10 שאלות קטנות

10 שאלות קטנות ../images/Emo13.gif

לצורך עבודה לבית הספר (כמובן), אני צריכה לעשות סקר בנוגע למיחזור (נדוש, אבל תמיד עובד). אני בעצמי לא מתה על שאלות סקרים, אבל בכל זאת אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות...
1.האם אתה ממחזר? א. בקביעות ב. לפעמים ג. אף פעם לא. 2.באיזה אופן אתה ממחזר? (אם עניתם שאינכם ממחזרים, ענו על השאלה בצורה היפותטית, או בנוגע לאח/אחות/אבאמא/קרוב משפחה אחר) א. השלכת פלסטיק, נייר וכו' למיכלים המיועדים לכך ב. שימוש חוזר בחומרים (למשל, פסלים סביבתיים מקרטוני חלב) ג. גם וגם. 3.האם הצבת מיכלים לאיסוף בקבוקי פלסטיק ריקים (הכוונה לכלובים האלה, בצבעי ירוק או צהוב בד"כ, שמכניסים לתוכם בקבוקים ופקקים בנפרד...)העלתה את רמת מיחזור הבקבוקים בביתך? א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה בינונית ד. במידה מועטה ה. במידה מועטה מאוד/בכלל לא 4.האם תוספת המחיר למחירן של פחיות (שאפשר להחזיר ולקבל תמורתן החזר של עשרים וחמש אגורות) העלה את רמת מיחזור הפחיות בביתך? א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה בינונית ד. במידה מועטה ה. במידה מועטה מאוד/בכלל לא 5.האם לדעתך מוצבים בעירך כמות מספקת של מיכלים לאיסוף נייר, פלסטיק וכו'? א. כן ב. לא ג. חלקית [למשל, מספיק מיכלי פלסטיק אך מעט מדי מיכלי נייר) 6.האם אתה מעודד אנשים בסביבתך למחזר? א. כן ב. לא 7.האם אתה מוכן להשקיע כסף נוסף במוצרים ידידותיים לסביבה? א. כן ב. לא ג. כן, אך לא בקביעות/תלוי בהפרש המחירים. 8.האם בעת קניית מוצר, אתה מתייחס לשאלה האם הוא ידידותי או לא ידידותי לסביבה, והאם תרכוש מוצר שאינו ידידותי לסביבה? א. כן ב. לא 9.מדוע אתה ממחזר? א. מטעמי נוחות (מעדיף לרכז בקבוקים ולזרוק את כולם יחד למיכל האיסוף, זקוק לקרטוני חלב לשם יצירת פסל סביבתי
) ב. מטעמי חיסכון כספי ג. כדי לשמור על איכות הסביבה 10.עד כמה אתה סבור שהמיחזור תורם לשמירה על איכות הסביבה? א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה בינונית ד. במידה מועטה ה. במידה מועטה מאוד/כלל לא
רבה לכל העונים, יעל.

Darrens Girl

New member
=]

1.האם אתה ממחזר? ב. לפעמים 2.באיזה אופן אתה ממחזר? א. השלכת פלסטיק, נייר וכו' למיכלים המיועדים לכך 3.האם הצבת מיכלים לאיסוף בקבוקי פלסטיק ריקים (הכוונה לכלובים האלה, בצבעי ירוק או צהוב בד"כ, שמכניסים לתוכם בקבוקים ופקקים בנפרד...)העלתה את רמת מיחזור הבקבוקים בביתך? ד. במידה מועטה 4.האם תוספת המחיר למחירן של פחיות (שאפשר להחזיר ולקבל תמורתן החזר של עשרים וחמש אגורות) העלה את רמת מיחזור הפחיות בביתך? ד. במידה מועטה [היינו ממחזרים גם ככה] 5.האם לדעתך מוצבים בעירך כמות מספקת של מיכלים לאיסוף נייר, פלסטיק וכו'? ג. חלקית [למשל, מספיק מיכלי פלסטיק אך מעט מדי מיכלי נייר) 6.האם אתה מעודד אנשים בסביבתך למחזר? א. כן 7.האם אתה מוכן להשקיע כסף נוסף במוצרים ידידותיים לסביבה? א. כן 8.האם בעת קניית מוצר, אתה מתייחס לשאלה האם הוא ידידותי או לא ידידותי לסביבה, והאם תרכוש מוצר שאינו ידידותי לסביבה? א. כן ב. לא 9.מדוע אתה ממחזר? א. מטעמי נוחות (מעדיף לרכז בקבוקים ולזרוק את כולם יחד למיכל האיסוף, זקוק לקרטוני חלב לשם יצירת פסל סביבתי ) ג. כדי לשמור על איכות הסביבה [גם וגם] 10.עד כמה אתה סבור שהמיחזור תורם לשמירה על איכות הסביבה? ב. במידה רבה =]

רעותתתת

New member
באבגבאגבגב

ואכן שאלה 8 בעייתית, כי היא מורכבת משתי תתי שאלות, לפחות לגביי התשובה לראשונה כן והשניה... תלוי במחיר. בהצלחה! רעות.

murmur

New member
יש לכם מושג כמה מוזר לראות את

השרשור הזה בלי לקרוא את ההודעה הראשונה?

אממ1

New member
שאלה בקשר למחזור נייר

איך נראים הפחים המיועדים לזה?

בגאאגאגאגג +הערה קטנה לכותבי הסקר..

שאלה 8 מכילה בעצם שתי שאלות נפרדות! (.האם בעת קניית מוצר, אתה מתייחס לשאלה האם הוא ידידותי או לא ידידותי לסביבה, והאם תרכוש מוצר שאינו ידידותי לסביבה? א. כן ב. לא ) אצלי, למשל, התשובה לשאלה "האם אני מתייחסת לשאלה אם המוצר ידידותי לסביבה או לא" היא לא, והתשובה לשאלה "האם ארכוש מוצר שאינו ידידותי לסביבה" היא כן. ככה שהתשובות לשאלה הזו לא עוזרות לכם במיוחד, כי עכשיו לך תבין למה כל אחד התכוון...
אני עניתי התייחסתי לשאלה השנייה מבין השתיים ועניתי כן.

טאשה ../images/Emo140.gif

קודם כל, תודה על שהקדשת מזמנך כדי לענות. בנוגע לשאלה 8 - שמתי לב, טעות שלי, וציינתי זאת לפני כמה הודעות. כיוון שהחלק השני של השאלה קשור בעצם לשאלה 7... אני כבר אסתדר. ושוב, תודה רבה

למעלה