילמה שם כמובן את פריסיליה פרסלי והיתה מהממת לא פחות מגב' פרסלי המקורית...

python 4

New member
יוווו שחר אין כמוך..

אבל למה החליפו את מאט קלארק הקודם?

למעלה