10.4.08 בבלוגיה..

כוחו של מנהל..

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1228050 מנהל יכול להרים אותנו גבוה כעובדים, או להפיל אותנו הכי נמוך שיש. שלי עשה את האופציה השנייה. ככה זה כשמנהל לא מעריך את העובדת שלו.

seymore butts

New member
אמה מתה בדמי ימיה כשעוד היתה תינוקת,היא נאנסה

פעמיים בגיל 16, כשאונס אחד היה קבוצתי, היא התמכרה לסמים קשים ועקב כך גם הידרדרה לתת משקל של 35 ק"ג. זמן קצר לאחר שנכנסה להריון התגלה גם אצלה, כמו אצל אמה המנוחה גידול סרטני בעור, אשר בסופו של דבר נרפאה ממנו במחיר כבד של אובדן ההריון וכישלון בנסיונות נוספים להביא ילדים. לקריאת הרשומה המלאה הקליקו כאן.

פוEט

New member
../images/Emo195.gif התרגיל נגמר, והמלחמה התחילה ?

התרחישים הצפויים לנו והתכנית האמריקנית.

גאמי

New member
פוסט כואב על התבגרות של רבים....

כמה קשה לפתח עצמאות מחשבתית בעולם של מסגרות.

sheepii

New member
../images/Emo23.gifממליצה על בלוג מרגש שמציל חיים../images/Emo23.gif

נכתב על ידי אביה המקסימה אשר מתנדבת בראשון אוהבת חיות.הבלוג כתוב בצורה מאוד מרגשת ונוגעת ללב מנקודת המבט של הכלבים והחתולים חסרי המזל שמחפשים בית ועל המציאות היום יומית הקשה של כלבים וחתולים בארץ. מומלץ מכל ה
. בתקוה לעורר מודעות למצב הקיים.

z a d o k

New member
שלום לכם חברים יקרים - הצביעו והשפיעו

חברים יקרים שלום רב במסגרת פרוייקט "הדגל שלי" שנערך ע"י ידיעות אחרונות, Ynet ובנק הפועלים, נבחרו 20 תמונות לגמר. התמונה שלי נבחרה לגמר. הקהל הרחב יבחר את 4 התמונות אשר יתנוססו על אלפי שלטי חוצות. חברים יקרים באם תמונתי מצאה חן בעיניכם / דיברה אליכם.... אשמח אם תבחרו בתמונתי ותעביר הלאה את דבר התחרות!!! ניתן להצביע באמצעות הטלמסר שמספרו 03-6066656 קוד תמונה 018 (עלות שיחה רגילה) SMS ל- 3737 ולציין בגוף ההודעה 018. (עלות SMS ש"ח 0.5 ) כל התמונות מופיעות היום (שישי) בידיעות אחרונות במוסף 7 ימים חלק ב'. כמו כן ניתן להצביע באתר Ynet http://my.ynet.co.il/short/content/2008/my_flag/ בברכת שבת שלום ותודה רבה צדוק מחלב התמונה לא מבויימת - התמונה צולמה בערב כיפור בכותל. קבוצת נערים אתיופים הגיעה לתפילת סליחות.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif הצבעתי כמובן , ../images/Emo50.gif מעומק ה../images/Emo23.gif. קימפוז מיוחד מאד .

למעלה