10 המכות של הטופ מודל הבאה

JULI4561

New member
10 המכות של הטופ מודל הבאה ../images/Emo88.gif

בכל פורום עשו כזה , אז חשבתי לעצמי למה לא? מה לדעתכם 10 המכות של הטופ מודל מכל 5 בעונות? ! ורק מ5 העונות כדי שמי שלא רוצה לדעת דברים לא ידע
אפשר גם בנות,גם משימות,שופטים, משפטים שאמרו וכ'ו :]

NP16

New member
10 המכות.

1.דם- חברה של קיילן נפטרה, והיא צריכה להצטלם בקבר ישר אחרי זה. 2.צפרדע- קיניה. :) 3.כינים- ליסה משתינה בחיתול. לא יודע איך זה קשור לכינים. 4.ארבה- מלא פקצות מתלהבות מטיירה. 5.דבר- מה שהיה למישל על הפרצוף 6.ברד- הדמעות של שנדי, כשבגדה בחבר שלה. 7.שכחתי שני מכות.. אממ קמיל הייתה מכה! 8.חושך- לא נתנו לנו לראות מה קרה שם עם שרה וקים במיטה 9.התמונה של ליובי 10.מכת הבכורות- הדחת בריטני מהתכנית.

Fergie7

New member
../images/Emo45.gifבריטני ../images/Emo6.gif

עם מי שנדי בגדה?
ולמה היא בכתה? חח

כשהם היו באיטליה

בעונה השנייה,אז באו גברים איטלקים ושנדי שכבה עם אחד מהם,וגילתה את זה לחבר שלה,והוא נפרד ממנה.

randu

New member
שלי-

מהקל לקשה: 1.כל פעם שהבנות רואות את טיירה הן מתלבות מחדש. [1+2+3+4+5.] 2.קיניה הגיעה לגמר. טחח.
3.השיניים של ההיא. זה היה נוראי!
[4] 4.רובין חשה דתייה ולא מסכימה להצטלם בעירום. חבל שלפניי דקה היא הראתה את המרפסת שלה לג'יי.
[1] הדחת קים. [5] 5.יואנה לוקחת את מרסדס למרות שמרסדס הייתה מושלמת בתצוגה. מושלמת.
6.הדחת איליס בטענה שהיא לא רוצה את זה מספיק,ובדוגרי,היא לקחה את כולן בהליכה. (תרתי משמע. מפחיד עד כמה שאני שנון.
) [1] 7.מדיחים את שנדי בלי למצמץ. תחשבו מה היא עברה,זונות. [2] 8.ג'יילה הבת *&^% הזאת. גם מלכלכת על קים,וגם גונבת לניק את המשפט. [5] 9.ג'ניס לא שופטת
[5] זהו,אין לי עוד..

randu

New member
תיקון:

הדחת קים זה מס' 5. כל השאר זה מספר אחד למעלה. בדיוק 10,כפרעליי.

המכות שלי../images/Emo9.gif

אני ממש מצטערת שהכל כמעט על העונה החמישית כי די שכחתי את האחרות העונה החמישית ממש כבשה את ליבי
1.קמיל שהיא מכה בעצמה
2.ששנדי מהעונה השנייה לא זכתה
3.סיפור הגרנולה של ברי
4.הבנות תוקפות את קים
חוצפניות
5.המריבות של יואנה וקמיל[מריבות בלתי נסבלות] 6.הבנות רואות את טיירה וצורחות כמו פרחות מטומטמות
7.טיירה צועקת על זאתי מהעונה הרביעית
היא ממש הייתה היסטרית זה היה מפחיד
8.הזכייה של נאימה...היא ממש לא יפה לדעתי
9.קורין והגבות
10.הדחתה של קים
אני מקווה שהבנתי את הכוונה של המכות ולא כתבתי סתם אירועים

למעלה