10 שנים לפירוק

עפטוב

New member
10 שנים....

זה נראה כל כך ממזמן...זה מוזר - נראה לי כאילו זה היה בחיים אחרים... תגידו גם אתם הייתן עושות טקסים ביום הזה?

MissPop

New member
יום הפירוק של טייק ד'את

יוצא ביחד עם יום ההולדת שלי ושל רובי
היה יום מוזר, מצד אחד קיבלתי כרטיסי ברכה וכשחזרתי הביתה ראיתי את התוכנית עם דווינה ב-MTV ולא הבנתי מה קרה עד שראיתי חדשות MTV. כמובן שיש לי את הכל מוקלט. אבל אף פעם לא היו "טקסים" ביום הזה, סתם עבר...

היום הקדישו לפירוק לוח שידורים

מיוחד בערוץ E4 האנגלית (לצערנו אנחנו לא יכולים לקלוט את הערוץ:(), מתוכם הם ארחו את מארק אואן לשעתיים!!
כמה חבל שאנחנו לא יכולים לקלוט את הערוץ אצלנו
~לוח השידורים של הערוץ~

10 שנים לפירוק../images/Emo188.gif../images/Emo184.gif

לפני 10 שנים בדיוק גארי אמר את המילים שהרעידו את עולמנו- "Unfortunately the rumours are true, and How Deep Is Your Love is going to be our last single together and the Greatest Hits is going to be the last album and from today...... is no more....." וואו, אני לא מאמינה שעברו 10 שנים... אחרי שחיכינו מאז אותו רגע בדיוק, הם סופסוף מתאחדים לסיבוב הופעות, זה יהיה מעין סגירת מעגל... למרות שלקח להם 10 שנים להחליט על איחוד, אנחנו נסלח להם, רק כי אנחנו יודעים שסיבוב ההופעות וויל קיק באט! גם אנחנו וגם הם עשינו דרך כבירה מאז... אז מה אתם חושבים עליהם 10 שנים אחרי
על הקריירות שלהם
האם חשבתם שתזכו לראות את היום שבו הם יתאחדו
מה ציפיתם שייצא מהם? מהקריירה שלהם
תרגישו חופשיות להוסיף כל דבר שמייצג לדעתכם את היום הזה, כל נוסטלגיה תתקבל בברכה
וברוח הנוסטלגיה, חשבתי להוסיף את מילות השיר How deep is your love: I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I wanna feel you in my arms again And you come to me on a summer breeze Keep me warm in your love Then you softly leave And it's me you need to show How deep is your love? How deep is your love? I really meant to learn Cos we're living in a world of fools Breaking us down when they All should let us be. I believe in you You know the door to my very soul You're the light in my deepest, darkest hour My savior when I fall And you may not think I care for you When you know down inside That I really do How deep is your love? How deep is your love? I really meant to learn Cos we're living in a world of fools Breaking us down when they All should let us be.

a Warming Sign

New member
טוב,יש לי דווקא הרבה להגיד

אבל אני אכתוב מחר, פשוט נתקלתי במשהו שמאוד הסעיר אותי
נכונות השמועות-וויל יאנג יהיה כתחליף לרובי בסיבוב ההופעות?

הוא יכול להמשיך לרצות ולפנטז../images/Emo70.gif

חחח, רוצה להחליף את רובי.... רק נראה אותם
לאאא, זה בלתי אפשרי שהם בכלל ישקלו להחליף את המקור, כל עוד לא יצאה הודעה רשמית, אני לא חושבת שיש לנו ממה לדאוג, שכן יש לו נעליים מאוד גדולות למלא
ולצטט את ג'ייסון מההופעות אחרי שרובי עזב- "Robbie Williams- shall not, will not be replaced!"

נראה לי שוויל יאנג נמצא בעולם

פנטזיות משלו!! הוא לעולם לא יכול למלא את נעליו (המאוד גדולות) של רובי!! מישהו צריך להעיר אותו מהחלום שלו!! מישהו מתנדב?

