10 חודשיםצ`יהולי

באך

New member
10 חודשים\צ`יהולי

כל קשר בין סיפור זה למציאות- ייתכן ומקרי לחלוטין. אחר צהריים שקט של תחילת ינואר. החורף השחון ביותר שנראה באיזור כבר המון זמן. הימים מתחילים להתארך והים שנשקף מחלון משרדו קונטרסטי מתמיד. צבעי סופו של יום, זהב ואפור, אדום וכחול. הוא מאגד את כל הדפים שנאגרו במשך היום על שולחנו ופותח את המחשב הנייד. משוטט קלות באתרי החדשות ובלי משים מגיע לצ`ט. כמה שיחות קלות ולא מחייבות, כמה פלירטוטים שאנשים נשואים נאחזים בהם כדי להרגיש שהם קיימים, קשר שאינו קשר, תשומת לב רגעית. עוד שם בנאלי, רינת29, בוא נבדוק מה הסיפור שלה. מפטפטים קלות. עוברים לטלפון. קול מקסים. שילוב של נסיכה מפונקת ומצבור חבוי של סקס אפיל. צוחקת שצריך, עוקצנית במידה. חושב עליה בדרך הביתה. שוכח בלילה. הקשר הטלפוני נמשך, מרגיש שהוא מחכה כבר לשיחות. באמצע משבר גיל ה- 30. ואומרים שהמשבר הגדול יגיע עוד 10 שנים. וואו. היא נשואה, לא טוב לה. הוא נשוי, חושב שטוב לו. מחליטים ללכת לשתות קפה. היא מסמיקה, הוא מנסה להפגין בטחון. חמודה מאד, הוא חושב. את בסדר, הוא אומר לה. רק בסדר? היא שואלת. כן, הוא אומר, ולא חושב ככה. בא לקחת אותה על האופנוע לבית של חבר רווק. מתנשקים. נוגעים ולא נוגעים. לא שוכבים. הנסיכה רוצה, הנסיכה לא רוצה. נעשה, לא נעשה? לא עושים. מחזיר אותה למשרד. אשתו בחו``ל, היא באה אליו. מעשנים ושוכבים 4 שעות. הסקס מדהים, הוא מתחיל להקשר. היא גם. היא לא חושבת שכדאי להמשיך. אין בזה תועלת, היא אומרת. אני אקשר. לך טוב בבית. הוא לא מוכן לוותר על תמצית האושר המזוקק שמצא. הם ממשיכים להפגש, מדברים שעות. ההשוואות הבלתי נמנעות מול הבית באות גם הן. היא נוסעת ללונדון, הוא מתגעגע בטירוף. האקס המיתולוגי נמצא בלונדון, היא בטח שוכבת איתו עכשיו. מכיר ילדה חדשה, שוכב איתה. ביטוח רגשי, הוא קורא לזה. הנסיכה בטח חוגגת גם היא עכשיו. מתייסר במעשה. מפוצל לגמרי. רוצה ולא רוצה, נמשך ונגעל. היא עוזבת את הבית, תקופה קשה. הוא רוצה להיות לצידה, היא נאטמת. מוצאים לה דירה ביחד. נמצאים המון ביחד. מנסים להפרד, להשאר ידידים. לא מצליח. שהם לא ביחד, הם עצובים. שהם ביחד, הם מאושרים. זו לא אהבה היא אומרת, אני לא יכולה להתאהב בך, אני עוצרת את עצמי. If its aint love- why does it feel so good? הוא חושב כל פעם שהשיר ברדיו. אני לא יודע מה זה, הוא אומר. אני יודע שאני איתך, שאנחנו שוכבים, שאנחנו מתנשקים, זה האושר בשבילי. בלעדיך אני בבדידות איומה. היא לא עונה, קיר רגשותיה מוצק וגבוה. לא טוב לו בבית, לא טוב לאשתו. לא יודע כיצד הוא מרגיש. היא עומדת לצידו קצת ונשברת. אני לא יכולה, היא אומרת. עוד מעט נגיע לכל הקלישאות של אשה רווקה וגבר נשוי. אני לא רוצה את זה. אני אהיה מגעילה אליך. מחליטים להפרד. שעתיים ארוכות נאחזים זה בזה, יודעים שזו הפעם האחרונה שייהיו ביחד. הוא הולך ולא מתבונן לאחור. עוד בגידה של גבר נשוי עם אשה נשואה, 10 חודשים של סיפור נדוש שיש כמותו אלפים. הוא נורא מתגעגע.

קט

New member
לצ`יהו מקט

לצ`יהו/באך! נצא מנקודת הנחה שהסיפור אמיתי וגיל 30 פלוס הוא באמת בעייתי ותמיד אותו סיפור עם סוף עצוב האם לא חשבת מראש שזה יהיה כאוב הסוד הוא למצוא את הטוב ממה שיש ולחלום ולדמיין אין טעם להתבייש צא מהגעגועים המיותרים החיים יפים ונהדרים

למעלה