10 לפנות בוקר, אנ'לא נרדמת...

Black Jane

New member
10 לפנות בוקר, אנ'לא נרדמת...../images/Emo3.gif

בוקר טוב יקירי
התעוררתם...? מה התכניות לשבת?

אין מה לעשות זה מה שקורה ../images/Emo94.gif

שכל הלילהאת קוראת ספר ומסתבר שרק שהתחלת לראות אור בסוף את נרדמת
.

shiratel

New member
אורחים אורחים אורחים!

ולחזור על החומר לתאוריה... מחר אני נוסעת לחיפה להבחן (סופסוף!)

einatit4

New member
../images/Emo183.gifלבד קשה לי להלהללההלה../images/Emo79.gif../images/Emo199.gif

להשתעמם
יותר מוקדם הייתי באזכרה.

לבכות ;;.../images/Emo219.gif

לידורק'ה לא בא אליי בסוף
. אה,ולקוות שתהיה מחר שביתה,לקוות שורד לקבל שבץ,לקוות שרונית עדיין חולה,כדי שלא נלמד ערבית,לקוות שהבי"ס נשרף,ואם לא,לקוות שאין מדעים,כי אין לי כוח ללכת בבוקר לאשכול פיס ולחכות שהאב בית הזה יסכים לי להכנס,לקוות שלא ישאלו אותי למה אני לא מאמינה באלוהים ולמה צבעתי את השיער,לקוות שכל המטומטמים האלו מתו בשריפה או משהו. בוהו,איזה יום קקה זה היום. וגם מחר בטח.

Black Jane

New member
זה החורף שמביא איתו את המצברוח הזה?

או שכולכם קמתם פתאום ברגל שמאל? מיד יפתח שרשור להעלת המצברוח. זה לא יעבור לכם בשתיקה

לא,זה יבנה,../images/Emo219.gif

שגורמת לי להיות בדיכאון. חורף זה אחלה. אם הייתי גרה בת"א/פינלנד/הולנד,הייתי הרבה יותר שמחה.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifתפסיקו כבר.

יבנה לא כל כך נוראה. לוטן, בגלל שהדרך שבה את מתנהגת והצורה שבה את מלבשת וצובעת את השיער היא שונה ממה שרוב החברה בה אנחנו חיים רגילה אלייה, אנשים רואים את זה כמוזר, כשונה. וכידוע, לאדם קשה לקבל את השונה. בכל מקום יהיו אנשים כאלה, גם במקומות אחרים בארץ, פינלנד והולנד. שלא תחשבו שהמקומות האלה כל כך מושי מושלמים, אנערף. קיצר, זה לא יבנה. בכל מקום יש הרבה "ערסים", כי זו החברה הישראלית- הם חלק ממנה, אתם חלק ממנה. ומה זה ערסים בכלל? זה חבורת בנים שמתנהגת בצורה שאתם לא אוהבים, אבל זה לא הופך אותם לשבט או משהו כזה ובדיוק כמו שאת לא רוצה שיגידו לך "י'פריקית לכיי לחברים הפריקים שלך בכת השטן!!" אני חושבת שגם הם לא רוצים שיקראו להם ערסים, אבל זה עניין אחר. נחזור לנושא שלנו- יבנה היא מקום מגניב אם תחשבי על זה טוב, יש פה המון נקודות "לראות את האור", אבל את מסתכלת רק על הרע... טוב, אם את רוצה נמשיך את השיחה הזו במסנג'ר. [: שיר.

אוי,תירגעי../images/Emo4.gif../images/Emo219.gif

מה הקשר,לעזאזל. אני זה לא את,אולי את חושבת שיבנה זה מקום מגניב וכל זה,אני לא. אני לא אוהבת את יבנה כי אין לי פה חברים,בחיים לא היו לי פה באמת. אני לא אומרת שבמקום אחר יהיו לי חברים,אני אומרת שפשוט יהיה לי יותר טוב שם כי פה לא טוב לי. וזה לא קשור ל"בני אדם,קשה להם לקבל את השונה". התכוונתי שאני אוהבת את המקומות האלו כי אלו מקומות יפים לדעתי. אוך,אין לי כוח לריב על זה אפילו,זה כ"כ טיפשי. אם היית מבינה למה אני מתכוונת,לא היית צריכה לבזבז זמן על החפירה הזו.

