10 הדברים הכי מעצבנים

bear lover

New member
לא!!!! - בבקשה - תירשם .

אני באמת לא יודע מה האנשים האלו אמרו לך ולמען האמת זה גם לא בראש מעייני... אבל מכאן ועד החלטה גורפת לא להירשם. להגיד לך את האמת זה נשמע די מגוחך וילדותי - בגלל שאמרו לי אז אני לא נרשם.. תשתה כוס מים קרים, תירגע - ועדיין אל תירשם, אני בטוח שאנשים פה ישרדו את היום גם בלעדיך!

InMyHead69

New member
10 הדברים הכי מעצבנים

למרות שיש הרבה אחרים..ותנו איזה כוס על שידרוג האתר..רק אני כותב..בזמן שאתם נהנים ומשתגלים בקומזיץ.. אז ככה : 1. כשיושבים במונית ליד שתי שמנות ענקיות שאוכלות לידך שווארמה עם היד! ולא פותחות חלון 2. שיושבת לידך במונית אישה אחת ענקית ובאה חברה שלה שהיא יותר גדולה ממנה ודווקא חייבת לשבת לידה. 3. כשאתה בא לצאת מהמונית היא מסתכלת עלייך ולא זזה..היא לא תצא מהמונית היא פשוט תבהה בך שם כשאתה מנסה לעבור את ההר אוורסט. 4. כשלאקס שלך יש חבר - אין יותר גרוע מזה 5.כשאתה מתעורר ב1 לפנות בוקר ולא יכול יותר לישון..וחבר שלך במסיבה איפשהוא..( או שהוא לא קיים במקרה שלי - למעוניינים אליי) 6. להיות נורא רעב ואין אוכל במקרר ואין לך כוח ללכת לסופר 7. לראות את כל החברים שלך שמחים ואתה מבועס כבר חודשיים (במקרה שלי כבר 19 שנה) 8. כשקבעת עם חבר פגישה ואחרי שהתלבשת הוא מתקשר ואומר שמשהו צץ 9. לפגוש חבר מהתיכון שעשה לך את המוות ולראות שהוא הגיע למקום הרבה יותר טוב ממך 10. פגישת מחזור - אני מצטער פשוט אין יותר גרוע (אחרי 24 שעות של שידורי ערוץ 1)

manys

New member
../images/Emo123.gifיש עוד מיליון דברים מעצבנים../images/Emo123.gif

אני מתפלא שקיצרת את זה רק לעשרה..

ושזה שזורקים זבל ברחובות ?

זה לא מעצבן??? הלכתי ברחוב היום וראיתי זוג גייז שותים בירה ומשליכים את הבקבוק על המדרכה, ובעודם הולכים הם מפצחים גרעינים ומשליכים מהפה זה לא מעצבן?

bear lover

New member
בקשר לקטע עם המונית...

שאתה בא לרדת והיא מזיזה את הבירכיים סנטימטר שמאלה - כאילו שעכשיו אתה יכול לעבור, ושאתה כבר עובר היא משמיעה מין אנחת "למה אתה יוצא דרך הדלת ולא דרך החלון?"

למעלה