100 דולר מתנה בFULL TILT POKER !!שווה ביותר!!

harelevi

New member
100 דולר מתנה בFULL TILT POKER !!שווה ביותר!!

בהתחלה ששלחו לי את זה גם אני כמוכם עכשיו חשבתי שזה לא אמיתי ובלה בלה בלה.. עד שניסיתי, וקיבלתי 100 דולר אמיתיים.! כול שעליכם לעשות הוא לעקוב אחר ההוראות הבאות, ותוך יום-יומיים אתם מקבלים כסף לחשבון החדש שלכם בלי עירוב כל כרטיס אשראי! פרטים: כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 100$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון.... See More קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-100$. לשחקנים שהם רשומים כבר על כסף אמיתימדומה:לא יקבלו את הבונוס כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים!! נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל הלינק: http://www.freepokercashbankroll.com/#a_aid=harell... נמשיך... 2. באתר לוחצים על "Sing Up" ואז מופיע לכם מצד ימין ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FTP100FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Poker.Wedoitallvegas Player Verification - REPLY needed" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית), שם המשתמש שנרשמתם איתו ל- Fulltilt Poker + הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם, חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור לסיום: למי שלא הבין אתה מקבל קודם כל 50$ ולאחר מכן עוד 50$ (אחרי שאתה משחק כמה משחקים בפול טילט עם ה-50$ הראשונים שקיבלת) בהצלחה לכולם . חשוב לציין: חובה למלות את הפרטים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלא שם את הפרטים הנדרשים..

Kenner

New member
פרסמו את זה פה לפני יומיים :)

כאילו אני פרסמתי, אבל יה :)

ב א ל ק י

New member
בהמשך להערה!

בתור אחד שיש לו כבר חשבון איך אני יכול לקבל הטבות שונות מ ftp עדיין לא הפקדתי כסף

modz0r

New member
אל תפתח חשבון כפול

במידה ופולטילט יגלו, והם יגלו, החשבון החדש עם הכסף יסגר במקום ולא יהיה לך איך לגעת בו.

Kenner

New member
זה תלוי

גם לי לפני החשבון עם ה100 דולר היה עוד חשבון של פליי מאני שעוד לא הפקדתי בו כסף, ולכן זה לא היה נחשב חשבון כפול. מה גם שהורדתי והתקנתי מחדש את התוכנה והחלפתי אייפי, ולא היה להם את הפרטים האישיים שלי בחשבון הראשון, ככה שזה לא נראה לי בעיה.

modz0r

New member
זה שאתה מסכן את החשבון שלך

לא אומר שאתה צריך להמליץ לאחרים לעשות גם כן. פולטילט אומרים בפרוש בחוקים שלהם שאסור ליצור חשבון נוסף, גם אם לא הפקדת בחשבון הקודם. אני לא הייתי מסתכן בדבר כזה, גם אם אתה\אחרים יצרו יותר מחשבון אחד ולא נתפסו. ובכל מקרה, צריך ליידע אנשים שזה עשוי לקרות ושהם יחליטו לבד.

Kenner

New member
צודק, סתם התלהבתי מלפרסם את זה. ד"א

מישהו יודע אם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל רייקבק אם נרשמתי כבר מחשבון שלא נותן את האפשרות הזו? (למשל דרך FPCBR?) אגב מה האינטרס של פולטילט שלאנשים לא יהיו כמה חשבונות? לשחק בשני חשבונות בו זמנית מאותו אייפי אני מבין, אבל מה הבעיה שלכל אחד יהיה כמה חשבונות, אפילו אם סתם בא לו לשנות ניקניים?

modz0r

New member
תשובות

בשביל לקבל רייקבק אם יש לך כבר חשבון, האפשרות היחידה שלך היא לשלוח מייל ל-FTP שבו תכתוב שאין לך רייקבק, ואתה תשמח אם ישימו אותך ברשימת ההמתנה ל-Rakebackpros. אחרי זה, אתה פשוט צריך לחכות ולקוות לטוב. מספר דברים גורמים לכך שפולטילט לא רוצים שיהיו לך כמה משתמשים. כרגע אני לא מצליח לחשוב על משהו חוץ מזה שלא תזמין את עצמך כמה פעמים לפולטילט ותקבל על זה כסף על הזמנת אנשים.

darkAI

New member
וגם..

שלא תקבל את הבונוסים והpromotions שלהם יותר מפעם אחת ושלא תשחק בו-זמנית על גבי מספר מחשבים שונים במספר משתמשים ששייכים לך באותו שולחן

אז סתם בשביל הידע הכללי יש דבר שנקרא

mac adress שזה כתובת של החומרה שלך, ואת זה אם לא החלפת מודם סביר להניח שלא שינית ובעזרת זה אין להם שום בעיה לאתר אותך ולאתר חשבון כפול שלך...

Godu

New member
המון שטויות במשפט אחד

יש לך אפס ידע בתקשורת ובערך 5 טעויות במשפט אחד. עשה טובה ואל תייעץ בעניינים שאין לך ידע בהם.

למעלה