100 הופעות למחזמר הלהקה

100 הופעות למחזמר הלהקה

http://www.eonline.co.il/content.asp?id=33546&sid=75 כתוב כאן שאמיר פיי גוטמן מוסר כי האלבום החדש שלו ייצא בחודש מאי ואת הסינגל "נס", תוכלו לשמוע בתחנות הרדיו כבר בשבוע הבא. ואדיר מילר ואשתו מצפים לילד.

וואיי איזה תמונות מדהימות../images/Emo70.gif

רבה מאמי
הצגת ה100 התקיימה ביום שלישי בתאטרון הצפון. בטח יהיו תמונות גם בעיתונים בשבוע הבא אם יהיה ובאיזה עיתון שיהיה אני אעדכן אותכם ואכתוב כאן.
ואני מחכה בציפיה ש"נס"יגיע לרדיו ולדרג אותו במצעדים.
המון
לאדיר ואישתו
והמון
לקרן בטקס העמ"י

danielle77

New member
הייתי בהצגת ה-100

הייתה הצגה מההמת! אדיר מילר פשוט קרע אותי חחחח בסוף ההצגה הם קיבלו עוגה ענקיתתת לרגל החגיגית ה-100 בסוף ההצגה חיכיתי מאחורה עם עוד מעריצות למפורסמים כל האומנים הצטלמו איתנוו..אמיר יצא מהדלת ואמר "תמונה אחת לכולם ביחד ואני הולך"- היה סנוב, התאכזבתי

שמחה שנהנת

ולפני ההצגה היו גם מעריצות ואמיר יצא במיוחד אחרי החזרות הצטלם וחתם לכולן ככה היה כל יום לפני ההצגה אחרי החזרות אמיר יצא וחתם והצטלם לבנות שהיו שם.אחרי ההצגה לפעמים יש לחץ של המון אנשים שרוצים להצטלם ואסור לשכוח שהוא גם אחרי הצגה והוא קצת עייף וגם בגלל שזו הצגת חוץ ולא בת"א שכל אחד חוזר הביתה מתי שהוא רוצה לבהצגות חוץ הם מגיעים בהסעות והם גם חוזרים איתם והם ממהרים להסעות שלהם. צריך להבין את זה גם מאמי.אמיר מאז ומתמיד נותן יחס מקסים לקהל שלו
.

במבזק E של היום

בערוץ E הייתה כתבה על המסיבה לכבוד הצגת ה100 של הלהקה. כמובן שגם אמיר התראיין
הנה קישור לכתבת וידאו מתוך אתר E אונליין

למעלה