100 ה-שאלות עליך!!

100 ה-שאלות עליך!!../images/Emo24.gif

שוטטתי בפורום אחר שאני מאוד אוהבת, והיו שם 100 שאלות שחברי הפורום אמורים לענות, אז העתקתי משם, כדי שגם כאן נכיר יותר טוב..:) 1. שם: איסיקיו: מסנג`ר: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתייה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

ואני אתחיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

1. שם: עינת איסיקיו: יש, למעוניינים, במסרים בבקשה.. מסנג`ר: כנ"ל 2. גיל: 18 וזנב 3. תאריך לידה: 31.3.86 4. כינוי: נת, עינתוש, נתי, נותי זנותי ותותי.. 5. תכונה טובה: אסרטיבית 6. תכונה רעה: פיוז קצר 7. חולשה: לשוקולד 8. אובססיות: מסטיקים וסרטי אהבה 9. פדיחה: מאיפה להתחיל?! 10. כאב: אין אבא:/ 11. משאלה: אשמור לעצמי ומקווה שתתגשם. 12. זיכרון רע: לא 13. זיכרון טוב: מעולה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: איך שאבא נפטר 15. געגוע: לאבא 16. פחד: שכל מי שאני אוהבת וקשורה אליהם, יעלמו. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: בכי וכאב. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול, אבל ככה, חנוכה. 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל הכולל בצל, שום.. 22. שתייה מועדפת: נס קפה, או..פאנטה ענבים 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: אממ אין, אבל, גבינה{?!} 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב ודולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: סבתא 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: אין 31. ספר: "מישהו לרוץ איתו" 32. סרט דיסני מועדף: "מלך האריות" ו"היפה והחיה" 33. סרט: "שומר ראש" 34. שחקנ\ית: סנדרה בולוק וג'ולייה רוברטס 35. זמר\ ת: ויטני יוסטון, סלין דיון 36. סדרה מעודפת: דוסון קריק 37. מקצוע אהוב: אין כזה 38. מקצוע שנוא: כימיה וכל הכולל מחשבים 39. מקום בעולם: אילת, חו"ל 40. המעשה הכי נועז שעשית: התחלתי עם חבר שלי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת.. 42. פריט לבוש מועדף: מכנס שחור 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון, וחזיות מקטינות 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בערך.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שניהם, תלוי עם מי.. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי במקרה.. 50. ג´ינס או סתם מכנס? מכנס שחור 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? באמצע 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות-בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי.. 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש המון 60. שיר שגורם לך לבכות: גם כאלה לא חסר 61. השיר של כל הזמנים: will always love you 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: רגעים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Power of love, I'm your lady 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שלא יושמע כלום 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: החדש של אנסטסיה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? בחורה שאפשר להסתדר איתה, למצוא דברים משותפים.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש 4 כאלו, ו-3 מתוכם גם חברים בפורום. 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן יוגורט, אבל גלידה פררו רושר.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אוזן קשבת, ושהיא פשוט כזאת ולא אחרת.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאז ומעולם לא מהבית, ומהבית בכיתה י'.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים או משחקים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סקס לנוער, סקס, על בנים ועל בנות, מלחמת מינים.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?Wings Of Destiny והסיפור הוא שלירון {במבמה בהפרעה} המציאה אותו..תודה מותק! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש חיה כזאת ועוד איך 75. באיזה פורומים אתה? המון. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא, מחמיא אומנם, אבל נשארים ידידים. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך ושפתיים. 78. יש לך חבר\ה? חבר.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0, יחידה! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? איןא חים, לא יודעת. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים ושותה נס.. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? טלוייזיה ומדברת עם החבר 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, טלוויזיה, מחשב, טיולים..יש הרבה כאלו! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את איתי.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, קרם שיער, איפור, מגבונים לחים..וכמובן בגדים! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אממ דולפין. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי עם מי ומתי..אבל ערב זה טוב, בין הערביים זה מעולה.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מכוניתתתתת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לובסטר 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טבעת האירוסים של אבא, המגן דוד שלי שעשוי מטבעת האירוסין של אבא, ועגעלים שאבא קנה לי לפני ש.. 92. מי החברים שלך בפרום? הרבה, והמיוחדים: איתי, דפנה, סיגל, וספיר {שהיא חדשה}..ויש עוד כמה והפ יודעים מיהם. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מתי לא?! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? כרגע אני עם החבר, אבל רוצה למשפחה לחו"ל. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שאבא נפטר, ושנתנו לי סימילאק.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא!

Je Cours

New member
הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות....

