10 ק"ג עודפים

tamar111

New member
10 ק"ג עודפים ../images/Emo10.gif

הי, חדשה בפורום... שמחה לראות שיש פורום כזה, לנשים אחרי לידה. ילדתי את שחר לפני 5 חודשים, ומאז אין יום שאני לא מסתכלת במראה ומתבאסת נורא. לא עולה עלי כלום מלפני ההריון, וממש רע לי עם איך שאני נראית. בהריון עליתי 20 ק"ג, 10 נעלמו קצת אחרי הלידה, ועם 10 עודפים אני תקועה. תמיד נראיתי די טוב, ועכשיו שואלים אותי אם אני בהריון, ולא מאמינים לתמונות שלי מהתקופה שלפני. איזה מתסכל זה! הנקתי 3 חודשים מלא, ועכשיו משלבת עם תמ"ל. נרשמתי לחוג התעמלות לפני 3 שבועות ומנסה לשמור. זהו, פרקתי את זה! נעים מאוד, שמחה להכיר

אתי אתי

New member
המשך...

אופס, ברח לי... נעים להכיר אותך, ברוכה הבאה, את בחברה טובה. צריך הרבה סבלנות והתמדה אחרי לידה. בעצם לא רק עם האוכל...

neta13

New member
אני באותו מצב..

אני ממש מזדהה איתך. מה ניתן לעשות? חשבתי שכאשר מניקים מרזים מהר יותר אבל אני רואה שאחרי ה- 10 הראשונים ה- 10 הנותרים פשוט לא יורדים. אני מיואשת ורוצה כבר להרזות.. מה ניתן לעשות?

חן123

New member
בכוכה הבאה ובהצלחה

מקווה שתצליחי להפטר נמהעשרה הנותרים

ל-tamar111

יש לי שאלה. אני לפני לידה ועליתי 20 ק"ג. כמה מתוך זה אמור לרדת בלידה? אני ממש בלחץ מזה- אני לגמרי מתוסכלת מאיך שאני נראית- חודש תשיעי- כולי גם נפוחה. את ההריון התחלתי במשקל 51 ק,ג ועכשיו אני 71 ק"ג בערך. אני גם מאד נמוכה 1.55 בערך

למעלה