וואו!! 10 שנים!!!

באמת עברנו דרך כבירה מאז, אם אני אחשוב על עצמי לפני 10 שנים לעומת היום.. בהחלט התבגרתי המון מאז ונעשו המון שינויים בחיים שלי. אני זוכרת שאז חשבתי שהם יחזרו מהר מאוד ולא דמיינתי לעצמי שזה יקרה אחרי 10 שנים (!!). למרות שזה היה נראה לי מוזר- ציפיתי לראות אותם יותר בתעשיית המוזיקה או בתחום הבידור, וקיוויתי לראות אותם עושים משהו ביחד בתחום, אפילו חשבתי שהווארד וג'ייסון ירכיבו לעצמם להקה משלהם..
אבל עכשיו 10 שנים מאז, אני שמחה לראות שהם מאושרים בחיים שלהם: לגארי ולהווארד יש ילדים, ג'ייסון- הוציא דוקטורט!!, מארק יש לו כבר 3 אלבומים שאני מאוד אוהבת ואפילו יהיה לו ילד מאוד בקרוב!!, ורובי- זמר מאוד מצליח, אני מאוד אוהבת את השירים שלו ושמחה לראות עד כמה הוא התבגר יפה מאז TT! אני עדיין לא מאמינה שהם מתאחדים ומקווה מאוד שאולי הפעם הזו הם כן יגיעו לארץ..

UnderTheRainbow

New member
10 שנים עברו...../images/Emo196.gif

האמת, לא חשבתי שיגיע היום שבו יודיעו שהם מתאחדים. כל שנה היו ע"כ שמועות, והשנה חשבתי, כמו כל שנה, שזו שמועה.
היום, אני יותר מבינה את הסיבות שבגללן הם התפרקו ואני שמחה לראות שהם מאושרים בחיים שלהם.

PrincessSophia

New member
10 שנים עברו...../images/Emo96.gif

פשוט לא להאמין!! אני כ"כ שמחה שהם נותנים לנו המעריצים הזדמנות להיפרד כמו שצריך, לדעתי הפירוק היה מהיר מדי, לא היה לי זמן לעכל את הכל וכולנו היינו צריכים להשלים עם זה. אני חשבתי שאחרי כמה זמן הם יתחרטו על ההודעה ויודיעו שהם חוזרים, הייתי מחכה לכל מבזק חדשות ב-MTV למקרה שיודיעו שהם חוזרים. כשגארי ומארק הוציאו אלבומי סולו- אז באמת קלטתי- שזהו! זה נגמר! ("Theres no more"). 10 שנים אחרי, עברתי כ"כ הרבה והם עדיין נשארו לי בלב. אני שמחה שהם עשו זאת כי אז לא הבנו עד כמה הם סבלו באמת ואני מוכרחה לציין שאני גאה באנשים שהם עכשיו! ואני מאוד נהנית מהמוזיקה של רובי ומארק עכשיו, וגם אהבתי את שירי הסולו של גארי. אני מקווה שהסיבוב הופעות באמת יהיה כל מה שציפינו ואולי אולי הם באמת יקיימו את הבטחתם לנו (אני לא חושבת שנשכח להם את זה כ"כ מהר
) הכל עוד יכול להיות!!
. ואני כ"כ שמחה שיש לנו פורום שבו אפשר לדבר עם עוד אנשים שעברו בדיוק מה שעברתי והם היחידים שמבינים את האהבה שלנו ללהקה יותר מכל אחד אחר!

a Warming Sign

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

אהבתי
די,אני חייבת להשיג לעצמי אוסף של השירים או את הDVD..שירים פשוט מעולים
אממ...גארי באמת אמר את זה באיחוד? סטייל הודעת הפירוק? חח

כן.... אבל בשנים האחרונות לא..

אני ושירי היינו עושות מרתון של כל ההופעות וכל הקלטות שהקלטנו.. (שזו מגירה ענקית מפוצצת
)

למעלה