למען האמת קראתי את כול המאה שאלות ואפילו התכוונתי לענות עליהם, אבל בדרך מצאתי את עצמי מתענה מההפרדה בין שאלה לשאלה (להעתיק הכול וללחוץ 99 פעם על entre. אני חלשה וראויה לגינוי...אני יודעת... לפחות ניסיתי... וכדי לסכם חלק: אני ריקי ואני נושקת ל-17 (עוד שלוש חודשים). מספר הפאדיחות שעברו עליי בחיי הקצרים מתקרב למליון. יש לי בערך 10 ששווים לספר כרגע בראש ועוד אלפים שנמצאים בהדחקה אי שם. אני מפחדת מיתושים. כמו שיש אנשים שצורחים מכלבים/נחשים/סוסי פוני אני צווחת מיתושים. כשאני יודעת שיש אחד בחדר, אני צדה אותו ואם אני לא רואה גופה (=נקודת דם על הקיר+כנף) אני ממשיכה לצוד אותו אל תוך הלילה. לפעמים זה קורה בשלוש לפנות בוקר... צבע מועדף הוא כתום, אדום וצהוב. כול מה שאומר על חמימות או מרמז על שמש. אני מזל אריה. יש שטוענים שזה אומר עליי הרבה, ויש הטוענים שזה סתם שטויות. הסיכוי שיש אלוהים הוא 50% לשני הצדדים. אני חושבת שאם כן יש גן עדן, ונדע רק כשנמות, אז לכול מקרה, כדאי לאסוף כמה נקודות קרדיט, במידה ויש אלוהים. ואני דיי נוטה להאמין. זה יותר מדי אמיץ לטעמי להאמין שאין. גלידה,כול גלידה, אני אוכלת עם כפית. טוב.... חוץ מטילונים וכאלה שעל מקל (לא שלא ניסיתי) זריחה. נראה לי יותר אופטימי. הכי מושך חיצונית זה החיוך והברק המסויים שיש לאנשים בעיניים. זה פשוט... טוב. הכינוי שלי הוא שיר בצרפתית. הפירוש שלו הוא "אני רצ/ה". אני בדרך כלל מרגישה שאני רצה. רצה אחרי חלום, רצה אחרי מטרה, רצה אחרי מורה שתענה לי "מה זאת אומרת חוק אבוגדרו ???". רצה. בתור אצנית למרחקים ארוכים, אני מעריכה את הרגעים שזה רק אני, הרדיו וספר של אגתה כריסטי. יש לי שני אחים. האחד גדול ממני (בהפרש של 8 שנים) והאחד קטן ממני בשנה וחצי. אני מסתדרת איתם מעולה. אנחנו מדברים על הכול, בלי מבוכה, בלי הצורך להצטדק ולהראות הוגנים. מ"סקס סמים ורוק'נרול" עד שטויות פסיכולוגיות. אנחנו בכלל חושבים שאנחנו לא אחים באמת. סתם חבורת אנשים שחיים תחת אותו גג. לאי בודד הייתי לוקחת יומן, מברשת שיניים (כי אי אפשר בלי הגיינה בסיסית), ספרים (והרבה) ואת אחי הגדול. אי אפשר באמת להיות בודדים... ובנוגע לשאלה האחרונה- לעולם לא. אם הוא היה מת, אני הייתי מתה גם. מרגשות אשמה. טוב, אז זאת אני. המטרה הייתה להכיר אותי יותר. מקווה שזה עזר...

AnkSunAmun

New member
פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה זאת!

