אל תשכח שהאנשים בדובאי הם מאד עשירים.בטח בדובאי זה עולה שווה ערך ל-5 ש"ח..
נכון, פעם התפעלתי מיוקר המחיה שיש ביפן..טוב שתרגמת לי, חחח
אין קשר, גם ביוקר שיש שם זה עדיין הרבה יותר זול מאשר אצל הגנבים שלנו
אין דבר יותר מכעיס, כואב וגם עצוב מאשר ממשלה אשר מתעדפת סוגים שונים של אזרחיה.ברור שאנחנו נשלם את המחיר, אבל אני מקווה שנשלם באופן שווה, כולנו
כולל החארות שממנים את אחים לנוחבה בנסיון להוריד ממשלה ולהמליך ממשךה שתהייה חייבת להם ונוחה להם במיסים
כן.תמיד היו כך ותמיד יהיו כך.. השאלה היא במינון ומה קורה ליתר העם..
לא דאגו לקיבוצים והמושבים היו עלובים בזמן המערך?
בכפר סבא לא קנו נת"ד לפני פיחותים?
רמט"כל שמתחרה עם אפס אחר מי היה הרמטכ"ל הכי גרועכן.
שלא לדבר גם על רמטכ"ל מסויים אשר מכר את המניות שברשותו שעתיים לפני שפרצה המלחמה.
אמש הם הסיתו בקיסריה למרד מיסים נגד הממשלה.רמט"כל שמתחרה עם אפס אחר מי היה הרמטכ"ל הכי גרוע
הקנאה והשנאה יהרגו אותםאמש הם הסיתו בקיסריה למרד מיסים נגד הממשלה.
אתה מבין?
הם רואים את ההצלחות האחרונות של צה"ל, מה שלא היה כשהם היו המפקדים
וזה פשוט שורף אותם.
הכי הרבה ששילמתי על שוקולד זה 1,000 שקל10 שקלים זה המקסימום שאני מוכן לשלם על שוקולד.
גועל נפש. ראיתי את זה בטלוויזיה. שברו את זה והראו מה יש בפנים וזה הכול חומר ירוק כזה. איכס!אבל מדברים פה על "משהו אחר".
מדובר פה על פיסטוק וכנאפה.
הכניסיני תחת כנאפהך.
היי לי אם ואך אות.
ועדיין
אני מתלבט האם ללכת על זה?
לפני חודש זה עלה 200
או שמא להמתין כמעה אחרי ההתקפה על איראן ואז בטח יחלקו ממתקים ברחובות.
אני מתקשה להאמין. כנראה לא קרהכן.
שלא לדבר גם על רמטכ"ל מסויים אשר מכר את המניות שברשותו שעתיים לפני שפרצה המלחמה.
"שילמתי"?הכי הרבה ששילמתי על שוקולד זה 1,000 שקל
כדור פררו רושה עולה בין 35 ל-50 ₪ אז איך היגעת ל1000 ₪? אין לי מושג.שמעתי שזה "השוקולד הכי יקר בעולם" והוא אפילו קיבל תעודה רשמית מספר השיאים של גינס. מה, הייתי חייב לנסות
זה היה כדור גדול כזה
נורא טעים. נתתי גם לשאר המשפחה לטעום
שמעת פעם את המושג: "על טעם ועל ריח"...???גועל נפש. ראיתי את זה בטלוויזיה. שברו את זה והראו מה יש בפנים וזה הכול חומר ירוק כזה. איכס!
אני חושב שכל המהות שלך מושתתת על "בחינם", אתה הרי לא עובד.גם בחינם לא הייתי לוקח.
כתבו עליו בעיתון...אני מתקשה להאמין. כנראה לא קרה
באופן כללי ובלי קשר לכדור השוקולד ההוא ספציפית, בכל הקניות שלי באינטרנט, ורק שיהיה ברור, אם אני זה שמקליד את מספר כרטיס האשראי, את הספרות מאחורה, את התאריך תפוגה של הכרטיס וכל העניינים, ואני זה שלוחץ על "שלם", אז אני זה ששילם."שילמתי"?
כיצד בדיוק שילמת? עם הויזה של אבא, או של אמא?
קצת לא ברור לי הדבר הזה.
נראה לי שהתכוונת להגיד כדורי פררו רושה, במובן של קופסה של כדורי פררו רושה, לא כדור.כדור פררו רושה עולה בין 35 ל-50 ₪ אז איך היגעת ל1000 ₪? אין לי מושג.
