10 הערים הגיקיות ביותר בעולם

dorhaimovich

New member
10 הערים הגיקיות ביותר בעולם

כולנו רוצים לחיות בעולם שמוקדש למה שאנחנו אוהבים. חובבי סטאר וורז רוצים עולם ענק מלא ספינות אימפיריאליות ואבירי ג׳דיי; מעריצי גלקטיקה רוצים עולם של סיילונים וחלליות מסתובבות; מעריצי שר הטבעות רוצים ארץ ענקית וירוקה שבה גובלינים ואורקים, הוביטים ואבירים; ועוד לא דיברתי על סטאר טרק!
לצערנו, זה לא אפשרי. אבל יש כמה ערים שלמרות שבמראית עין נראות נורמליות מאחוריהן מסתתרת גיקיות של ממש.
ובמקום ה10: אילת.
נכון, שמעתם נכון. פנינת היופי הקטנה שלנו בסוף העולם, היא עיר גיקית ללא ספק שמלאה באטרקציות מגניבות שיקסימו כל חובב sci-fi.
ונתחיל מקטן: שיטוט רגיל בחנות צעצועים רגילה באילת חשף בובה של ״העטלף״ מהסרט החדש של באטמן, בובות של וורקראפט, מודלים לבנייה של חלליות מסטאר וורז ודגמי לגו מגניבים. יש שם משחקי לוח כמו טליסמן והאי האבוד, ובובות מקוריות מhalo. והמון, אבל המון, דברים של האוונג׳רס.
ומה לגבי האיימקס? שמתם לב שבנוסף להקרנה של כל סרט גיקי חדש ומגניב (ביניהם באטמן החדש, ספיידרמן המופלא וסרטי סטאר וורז) נמצאים שם גם סרטים על חייזרים וגרסה עדכנית של מלתעות?
ומה לגבי מוזיאון השעווה באיימקס, שבו תמצאו את שרק לצד יצורים מיתולוגיים ודמויות קלאסיות מסרטי המד״ב שכולנו אוהבים. ומה לגבי darkness? מדובר כאן באטרקציית פחד מהגדולות בעולם שמבוססת לרוב על חייזרים, זומבים ורוחות- ספק אימה ספק מד״ב.
בקיצור, למי שלא רוצה לבזבז על טיסות ורוצה להנות בארצנו היפה, אילת היא מומלצת לנופש גיקי. בימים ספורים ניתן להנות מאין ספור אטרקציות גיקיות. אז תארזו מאווררים אישיים ושנורקלים!
בפעם הבאה: שוב נמצאים בארצנו הקטנטונת- ועכשיו קרוב יותר מתמיד לרובנו...

avivs

New member
נראה לי חלש.

אילת? הייתי שם לפני שנה ולא זכורה לי תחושה גיקית במיוחד. אם כבר תל אביב - פה יש את הכנסים כל שנה, חנויות קומיקס וחנויות כמו במרכז וייצמן (יש תמונה גדולה של דרקון בכניסה והרבה משחקי קופסא).

darkness היא אחת מאטרקציות פחד הגדולות בעולם?

לא קרוב אפילו. אבל סבבה שגם בארץ יש בתי אימה כאלה. אני מת על זה.

למעלה