1.סבינה איסי: 106878836 2. 18 שנים מצויינות 3. 7/3/86 4.סברינה (מכשפה צעירה) 5. אוהבת לעזור לאחרים 6. קופצת למסקנות 7. חולשה לשוקולד 8.רז מאירמן / דודי בלסר... 9. בגדנ"ע הצדעתי למ"פ וקראתי "הקשב המ"מ" 10.כואב לי הלב על המצב הביטחוני שאנו חיים בו... 11.שלום עולמי .. ולמצוא אהבה.. 12. מדחיקה זכרונות רעים.. 13.החתונה של אחותי, בחופה בכיתי כמו משוגעת.. אחותי נראתה מדהים... 14.סבתא מבשלת לי מרק עם אטריות... 15.מתגעגעת לחבר מעוד קרוב שנמצא הרבה באימונים ופעילות קרבית 16.לאבד מישהו קרוב 17.את המשפט הנדוש "זה לא את זה אני" 18.אין קמיעות 19.שבועות בגלל הסיפור התנכ"י.. ואני בכלל לא מאמינה באלוהים:) 20.אוכל סיני 21.פילמני - סוג של אוכל רוסי, כופתאות ממלואות בשר.. שונאת את הריח 22.לימונדה 23.גלידה או עוגה שכבות .. שחיתות 24.פסק זמן 25.עוגת גבינה 26.בורדו 27.כלב 28.היה פעם תוכי וגם ארנבת בשם "אלי מקביל" 29.כדור עף 30. 7 31.אני תולעת ספרים הכי אהובים עלי הם "ג'יין אייר וחלף עם הרוח (רומנטית אה) 32.היפה והחיה (בגלל השירים.. ובגלל שזה אהבה) 33.ריקוד מושחת 34.בראד פיט ויו גרנט 35.אנסטסיה 36.תיקים באפלה 37.ביולוגיה 38.מתמטיקה 39.פריז 40.התחלתי עם חתיך משגע במועדון על מפית נייר, רקדנו קצת והסתבר שהוא תייר.. 41.הצהרתי על אהבתי ברבים 42.חולצה קרועה ומכנס קצר ורק בבית .. כדי שלא יראו ת'פולקס.. 43. חשמל 44.סתיו ואביב 45.לא .. האדם קובע את גורלו ע"פ מעשיו 46.לא 47.בוואפל! 48.שקיעה.. מי ער כל כך מוקדם בבוקר בכדי לראות זריחה!? 49.אין לי דעה 50.ג'ינס 51.מממ גם וגם!? 52.עגבניה 53.קור 54.לישון! 55.הרים 56.וניל 57.תותים 58. מכופתרת אצל בנים זה סקסי! 59. jump 4 my love 60.iris 61.always של בון ג'ובי 62.אין אחד כזה בינתיים... 63. לרקוד סלואו ראשון על רקע - i had the ti,e of my lifeשל ריקוד מושחת 64.אל המים אל הרוח כמו תפוח שרחק מן העץ.. 65.i'm 2 sexy 66.אומרת מה שבא לה בראש.. לא הרבה סובלים אותה בגלל זה... לב של זהב 67.מיכל לילך ועידו 68.פקאן / קרם קפה 69.כנות, התמדה 70.בכיתה ט'.. כלומר לפני 4 ומשהו שנים 71.פורמים 72.מתגייסים / מלחמת המינים / תיקים באפלה 73.ank sun amunבגלל הסרט המומיה.. מאוד אהבתי אותו ... 74.כן.. 75. כבר עניתי למעלה 76.לא נעים לי בכלל.. מנסה להיות ידידות אבל לא יותר מידי.. 77. תלוי אם אני רואה את הפרונט - אז מבנה הפנים/ עינים .. מאחורה זה כמובן התחת 78.בתהליכים שמתי על מישהו עין 79.אחות אחדת גדולה 80. אחוית היא ניגוד שלי באטופן טוטאלי שקטה נעימה ... לא נמשכת לאנשים כאלו אבל היא אחות מקסימה אז אין מה לעשות... :) 81.מרכיבה אתמשקפי הראיה שלי 82.מורידה את משקפי הראיה לשי 83.קריאה / טלוזיה / רקמה.. 84. את הבחור שיש לי קראש עליו כרגע... 85.משקפי ראיה / כדרוים נגד כאב ראש/ את המצב רוח 86.דורבן - הוכחו מדעית שהם נהנים מסקס... או ואלי חזיר כי יש להם אורזמה של 1/2 שעה...... 87.ערב, לשתות את הקפה כשהשמש שוקעת, חדשות , כל המפשחה בבית 88. אהבה אמיתי וכנה 89. ארוחת הקפה - עם עוגה טובה 90.אוכל סיני ועוגת שוקולד עם 5 שכבות 91. משקפי ראיה - בלעדיהם אני עוורת לחלוטין 92.לא מכירה כל כך טוב.. 93.כיתה י' - דוברת המועצה של רחובות (תלמידים ונוער* 94. היום.. פניתי מושב באוטובוס 95.לא עשיתי את זה הרבה זמן וחבל.. חשבתי להגיד את זה לידיד הקרבי לשי אבל פחדתי שהוא ירתע מזה .. ויחשוב רעות.. זה הי הביום הזיכרון לחללי צה"ל. 96.היהת אהובה ונאהבת. 97.עם הקראש שלי באיזה אי בודד 98. התאהבות בכמה אנשים לא חשובים ומניאקים 99. אוסטליה - להיות חוואית כמו בבנות מקלאוד.. 100.לא 98.

