10 הדברים שאני כבר לא אעשה

MARMELAD

New member
10 הדברים שאני כבר לא אעשה

לשבת בבאר של הומואים, לראות שמישהו נועץ בי מבטים... ולתת לזה להביך אותי להימשך למישהו מהכיתה למצוא את עצמי בקטע עם חבר בזמן שמירה לצאת למועדון גייז ולא להכיר אף אחד לצאת מהארון לראות את דנה אינטרנשיונל בטלויזיה ולהסכים עם אמא שלי שההומואים האלה... להיכנס לשיח בגן העצמאות להגיד למישהו שקוראים לי אורן לשבת בהי-שי לחשוב שאני לבד בעולם

עמית@

New member
כל הל´ האלה, בל´ רבתי

לא ולא ולא, כן תשב ותסתכל חזרה (מקסימום תביך קצת איזה סטרייט), כן תימשך ותמשוך חזרה, ואתה בטח ובטח לא לבד. אמנם אין ביטוח כנגד תחושות מביכות אבל אולי את עומק הכאב המהול בהשפלה ותשוקה כבר לא תאלץ לחוות. מאחלת לך טוב בהמשך, בט´ רבתית..

MARMELAD

New member
חכו....

יש גם רשימה של דברים שעוד לא הספקתי לעשות אבל במבט לאחור נורא עצוב לי שכבר לא תהיה לי ההתרגשות של המבוכה והראשוניות...... נו שוין, יש תמיד משהו אחר

se7en

New member
אוי מרמלד...

בגלל זה אתה מנהל פורום כזה טוב... זה בדיוק 10 הדברים שאני עוד לא עשיתי...ומי יודע, אולי עוד אעשה... כמה אני מקנא בך שכבר עשית
(לא מצאתי סימן של וי....) ליד כל הדברים האלה... מה שכן, חלק מהדברים אני לא מסכים שלא תעשה שוב. מה, אין מילואים??? אין שמירות יותר???. ומי אמר שלא יביכו אותך יותר...בעינייני אהבה אין דבר שהוא בטוח...

MARMELAD

New member
ו-10 הדברים שאני כן אעשה

לחייך להומו מוחצן ברחוב רק בגלל שהוא הומו לתלות דגל גאווה במרפסת לצעוד במצעד הגאווה, להתלונן על המסחריות, ולהרגיש בבית לחיות בזוגיות מדהימה עם גבר חלומותי לדבר עם אמא שלי על הוויגסטוק בטלפון לשים תמונה ושם אמיתי בכרטיס המשתמש שלי בפורום לצאת להמון המון המון מסיבות לבקר את יניב בוושינגטון ואת DJ בניו יורק (אם הוא יזמין אותי...) לראות את האירוויזיון, להזדעזע מהרמה, להנות מזה לאהוב את העולם גם בשש בבוקר

se7en

New member
ושוב מרמלד היקר...

ולו רק בזכות המשפט האחרון שכתבת אני מקנא בך מעומק ליבי... (שלא לדבר על תשעת המשפטים האחרים...)

למעלה