10.3- יוגה נידרה - חוויה יוגית אחרת

פראנה

New member
10.3- יוגה נידרה - חוויה יוגית אחרת

מוצ"ש 10.3 בשעה 19:15 בסטודיו פראנה יוגה ת"א: יוגה נידרה – תרגול שמקורו בטכניקות טנטריות עתיקות, ומטרתו לאזן ולחזק את מערכות הגוף: הפיזית, המנטלית והרגשית. מסע מודרך אל עבר הרבדים העמוקים שלנו, תוך שימוש בנשימה, צלילים ודימוי מודרך, ממנו נשוב מלאי אנרגיה וחיות חזרה אל המציאות.הסדנא תכלול תרגול אסאנות קצר, תרגול יוגה נידרה ושיחה. מחיר ההשתתפות: 30 ש"ח. ההרשמה מראש: 03-5230907 לפרטים נוספים לחצו

0 אור 0

New member
שאלה (אולי) טפשית

האם יש קשר בין יוגה נידרה לבין קונדליני יוגה? ובכלל , כשמדובר על טכניקות טנטריות עתיקות, מדובר על התמקדות בצ'אקרות או שזה יותר בקטע של מערכות השרירים הרלבנטיות?

לא ממש, אבל בגדול כן....

היי אור. יוגה נידרה הכי מזכירה דמיון מודרך, וככזו הכיוון הוא שינוי בתודהה. כדי להכניס למצב התודהתי הזה - נידרה - שינה יוגית, עוברים בדמיון מודרך מהרובד הפיזי - דמיון מודרך על הגוף, לרובד הפנימי - דמיון מודרך על נשימה, נדים וצ'קרות. בקשר לקונדליני, אין קשר ישיר, אבל כמו ההאטה יוגה ובעצם כל הזרמים האחרים - יש. גם בהקטי יוגה עובדת על הקונדליני, ויותר מזה - ללא התעוררות הקונדליני לא יכולה להתרחש הטרנספורמציה היוגית. חג שמח. אבי.

0 אור 0

New member
וואי עכשיו אני נזכרת

שבסגול האחרון הייתי בסדנה של יוגה נידרה (לפי התיאור שלך), האמת שקשה לקרוא לו מוצלח, כי עוד אני מנסה לרחף , יורד לי גשם על הפנים ... מה אגיד? לפעמים התנאים כן קובעים את ההויה

למעלה