10 חודשים

loserontheloose

New member
על זה אתם בוכים?

יום הזיכרון ליצחק רבין היום. 10 שנים להרצחו ואתם בוכים על באסטד? אני יודעת שלבאסטד הייתה משמעות גדולה בעבורכם ואני מכבדת את העצב שלכם על הפירוק, אבל אני חושבת שהיום הוא יום שבו נותנים כבוד לראש ממשלה דגול שנרצח בישראל על רקע פוליטי. גם אם אתם לא מסכימים עם דרכיו.

DesertRose7

New member
ואני חושבת

שאת צריכה לתת לכל אחד את החופש להחליט איך להתמודד עם הכאב שלו בעצמו. תודה.

ליטלושי

New member
../images/Emo45.gif, ועוד דבר..

זה שלא רשמנו שרשור זיכרון ליצחק רבין ז"ל לא אומר שאין לנו כבוד כלפיו.. תמיד הערכתי אותו, ותמיד ידעתי שהוא בנאדם גדול שתרם המון למדינה שלנו וכשאני רואה סרטים עליו תמיד מזילה דמעה..למרות שבקושי ידעתי מיהו..שהוא נרצח הייתי רק בת 8.. כל אחד נותן לו את הכבוד בדרך שלו..

loserontheloose

New member
ואני חושבת שאת ילדותית

מה, את נכנסת בי בגלל העיניין עם התמונות? הבעתי את דעתי בצורה סופר מכובדת ואת מגיעה עם הילדותיות שלך. תתבגרי, שחר. באמת. אני מבינה שכואב לכם שבאסטד התפרקו אבל יש דברים קצת יותר חשובים בחיים, עם כל הכבוד.

loner in love

New member
נכון, הרצח של רבין הרבה יותר חשוב

אבל יש לי את הזכות להביע את הכאב והעצב שלי כלפי שני הדברים איפה, מתי ואיך שאני רוצה. אני לא אתרגם את הכאב שלי על הרצח לפורום כמו שאני בקושי עושה את זה כשעושים שרשור על פיגועים, אבל זה לא מצביע על רמת החשיבות של שני הדברים כלפיי. אני לא צריכה להצדיק את עצמי, אבל עם כל הכבוד את לא יודעת מה היחס שלי כלפי הרצח ולצורך העניין את לא יודעת כמה בכיתי היום בטקס הבאמת מושקע שעשו לנו. העניין הוא שאת הפירוק של באסטד אני מרגישה צורך לציין פה, אבל את הרצח של רבין לא כי זאת לא נראת לי הדרך הנכונה. לפתוח שרשור על אדם גדול רק כדי שכולם יעשו
לא מגיע לרמת הכבוד שראויה לרבין ז"ל.

Hip Hop star

New member
אה?../images/Emo2.gif

מישהו התכוון אלייך...התכוננתי לעניין שיש דברים קצת יותר חשובים...

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo7.gif

את לא נחמדה אליי היום. או בכלל. את כבר לא רוצה להיות הארדקור שנאט טווין
ברוגז!!!1 *נעלבת*

למעלה