10 העובדות
!

מאיה911

New member
10 העובדות../images/Emo9.gif!

מצטערת שנעלמתי מפה לגמרי.. אז הנה סתם משחק קטן להעביר את הזמן כל אחד כותב 10 עובדות (בדר"כ די מפגרות
) שלא הכי חשוב שיידעו אליכם!

A m 0 s

New member
או קיי..

אני צוחק סתם, בלי שום סיבה נראית לעין. אני מעריץ את דנה ברגר. החדר שלי מבולגן עכשיו. אני רואה ליאור שליין עכשיו (אוי ויי)
. יש לי גשר. אני יושב עכשיו רק עם תחתונים
. אני צריך להחליף מיתרים. אני קונה עוד מעט גיטרה של מרטין. כל מי שראה אותי בחודש האחרון צועק עליי שאני אוכל (אותיות אית"ן) כי רזיתי ברמות. אתמול הסתכלתי במראה והייתי בטוח שאני רואה נרקומן (למרות שאני לא
). + בונוס - מטומטם שכמותי סופר שיש באמת 10 עובדות
. **כל אלה עובדות, לא?!

Peeeach

New member
אוקיי אז ככה

אם הייתי חיה בתקופהשל הדורס בדוק הייתי מהאלה הגרופיות שמזדיינות עם הזמרים.. אני מתה לקזו (כלי נגינה) אני שונאת את מאיה בוסקילה אני רואה האסופית אני נוטה לדבר עם עצמי יש לי שכן חדש שלובש סוודר טבעי גם מחוץ לבית אני מכורה לדיסקים לא עישנתי כמעט שבוע וחצי ואני מאוד גאה בעצמי יש לי בבושקה של הביטלס 10-ואחרון... עשיתי בניית ציפורניים שהחזיקו בול חצי שבוע ואני לא יודעת למה עשיתי אתזה

Oyster Girl

New member
יאללה ../images/Emo54.gif

פעם אחת ביום אני חייבת לאכול מלפפון חמוץ, אחרת אני לא נרדמת. אני לא נמשכת לאנשים מתחת לגיל 25
מידת הנעלים שלי היא 42.5
במשך שלוש שנים מחיי הייתי הולכת לקולנוע לבד כי לא היו לי חברים
המילה הראשונה שלמדתי להגיד היא "תה", ומאז לא הפסקתי. עד גיל 12 היו לי רק חברים בנים כי שיחקתי כדורגל ממש טוב. מאז שהתחלתי לעבוד [חנות של לחם ועוגות] עליתי 8 קילו, ואז ירדתי בחזרה 5
עברתי בחיי 7 בתים ודירות, מתוכם 3 ערים וקיבוץ. אני כותבת ביד שמאל. ולסיום
= לא הייתי אמורה להיוולד אבל קרתה טעות ולהורים שלי לא הייתה ברירה

Ronushnush

New member
חת שתיים

יש לי פחד מטורף (אבל באמת מטורף) מלטאות. אני יודעת את כמות הקלוריות בלמעלה מ-100 מאכלים
יש שלושה רעשים שמביאים אותי לקריזות מטורפות: רעש של לעיסות, רעש של סכו"מ נוגע בצלחת, ורשרוש של שקיות מסוג מסויים. בדיוק היום לפני חצי שנה התחלתי דיאטה וירדתי מאז 13 קילו בדיוק היום לפני חצי שנה הפסקתי לעשן ושונררתי מאז רק 3 סיגריות – אחת כשהייתי שיכורה ושתיים כשהייתי בקריזה
כל בוקר בחופש הזה אני שמה שעון על שתיים וחמישה כדי להספיק לראות המומינים, אם לא יוצא אני מקליטה. סודה בטעמים זו אהבת חיי
יש לי תרכובת רוק חומצי ובגלל זה אני נוטה לדלקות חניכיים
הזמינו אותי לחקירה במשטרה כי עבדתי על ילדה במסנג'ר מכורה קשות לקופאין!

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחומצי? בחיים לא שמעתי על זה! מגניב../images/Emo80.gif

ובאמת סחטיין על ה13 ק"ג, אני מקנאה בכוח רצון שלך ובהישג

Ronushnush

New member
אמרנו לה

שציון מנווה שרת (לא היה ולא נברא) הולך להרביץ לה בביצפר והיא נלחצה כ"כ שהיא התלוננה במשטרה
אז הזמינו אותי לחקירה

A t z a

New member
טוב אני מנסה../images/Emo80.gif

למדתי לדבר כמו איש קטן קצת אחרי גיל חצי שנה, ומאז לא סתמתי ת'פה (זה ממש גיל מוקדם). אני מפחדת מג'וקים ומים בחושך. לאחרונה אני יותר אמיצה בענייני השתנה בציבור, אני פשוט משתינה מאחורי מכוניות או בזווית חשוכה יותר
דברים שעושים לי צמרמורת (בהשראת רוני): סכו"ם על בד, גיר על נייר, גיר בעצם על כל דבר (שיוף מקל סנוקר
) וכו'. אני יוצאת עוד 10 דקות לכפ"ס וזאת הנסיעה ה7 שלי על הכביש הזה בשלושת הימים האחרונים. בדידות (בהשראת מיכל): במשך שנתיים דיברתי רק לארנבת שבכלל לא החזירה לי אהבה, כי לא היו לי חברים בגן בארה"ב
בגיל שנתיים אמרתי למחנכת של אחותי: "תכנסי לי לתחת!!!!!!" ומאז אמא שלי לא נכנעה ל"אמא
אני רוצה שנייה לדבר
..." אני צריכה ללכת לבנק ובאמאשלי שאין לי כוח
אתמול מוכר באופיס דיפו היה ציני בצורה מזה מרגיזה אז הייתי מגעילה אליו בחזרה
ועשר...אממ...לראשונה מזה 3 שנים אין לי לק ברגליים
. זה היה ממש קשה!

