10.10

10.10

הבנתי שממחר יהיו פרוסים ברחבי האונ' עמדות להנפקת כרטיסי סטודנט של האגודה, ובנוסף (קראתי כאן בפורום נדמה לי) יש באונ' איזו עמדה להנפקת חופשי סמסטיריאלי של אגד. בקיצור, שאלתי היא: אם אני מגיע מחר לאונ', האם בשעה +\- אני אוכל לעשות כרטיס סטודנט ולקבל חופשי סמסטריאלי? או שלא הבנתי נכון, ומקבלים בעמדות האלה של אגד רק איזה אישור שהולכים איתו למשרדי אגד או משהו כזה? תודות.

stkachov

New member
לפי מיטב הבנתי

ניתן יהיה להוציא את 2 התעודות מחר בבניין הראשי, קומה 600.

m121

New member
את התעודה של אגד לא מקבלים על המקום!

בערך שבוע אחרי....

מה ז"א שבוע אחרי?

בדואר? (אני ככ 'לחוץ' בגלל שמחר יש לי הזדמנות פז לקפוץ לאונ' לאיזה שעה, אז מאד מאד יתאים לסדר מחר את כל מה שקשור לכרטיס הסטודנט ולחופשי הסמסטראילי, שיוכל להיות מאד שימושי בשבוע+ שנותר עד תחילת הלימודים..)

m121

New member
לא, אתה צריך להגיע אחרי שבוע בערך לאגודה

ולקחת את הכרטיס... מחר אם אתה עולה לאוניברסיטה אתה צריך להגיש את כל הטפסים.... בנוגע לכרטיס סטודנט.. אותו מקבלים על המקום . בקומה 600 בבניין ראשי..

tutiris

New member
שנה שעברה זה לקח שבוע. השנה זה יהיה באותו יום

או למחרת. מצורף קובץ תזכיר אגודה בנושא.

m121

New member
זה מוזר.. הייתי היום באגודה... ואמרו לי שרק

שבוע הבא זה יהיה מוכן! בכל מקרה, זה לא משנה... יש עוד זמן עד לתחילת הלימודים (אם נתחיל ללמוד בכלל).

tutiris

New member
ההנפקה של הכרטיסים במשרדי האגודה

צריך קודם להרשם באתר אגד ולבוא עם הטפסים. אכן החל ממחר תוצב במשרדי האגודה עמדת הנפקת תעודות חופשי סמסטריאלי של אגד בין השעות 9:00-16:00 למשך חודש. כל הפרטים כאן: http://www.haifastudent.net/index.aspx?id=770 אני לא יודעת איך אפשר בלי להיות רשום באגודה, אבל באתר כתוב: "סטודנטים שרוצים לרכוש כרטיס חופשי חודשי מוזל לפני ההרשמה לאגודה ייגש למזכירות האגודה לקבלת אישור." בכל מקרה, צריך קודם להירשם באתר אגד.

תודה, ו..

נרשמתי לאגודה לפני כמה שבועות (טופס כתום כזה שמלאתי. זה נקרא להרשם לאגודה, נכון?). אז.. מה ההליך עכשיו? אני בא לעמדות ואומר מס' זהות או משהו כזה?

למעלה