10 שאלות על קולדפליי

10 שאלות על קולדפליי

1היכן גרים חברי הלהקה 2 כמה שנים הם 3 מה שמות חברי הלהקה 4 מהם השיאי גינס של קולדפלי 5מהם 2 הפסים השחורים על היד של כריס מרטין 6 איזה סוג רוק הם ניקראים 7 לאיזה להקה יש יותר מערצים לקולדפלי או יו 2 8 מהם הלהיטים של הלהקה 9 מה היו הפאדיחות המפורסמות של הלהקה 10 ומה היו הרגעים היפים של הלהקה ??????

את רצינית?../images/Emo12.gif

אם כן, אני אענה על מה שאני אוכל, אבל רק ארצה לדעת האם את רצינית

סליחה פשוט היו שם כמה שאלות מוזרות

לדעתי, אז רציתי לדעת מראש לפני שאנסה לענות האם היית רצינית מלכתחילה... !

Roy1232

New member
איך לקחו אותך למזכירות עם שגיאות כתיב?

טוב נו, התשובה מסתתרת בניק...

en li shem 7

New member
...

1היכן גרים חברי הלהקה? נדמה לי שבבריטניה, כי כולם בריטים. הסולן גר בצפון לונדון (אאל"ט). 2 כמה שנים הם? חיים?מתים?קימיים? תהיי יותר ספיציפית. 3 מה שמות חברי הלהקה כריס מרטין - סולן הלהקה, פסנתר, גיטרה. ג'ון באקלנד - גיטרה. גאי ברימן - בס. וויל צ'מפיון - תופים, קולות רקע. 4 מהם השיאי גינס של קולדפלי לא יודעת. 5 מהם 2 הפסים השחורים על היד של כריס מרטין? סימן הזדהות עם הארגון make trade fair שהסימן שלו הוא = 6 איזה סוג רוק הם ניקראים בריטרוק 7 לאיזה להקה יש יותר מערצים לקולדפלי או יו 2 כנרארה שU2 אבל ממש לא נראה לי שזה ניתן למדידה כשיש מיליארדי אנשים בעולם. 8 מהם הלהיטים של הלהקה? להיט..? ז"א, מה שהוצא לרדו והושמע הכי הרבה? yellow, the hardest part, fix you, in my place, the scientist, shiver, troublem, don't panic, clocks,speed of sound, talk 9 מה היו הפאדיחות המפורסמות של הלהקה לא מוכר לי, מה שכן היה פאדיחה שעיתונים בארץ ובחו"ל כתבו שהם מתפרקים וקולדפליי קטלו אותם עם תמונה מעניינת. 10 ומה היו הרגעים היפים של הלהקה ?????? כשיצא הראש של משה בחדר לידה?.. לא יודעת.

למעלה