pain is MY love

New member
זה לא שיש לי חיים או משהו כזה.. ../images/Emo3.gif

1. שם: מרינה איסיקיו: מי שצריך יש לו... מסנג`ר: כנ"ל 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 22.3.86 4. כינוי: אומרים לי כפרה ואני באה
5. תכונה טובה: עקשנות 6. תכונה רעה: עשקנות! 7. חולשה: מדים....
אוי וגם קעקועים.... 8. אובססיות: לאנשים שאני נדלקת עליהם...
9. פדיחה: אוי יש לי אחת! פעם השתכרתי מאוד במסיבה וכשרקדתי הסתובבה לי הרגל ועפתי ישר לתוך הקיר של המועדון כשכל הפרצופים מסביב הופנו אליי
10. כאב: ראש. בזמן האחרון יש לי יותר מדיי כאבי ראש...
11. משאלה: נו באמת! מי יגלה את המשאלות שלו?! 12. זיכרון רע: כישלון בטסט
13. זיכרון טוב: חופשה חלומית באילת.... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: החופשות המשפחתיות שלנו בכל קיץ מז שהייתי בת 3.. כל קיץ היינו עוזבים אני ההורים שלי ואחי הגדול למשך חודש- חודשיים לאיזה בית מלון באוקראינה.... היה כיף
15. געגוע: לעידן התמימות.... 16. פחד: גבהים והכל מה שקשור אליהם... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "את לא לומדת בכלל!!!!" 18. קמיע [אם יש]: יש לי שרשרת עם אבן של "עין החתול" שרשרת ששנתה לי את החיים מקצה לקצה.... 19. החג האהוב עליך: פורים.. זה תמיד נופל בסביבות היומולדת שלי... 20. אוכל מועדף: בגדול שוקולד. לאחרונה- חסה והרבה..
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לא יכולה לאכול שמיר. ופרג. עושה לי בחילה
22. שתייה מועדפת: דיאט קולה לימון! 23. קינוח מועדף: גלידה... 24. ממתק מועדף: הרבה גלידה!! 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה שולטטטטטטטטטטטת 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלב. במיוחד הפודל האידיוט של אח שלי חחחח
28. חיית מחמד [אם יש]: אח שלי הגדול. אבל הוא עבר דירה
29. ספורט מועדף: כדורגללללל!!!! יאללה עירוני ראשון!!!
30. מספר מזל: 22. שנה שעברה בכל הבגרויות הייתי 22 ובכולן קיבלתי בין 85-95 31. ספר: ההנאה שבאיטיות של מילן קונדרה... 32. סרט דיסני מועדף: אוף! אני לא יודעת מה של דיסני ומה לא! אבל נראה לי פו הדוב.. 33. סרט: מהיר ועצבני!!!! שנים שלא ראיתי סרט ענק כזה! 34. שחקנ\ית: ויין דיזל!!!! 35. זמר\ ת: נלי ושון פול 36. סדרה מעודפת: הכי גאים שיש. 37. מקצוע אהוב: פסיכולוגיה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה מזורגגת! 39. מקום בעולם: אין על ישראל
40. המעשה הכי נועז שעשית: עגיל בפיטמה וקעקוע בתחת... שאת שניהם אני מסתירה מההורים שלי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדיי אלה... אבל לא מצטערים על שום דבר שעושים בחיים! 42. פריט לבוש מועדף: חתיכת בד שנקשרת מאחורה... ככה נראות רוב החולצות שלי
43. ההמצאה של כל הזמנים: ט-מ-פ-ו-ן!!!!!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב... עונה מדהימה! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? יותר מדיי אפילו.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בהחלט כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד רק אם ממש ממש נואשים.... 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס, אני לא חובבת גדולה של ג'ינסים. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית כאילו אין מחר! אני מבזבזת את כל הכסף שאין לי בעיקר.... 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון 53. קור או חום? עדיף שיהיה קר ואז אפשר יהיה להתחמם...
54. לישון או לקום? לישווווווווווווווון שונאת לקום!!! 55. חוף או הרים? חוף. יש לי פחד גבהים שכחתם?! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת יותר סקסי... 59. שיר שגורם לך לצחוק: כל השירים של אם סי מנצור! 60. שיר שגורם לך לבכות: Steel Dragon - We All Die Young משום מה זה מזיז לי משהו בפנים.... 61. השיר של כל הזמנים: Goo Goo Dolls - Iris 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Nine Inch Nails - Closer סתם כי זה שיר על יחסים סאדו מאזוכיסטיים.... מתאים לי
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "נגעה בשמים" של כנסיית השכל.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "נגעה בשמים" של כנסיית השכל חחחחחח רק עכשיו קמתי לב להקשר.... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: בידיוק היום חברה שלי הדביקה אותי בשיר GIRLFRIEND של b2k כשהיא ביקשה שאני אמצא לה שיר שיש בו הרבה מאטרפאקר חחחחח 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? מופרעת... קיצונית. גם במראה וגם בהתנהגות.... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אחת מהחברות הכי טובות כתבה את ההודעה הנ"ל
68. הגלידה הכי טעימה? פסיפלורה!!!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 4 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לבלוגים של תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בפורום הזה בעיקר. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אהבה לפירסינגים וקעקועים
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ועוד איך! אני מאמינה בזה הרבה יותר מאשר באהבה שמתפתחת עם הזמן.. זה נראה לי כמעט בלתי הגיוני. 75. באיזה פורומים אתה? בעיקר פה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? חוסר נוחות.. חוסר איזון קוגנטיבי חחחחחחחחחחח סתם ילדה מושפעת מהבגרות בפיכולוגיה.
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט בעיניים.... 78. יש לך חבר\ה? נופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד גדול 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? נראה לכם?! אח שלי חנאג' מזדקן! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מקללת את השעון שהעיר אותי! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת ספר או עיתון 83. מה התחביבים שלך? לצאת למועדונים, לשמוע המון מוסיקה ולגלוש ברשת. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את דודי בלסר ואספקה בלתי לגנרת של קונדומים
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מברשת שיניים ודיסקמן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולה. מפונקת כזאת... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב.. כי זאת ההתחלה של הלילה
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רישיון+אוטו! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר, הקפה שלי!!! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיצה עם זיתים שחורים! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום? עינתוש ואורן ואיתי שבא לבקר לפעמים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני מודה. אני אדם אגואיסטי. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? עזרתי לסבתא לחצות את הכביש מתישהו... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול בערב הרבה הרבה פעמים לידיד הכי טוב שלי... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "וואלה.... מתה בפנאן..
" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? באילת, בבייס באר עם הרקדן המדהים שיש שם....
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה שום דבר... "יהיה מה שיהיה עבר מה שעבר....." 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א. אבל רק ישראל!!! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!

