10 המכות של הטופ מודל!!!!

iqiqiq

New member
10 המכות של הטופ מודל!!!!

1.אליס Vs כולם(עונה 1) 2.יואנה Vs קמיל(עונה 2) 3.אן+אווה Vs ג'ניפר+אמנדה(עונה 3) 4.ברנדי Vs טטיאנה(עונה 4) 5.קורין Vs ליסה(עונה 5) 6.ברי Vs קים(עונה 5) 7.אבוני Vs רובין(עונה 1) 8.ג'ייד Vs ג'ינה(עונה 6) 9.מוניק Vs מלרוז(עונה 7) והריב שהכי הפתיע טירה Vs טיפאני

iqiqiq

New member
תרשמו מה ה10 המכות(ריבים) שלכם

שתדעו שבעונות 8-10 יש הרבה מאוד ריבים

Manga136

New member
קשה לי לבחור. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. מרוויטה VS כולן. 2. דומיניק VS קלייר, לורין ווויטני. 3. הת'ר VS שאר חמשת הבנות שהגיעו לסין [המיטות]. 4. מוניק VS מלרוז. 5. רנה VS בריטני. 6. ביאנקה VS ליסה. 7. מלרוז VS מוניק. 8. קים VS ברי. 9. נאימה VS קיניה. 10. ג'ייד VS פורונדה.

NP16

New member
לי יש מכות בנוסח קצת אחר..

השיער של טיירה העריכה הצפויה היעדר ג'ניס קידום שקוף לשחורות או פלוס סייז[בעיקר שזה בא יחד.] ג'יידה פוטושוט החלל בעונה 7 הייבוש של הפורום אחרי שנגמרת עונה כשהבנות בוכות באודישנים המייקאוברים מדי פעם

NP16

New member
והכי הכי ../images/Emo58.gif ענקי לעונה 9

הזכייה של סליישה. אמנם אני רק בתחילת העונה,אבל אני יודע שהיא זכתה ואני נגעל מהמחשבה של הדורה הזאת צועדת בגמר ופשוט לוקחת. חייבים לתלוש לה את השיער הזה,או שתתחיל להצטלם טוב, אני פשוט.. אם היא תזכה כמו שהיא עכשיו אין לתאר כמה זה נורא.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

השסליישה הזאת הייתה יכולה להיות יפה עם מהפך כמו של פלישה... אבל לא, הם היו חייבים להרוס אותה. >_< הזוכה הכי גרועה בעונה הכי גרועה, איזה שילוב הורס.

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

המהפך פשוט נוראי! ובהתחלה באמת חשבתי שיעשו לה משהו "פלישיה" שכזה. אבל לללללללא.

למעלה