A t z a

New member
ועובדה פשוט מהממתתתתת../images/Emo80.gif

ראיתם שומר מסך עם אמנון לוי בשבועיים האחרונים?
הגועל נפש הזה היה חבר מאוד טוב של ההורים שלי והוא גם הרופא שיילד אותי...(ככה כותבים? יענו הוא היה המיילד של אמא שלי בלידה שלי) פשוט מהמם

ססילייה

New member
מממממ..

אני עשרה חודשים בצבא, וזה הדבר הכי טוב שקרה לי.(מכל בחינה אפשרית) בחודש האחרון כמעט עליתי ל3 משפטים. אני רק עוד שנה וחודשיים משתחררת וכבר מחפשים לי מחליפה
ירדתי בשנתיים האחרונות 23.5 ק"ג.
היום המפקד שלי שלח לי SMS ב6 בבוקר "קומי יא צעירה, יש לך עבודה!!" קרן פלס ב24 עכשיו, עם הקליפ החדש שלה והיא ממש מלחיצה אותי.
אני מעשנת מ-ל-א בזמן האחרון. אני כל חודש משנה את המיקום של המיטה שלי בחדר. היום איזה מפקד קורס דיבר איתי בש.ג במשך 20 דקות ורק בהה לי בחזה..
ואחרון, אני סתם שמחה כי ראיתי את דנה ומיכל החודש במקריות מוחלטת
ועוד זיהיתי את דנה דרך אוטו נוסע.

a d i 8

New member
i have my freedom,but i don't have much time

סיימתי תיכון השנהD: החלטתי להתמקד בעיקר האופרה...ואני פשוט מתאהבת בזה יותר ויותר
אני מחר טסה לתילאנד ואין מאושרת ממני!!!!! החופשה הזת היא בערך הדבר היחיד שהחזיק אותי שפויה בכל תקופת תאטרון-בגרויות
אח שלי מצטרף לטיסה!!!!!!!!וזה אומר שהולכים להיות ה-מ-ו-ן צחוקים....[למי שלא יודע-אח שלי נכנס לקבע בחודש שעבר(קצין בחיל הים
)וזה אומר שזאת הנסיעה המשפחתית המלאה הראשונה שלנו בשלוש שנים האחרונות] בכמה חודשים אחרונים נהייתי חברה טובה של בחורה מקסימה מהשיכבה שלי[לשעבר(?)]...וזה פשוט מראה מי באמת יודע להיות חבר ומי לא...שזה דבר שתמיד טוב ללמוד
התאהבתי בקולנוע יס פלאנט בקניון אילון
פיתחתי פחד לג'וקים! כי אחד ניסה לתקוף אותי.
[נשבעת.] חזרתי להיות בקשר עם יובל,ידיד מהצפון,בזמן האחרון...והוא אחד המתוקיםםם... אני ממש ממש רוצה לעשות קורס למדריכות פילאטיס! ירדתי את החמש קילו המעצבנים האלה שתמיד רוצים לרדת אבל אפעם לא מצליחים...רק שבמקרה שלי זה 7 קילו|לשון| וביגלל הפילאטיס וזה..אני אוהבת את הגוף שלי עכשיו
וגם די התמכרתי לכושר

מאיה911

New member
מנסה גם..../images/Emo9.gif

-הדבר שהכי מגעיל אותי בעולם זה חלזונות
- אני מכורה לאיילינר, מעגל ריסים ומסקרה
- אני יכולה להיות עצלנית בטרוף לפעמים - אני עולה לכיתה י"א
למרות שאני ניראת בכיתה ז'!
- כל יום בחופש אני ישנה בערך 14-12 שעות.. - ארבעת החברות הכי טובות שלי נטשו אותי, ומאוד משעמם לי כרגע
אחת לארה"ב ו3 לסלקום ווליום - בחופש הזה נסעתי פעמיים לקאמפינג בכינרת עם חברות ועוד פעם לקיבוץ בצפון עם חברות. - כבר שנה ומשו אני מבטיחה לחברות שאני יפסיק לעשן
- כרגע אני קוראת את "מיליון רסיסים קטנים"
מומלץ מאוד - כמעט ולא קרה מצב בשנתיים האחרונות שהחדר שלי היה מסודר ושכל הסגדים היו באמת בארון

יוו שנים לא הייתי פה!!

1. ישלי פחד מטורף מגבהים וים 2. לפני 3 שנים כמעט טבעתי ומאז ישלי טראומה מהים 3. בנאדם התאבד ליידי לפני שנה וחודש 4. חח שהייתי קטנה חברות היו באות אליי ולא הייתי מתייחלסת אליהם ואז אחותי הייתה צריכה לשחק איתן במקומי
5. היה לי שיער קצר עד כיתה ד' ..כןכן אמא הרסה לי ת'חיים
6. אני מדברת וצועקת מתוך שינה 7. נפלתי 3 פעמים במדרגות של סבא וסבתא שהייתי קטנה
8. אני מתקלחת רק במים קפואים אש 9. 10. אין לי

למעלה