../images/Emo24.gif אל תדאגי בסוף יהיה טוב.../images/Emo94.gif

אל תשימי על המזדיינים שאומרים לך למה צבעת את השיער ולמה את לא מאמינה באלוהים הם סתם אנשים מפגרים שאין להם מה לעשות בחיים.

בוקר אור!! ../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

התועררתי ב-9 בגלל רעש שאמא ואבא עשו
הייתי ישנה בכיף עוד שעתים-שלוש... אבל לא נורא. סידרתי את החדר עד הפרט האחרון, וצריך עוד לצחצח את המרפסת. ועכשיו אני מנסה לסדר כמה עניינים עם האוניברסיטה, למרות שממש לא הולך. והמצברוח בבית חרא בגלל הקטע הזה, אבל לא נורא. עובר. מחר נלך לסדר את הכל בביה"ס... ומחר חנה
[הגרמנייה שלי] באה!! ואני כל-כך מאושרת!!!! יום טוב לכולם

Over My Head

New member
../images/Emo6.gifקמתי עכשיו../images/Emo42.gif

מה שאני אעשה היום-עוד לא ידוע
...אולי אני אלך לעשות קצת ספורט עם חברות. הזמן יגיד את שלו
יום טוב

היום התעוררתי ב-12:09 ../images/Emo94.gif

וגם זה היה בגלל שהעירו אותי
. אממ.. טוב אז מה אני מתכננת לשבת?.. לפי דעתי הדבר היחיד שאני מתכוונת לעשות היום זה להיות במחשב ובערב לראות עם ההורים שלי TV עד מאוחר.. שבת- עוד יום שיעמום כחלק מהשביתה.. שתיגמר השביתה היא מזדיינת!

m i c k e y 15

New member
לא רוצה../images/Emo7.gif למה זה קרה../images/Emo7.gif חיבוק, עידוד? עצה?

הכל התחיל הבוקר....כשישנתי, אמא שלי באה אליה עם קול צרוד העירה אותי ואמרה לי "מיכל, אני ואבא נוסעים לחיפה, תבדקי לפעמים את הסיר על הגז, סבתא נפטרה" באותה שניה, התחלתי לבכות.. אמא באה אלי וחיבקה אותי היא אמרה לי שהיא מצטערת שככה נפתח לי הבוקר. מאותה שניה שהם יצאו מהבית רק בכיתי...לא הבנתי מה קרה לאח שלי, הוא לא בכה ולא כלום, כאילו כלום לא קרה.. כנראה שהוא יתמודד עם זה בצורה אחרת. אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי עכשיו, איך להתנהג. רק לבכות זה מה שאני עושה... אוף

../images/Emo201.gif../images/Emo94.gif

חוץ מנחמה חשוב שיהיה גם
אל תדאגי הכל יהיה בסדר בסוף. אולי אחיך לא בוכה כי הוא עדיין בהלם זה קורה להרבה אנשים. אני לא חוויתי את זה אז אני לא יודעת מה ההרגשה בדיוק אבל זה בטח נורא ואיום אבל תנסי להתועדד בכל זאת כי אין מה לעשות לגבי זה והיא לא הייתה רוצה שתיהיי עצובה בגלל זה.

Over My Head

New member
אוי מיכלי אני כל כך מצטערת../images/Emo42.gif

מותר לך לבכות.תאמיני לי שכן
עכשיו את בעיקר צריכה להיות חזקה בשביל ההורים שלך, ולהיות כמה שיותר עם חברות שלך שיעזרו לך להוציא את הכל. אל תשארי לבד-הכי טוב זה לספר הכל למישהו קרוב שיעזור לך. ואח שלך-הוא כנראה באמת מתמודד עם זה אחרת.

ShirLewis

New member
מיכלל ../images/Emo201.gif

יהיה בסדר מאמי, בהתחלה זה קשה לקבל את זה, זה ממש קשה, אבל מתרגלים. לאט לאט את תראי שתהיי בסדר. אני קיבלתי את זה שסבתא שלי ז"ל נפטרה ממש קשה. אבל הבנתי, שעכשיו היא לא סובלת, עכשיו היא בגן עדן. אני לא יגיד לך לא לבכות, כי במקרה הזה זה הכי משחרר ואם את רוצה משהו אני תמיד פה

למעלה