10 קילו מעל המותר
והמון נשמות

רווית26

New member
10 קילו מעל המותר../images/Emo7.gif והמון נשמות

טובות שלא מפסיקות להחמיאה על השומן העודף... התחלתי את ההריון במשקל של 65 קילו...סיימתי עם משקל של 75 מאז ירדתי ועלתי ירדתי ועליתי ונשארתי 75 נמאס לי אני רוצה לחזור להיות נורמאלית ...:( הפכתי לאדם המאושר בעולם לאחר הריון קשה..4 ימים של זירוז..סימתי בקיסרי..לאימו של התינוק המקסים בעולם...עידו 20.1.05

חן123

New member
ברוכה הבאה

בעצם, מה את עושה כדי להוריד את ה 10 ק"ג האלה? כתבת נורא מעט... לגבי הנשמות... עזבי אותן

אני תקועה עם 5 קילו מעליך..

יש לי 15 קילו להוריד.. ועשרות "נשמות טובות" מחשפת פרטנרית להליכה מאיפה את?? אני מהוד השרון..

רווית26

New member
היי...אני מירושלים

ואני בהחלט מחפשת פרטנרית להליכה... אני ייודעת בדיוק מה ולמה אני שמנה...כשאני לא עושה ספורט אני מעלה במשקל..וכמה חודשים אחרי הלידה התחלתי הליכות והפסקתי...כי רבתי עם בעלי...ומאז לא חזרתי להליכות והשומן ניכר...לא אני לא אוכל המון...גם לא ממתקים ...וזה ממעקב של בעלי היקר והרזה...שמקפיד עלי באוכל...

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קודם כל
, וצריך לחשוב על תשובה הולמת (תרתי משמע) לכל הנשמות הטובות...אל תחכי לפרטנר עם ההליכות, יש לך את הפיצי, זה יופי של פרטנר...

קלריסה

New member
עזר כנגדך? ../images/Emo8.gif

אני רואה שמאוד אכפת לו שתהיי חתיכה כמותו, אז בגלל ריב אחד הוא הפסיק לדרבן אותך לצעוד? (ביחד - או שהוא עושה טובה ונשאר עם הילדים כדי שתוכלי לצעוד?) אולי עדיף לך לעשות איזו סולחה כדי לחזור לצעידות? אם באמת אכפת לו שתיראי טוב ותרגישי טוב, אני מאמינה שהוא יסכים לסולחה. מ'כפת לך? תשחטו כבש על האש, חומוס מאבו גוש הסמוכה... מה רע?

רווית26

New member
חחח...הוא מוכן אני

לא מוכנה ללכת עם משהו רזה שלושב שהכל קל ולרזות בעינו הדבר הכי פשוט בעולם.

קלריסה

New member
את זוכרת את הסטיקר "בכביש אל תהיה

צודק - היה חכם"? אז זה יכול לעבוד גם כאן. אולי את צודקת והוא לא בסדר, אבל אם אדון לא-בסדר יגרום לך לצעוד באופן קבוע ולהשיג את המטרה שלך, אז אולי כדאי לבלוע את העלבון, לסלוח לו (או "לסלוח" לו) ולהמשיך לצעוד איתו? או שלא

קלריסה

New member
או יו טוקינג טו מי?

מה קרה לך, נשמה, שאת מוציאה כאלה מילים לא יפות מהמקלדת? לכי למטבח, קחי כוס מים קרים, שתי אותם, וחשבי שנית: ככה את רוצה להציג את עצמך כאן?

kerenmatalon

New member
רוית שלום לך

קודם כל אני מאוד מצטערת לשמוע שבעלך לא תומך בך ולא מבין אותך אני חושבת שזה ממש מגעיל אבל את צריכה להבין שאת עושה דיאטה בשילך ולא בשבילו והוא לא צריך לשמור עלייך מה תוכלי ומה לו זו שאת שצריכה לשמור על עצמך תעשי בשבילך ולא בשבילו הוא צריך לקבל אותך כמו שאת ולא לרדת עלייך ולשמור עלייך שישמור על הילדים זה מספיק

למעלה