דרך אגב, שכחתי לשאול אותך בפעם הקודמת, אם אתה לא מוכן להוציא על שוקולד יותר מ-10 שקל, מה תעשה בעשור הבא, כשחפיסת שוקולד תעלה 100 שקל, לא תאכל יותר שוקולד?שמעת פעם את המושג: "על טעם ועל ריח"...???
אני עדיין לא טעמתי, אבל זה נשמע לי בינגו.
רק שאני לא החסיד של השוקולדים לכן לא בא לי להתחיל לחפש.
זה לא נקרא שקיבלתי בחינם אם אנשים אחרים שילמו בשבילי, כמו לדוגמה ההורים בקניות בסופר, ובטח שזה לא בחינם כשאני קונה בעצמי, וזה לא משנה אם אני עושה את זה עם כסף או כרטיסי אשראי של אנשים אחרים, בסוף אני זה ששילם.אני חושב שכל המהות שלך מושתתת על "בחינם", אתה הרי לא עובד.
רק עכשיו קראתי כמו שצריך. לפני כן חשבתי שהטעות שלך היא בסה"כ שמדובר על חייל בכיר שמכר מניות שעתיים אחרי תחילת המלחמה ולא שעתיים לפניה, שזה לבדו הבדל של שמיים וארץ, אבל עכשיו כשקראתי יותר בעיון, אני רואה שבכלל מדובר על כתבה מ-2006 על מלחמת לבנון השנייה. אתה באמת לא קורא כלום מעבר לכותרות, הא?
לרגע לא חשבתי שלא אתה הוא זה שמקליד את מספרי כרטיס האשראי של ההורים.באופן כללי ובלי קשר לכדור השוקולד ההוא ספציפית, בכל הקניות שלי באינטרנט, ורק שיהיה ברור, אם אני זה שמקליד את מספר כרטיס האשראי, את הספרות מאחורה, את התאריך תפוגה של הכרטיס וכל העניינים, ואני זה שלוחץ על "שלם", אז אני זה ששילם.
יש כדורי פררו רושה גדולים מאד שעולים בסביבת המחיר שציינתי קודם.נראה לי שהתכוונת להגיד כדורי פררו רושה, במובן של קופסה של כדורי פררו רושה, לא כדור.
אילו היית קונה שוקלדים יקרים בכסף שאתה עמלת עליו, אז הייתי מצדיע לך.קופסה של כדורי פררו רושה עולה 60, לא 50 ובטח שלא 35, אבל יכול להיות שאני ואתה לא קונים את אותן קופסאות של פררו רושה.
מה שקניתי אכן היה כדור ולא כדורים, אבל זה לא היה פררו.
איך זה עולה 1,000 שקל? רוב המחיר מגיע מזה שהם שמים בפנים פטריית כמהין.
מאחר ואני מפרנס אישה וילד, אזי אני מכלכל את כספי בתבונה ולא זורק סכומי עתק סתם עבור חפיסת שוקולד או כל מיני גחמות מיותרות.דרך אגב, שכחתי לשאול אותך בפעם הקודמת, אם אתה לא מוכן להוציא על שוקולד יותר מ-10 שקל, מה תעשה בעשור הבא, כשחפיסת שוקולד תעלה 100 שקל, לא תאכל יותר שוקולד?
זה אפילו יותר גרוע, אתה מנצל את טוב לבם של ההורים.טוב, יש כל מיני תחליפים אני מניח...
זה לא נקרא שקיבלתי בחינם אם אנשים אחרים שילמו בשבילי, כמו לדוגמה ההורים בקניות בסופר, ובטח שזה לא בחינם כשאני קונה בעצמי, וזה לא משנה אם אני עושה את זה עם כסף או כרטיסי אשראי של אנשים אחרים, בסוף אני זה ששילם.
דיברתי על דן חלוץ.רק עכשיו קראתי כמו שצריך. לפני כן חשבתי שהטעות שלך היא בסה"כ שמדובר על חייל בכיר שמכר מניות שעתיים אחרי תחילת המלחמה ולא שעתיים לפניה, שזה לבדו הבדל של שמיים וארץ, אבל עכשיו כשקראתי יותר בעיון, אני רואה שבכלל מדובר על כתבה מ-2006 על מלחמת לבנון השנייה. אתה באמת לא קורא כלום מעבר לכותרות, הא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.