10 ס"מ לכינרת! ../images/Emo188.gif העדכון השבועי!
אז שבועיים בלי עדכון שבועי עברו בסדר? כולם שרדו?
בבקשה-
חדש בפורום-
סקר- סקר חדש עלה לאוויר. וכ-ו-ל-ם מצביעים. אני לא מבטיח שמה שייבחר זה מה שיהיה, אבל אני אקח את האופציה יותר ברצינות. ותחשבו טוב לפני שאתם עונים!
תוצאות הסקר הקודם מצורפות כקובץ.
גלריות- אין גלריה חדשה אבל לגלרית "התאומות אולסן- כי דברים טובים באים הזוגות", נוסף הלוגו של שרון.
מאמרים- שוב, נוסף הלינק לעדכון הקודם + אמוטיקונים למאמר "עדכונים שבועיים". כמובן שנוספות כתבות חדשות של אריאלה עם "תפוז סנטר" (
) אבל על זה אח"כ.
אתר פורום- דיבורים, דיבורים, אבל נגה ואני באמת עובדים עליו.
גשו לשרשור ההתפקדות (עכשיו
) ומלאו את כ-ל הפרטים, את ההודעה הראשונה שלכם בפורום ניתן למצוא ע"י החיפוש המתקדם.
מי שלא רוצה להופיע באתר, לא חייב. בקשר ליישוב/עיר מגורים, אתם לא חייבים לכתוב, אבל לכתוב איזור בבקשה. מי שרוצה להוסיף לפרטים שלו אמוטיקון (אייקון. כמו זה
, זה
וזה
) יכול לעשות את זה, אבל תשרשרו בבקשה הודעה חדשה עם כל הפרטים שלכם, אני אדאג למחוק את הקודמת. THX!
כמה ח"ח למי שמגיע!
- לאריאלה על "טקס נבחרי השנה" שהיא מארגנת (סורי שאני לא יכול להגיע, אגב.
), וכמובן על "תפוז סנטר/התפוז לא נופל רחוק מהתאומות", שמעשיר את המאמרים כל פעם (או כל יומיים, איך שתרצו
), מחדש! לקארין על הארגון של "מלך הטריוייה" ועל התמונות לעמוד הקהילה! לנגה על הארגון של "מרי קייט או אשלי?".
או
?
התנהגות בפורום- יש רק דבר אחד שאני רוצה להעלות השבוע, והוא כל הקטע של "יש לי בעיה במחשב", יאדה יאדה יאדה... יש את פורום תמיכה טכנית (למחשב, פורום מס´ 71), ואת פורום תמיכה בתפוז (לבעיות ב
, פורום מס´ 10). לא שאני (ואני בטוח שאני מדבר גם בשם שאר חברי הפורום) לא רוצים לעזור, אבל לפעמים פשוט לא יודעים. שם, ייתנו לכם תשובה, כך שעדיף לפנות לשם.
עמוד הקהילה, התעדכן. כרגיל.
חדש מהתאומות-
צער גידול בנות המיתולוגית תשודר שוב החל מינואר בשעה 18:00 כל ערב.
הפרק הראשון של "אולסן אקשן", קרב. ינואר להזכירכם.
באותו יום, גם ספיישל התאומות בערוץ הילדים
(הגיע הזמן...).
עדכון ארוך... אז עד לשבוע הבא, תהנו!-
אז שבועיים בלי עדכון שבועי עברו בסדר? כולם שרדו?