10.1- מה הולך להיות...

EXTREME PROD

New member
10.1- מה הולך להיות...

אנשים, נשים, זקנים וטף, בוקר טוב ויום נעים. רק שתדעו, שיום שישי, אתם יודעים, יש בעיר מסיבה... ולא סתם! אלא אחלה של ערב! אז תנקו את האוזניים ותקשיבו: הערב יתחיל בעשר, עם הופעה של פרי בדמיון, הרכב רוק כבד בעברית שייתנו הופעה אחרונה לפני שהדיסק שלהם יוצא, אחלה הזדמנות להכיר להקה חדשה רגע לפני הפריצה ואז להגיד "הי, אני הייתי בהופעה שלהם עוד לפני הרבה זמן....". אחריהם יופיעו סרטן השד, הרכב אולדסקול פאנק- למי שאוהב את הקלאש- כדאי! התחלנו בעשר כי הלהקות האלה מביאות קהל של עשרים פלוס, אז הם מגיעים מוקדם- ההסעות יוצאות כרגיל ויגיעו בחצות. בזמן ההופעות יהיה תקלוט של היפ הופ וראפ-קור (די.ג´יי מרי ג´יין ואורי) ויהיה גרוביייי...... בחצות וחצי יעלו ויופיעו MAN ALIVE, שהם הרכב פשוט מ-ע-ו-ל-ה של פאנק רוק, הלהקה במקור מקנדה ככה שהם נשמעים חו"ל לגמרי והם עכשיו חזרו מסיבוב הופעות של למעלה מחצי שנה בארה"ב וזאת ההופעה הראשונה שלהם בארץ מאז שהם חזרו! הם מקצועיים בטירוף, לדעתנו הלהקת פאנק רוק הכי טובה שיצאה מהארץ. בזמן שהם עולים הרחבה השנייה הופכת להיות רחבה סופר דופר אלטרנטיב מיוזיק (אינדי, אלקטרוניקה, פוסט-פאנק) עם תקלוט של עמית החלוץ הצעיר שישים בין היתר ספיישל פיקסיז, דה סטרוקס, וייט סטרייפס, טלוויז´ן, קלאש, כימיקל בראדר, פאלפ, איגי פופ, סוניק יות´, נושאי המגבעת, פורטיסחרוף ועוד... בין ההופעות ואחריהם יתקלטו הראל ועומר רוק נ´ רול שתרצו או לא תרצו יזיז לכם את התחת, עם כל הלאסיקות וגם דברים חדשים! אחר כך תעלה ותבוא די.ג´יי דוריס שתרביץ בפ´אנק מטאל והארדקור החל בסיסטם, קורן וכו´ ועד טול, סיק אופ איט אול והייבריד יו.קי... יהיה שמייח! מתישהו בסוף הערב הופעה מיוחדת של THE FAT AND THE MUSHROOM ADDICTS, שזה הרכב מחוק שאין כל כל מה לספר עליו, אבל בטוח שיהיה ביזיון על הבמה! כניסה לקבוצות מאורגנות, והסעות (מכל הארץ) 40 ₪, במקום 50 שקל. והכנו לכם גם סושי- ככה סתם שיהיה בתיאבון! חופשי כמובן... ערב מיוחד מבחינת מוזיקה, קצת גיוון- ערב שיהיה יותר איכותי ופחות "תבואו כי יהיה..." מה יש, לפעמים צריך גם משהו לנשמה, לאא?? לעוד פרטים ברורים בקשות וגניחות- 064322112, אבירם. שיהיה שבת שלום.

Mrs Hetfield

New member
אנשים...

אני לא יודעת מה איתכם אבל רק בשביל די ג´יז הראל ועומר האלה שווה לבוא... הם פשוט מלכי עולם!!!!!!!

purple blood

New member
אוחח הבורות

מצטערת על הבורות וחוסר המעורבות ב"צסינה" :) אבל איפה זה ? כתבתם? פספסתי?

Mrs Hetfield

New member
בורות?

איזו בורות? ועל איזו פאקינג סצינה את מדברת? זה במועדון האזימוט

RutyTuti

New member
שני..תירגעי..

היא התכוונה נראה לי שאולי היא בורה והיא פיספסה את שם המועדון
תקני אותי אם אני טועה ליאור.

Mrs Hetfield

New member
מהההההה??????????

להרגע ממה? לא אמרתי כלום!!! והתעצבנתי שהיא אומרת שהיא בורה... וזה לא ענינכם.. זה ביני לבין ליאור וכשאמרתי "איזה פאקינג סצינה" זה היה להראות שאין פה קשר לשום סצינה ושהיא לא צריכה לחשוב שיש כאן סצינה שהיא צריכה לנחש ... מה אתם רוצים ממני? אתם צריכים להרגע... כל אחד כאן אם כותבים משהו .. או שהוא מעליב, או מאיים, או לחוץ, או עצבני..

Rastaman Chant

New member
יש בעיה קצת לאנשים.

תרגעו... לא כל אחד רוצה לתקוף אתכם.. היא כולה התכוונה שהיא לא ב"סצינה" אז היא לא מכירה את המקום ומבקשת שתרשמו את הכתובת. ואל תרשמי שלא הבנת אותה, כי זה בדיוק הקטע..

purple blood

New member
אכן התכוונתי

לבורות שלי ולעובדה שאני לא מעורבת כל כך סליחה ששאלתי, אכן בורה אנוכי אם חשבתי שיענו לי כאן בלי התנפלות.

Mrs Hetfield

New member
נראה לי שלכם יש את הבעיה

ואתם חושבים שתוקפים אתכם.. איפה תקפתי במה שכתבתי????? - לא רציתי שתגיד בורות, כי באמת לא נכתב.. ואני לא אוהבת רגשי נחיתות... - וכשאמרתי "פאקינג סצינה" .. אז רציתי שתבין שאין דבר כזה סצינה וזה התפקיד לשאול וזה לא ערב של סצינה... - ואני מאוד הבנתי אותה... - ואולי אתם פשוט צריכים לקרוא פעמיים כל הודעה, כי לא תקפתי אף אחד ובמיוחד במיוחד!!! לא את ליאור

purple blood

New member
זה באמת נראה

באמת שזה נראה כאילו את תוקפת. דווקא את זה, כתבתי בלי שום רגשיי נחיתות.

למעלה