פסיפלורה?!../images/Emo12.gif

ואני עדין בין החברות הכי טובות שלך?! בהלם, חשבתי כבר איבדתי את המעמד הזה לפני שנים!!

pain is MY love

New member
מה את גנובה?!

אם את לא החשבת אותי בין החברות הטובות הדבר היחיד שמגיע לך זה מכווווווווווווות!!!!! ופסיפלורה של ד"ר לק זה מעין גלידת נוסטלגיה שלי ושל לנה שתמיד מזכירה לנו את אילת.... זאת התמכרות מסויימת

Cobe1982

New member
חחח... אני לא הבנאדם היחיד בעולם

שחולה על גלידה בטעם פסיפלורה, אוהב אוטואים אדומים (שלי בורדו יפהפה...), מגדל עגיל בפטמה, ומכיר את NIN... חחח.. את מלכה!!

pain is MY love

New member
חחחח אני בשוק!

קוד כל אני בהלם שקראת הכל דבר שני אני בהלם מהתואר שהדבקת לי אבל תודה בכל מקרה

Cobe1982

New member
לגבי התואר...זה חינם,אז מה אכפת לי?

ולגבי זה שקראתי הכל... שמירה של 3 שעות שצריך להעביר בישיבה (בגלל נקע ברגל), זה משהו מרדים. (איפשהו בין דורמיקום לדרשה של הרב כדורי...) אז כדי לא להתפגר, אני פשוט משוטט לי בפורומים, קורא, מגיב.. אבל בשעות כאלה פשוט אין כמעט שיחות שאפשר לפתח. בעסה. ככה מתחילים להגיב לאנשים לא מוכרים שנשמעים מעניינים (את בטוח יותר מעניינת מילד בן 16 ומשהו שיש לו "חולשה לבנות".. די. אתה לא רציני!) אז זהו, עכשיו אני הולך לישון, אבל אני מקווה לראות אותך פה עוד, מלכההה!!! ספאקוניה נוצ`ה!!!

emh

Member
נמאס כבר לענות על הסקר הזה...

די, תקצרו את זה... הרוב שם שטויות שלא מעניינות אף אחד. קור או חום? מלפפון או עגבניה? מוכן כרגע לענות שוב רק על השאלה האחרונה! 100. אם אפשר להנצל, אז בטח יש דרך להציל 2 אנשים.

tuty fruty

New member
אני עונה:

1. שם:רנה איסיקיו:156645500 מסנג`ר:אין 2. גיל:16 3. תאריך לידה: 29.9.87 4. כינוי: יש לי הרבה:ריינא נוש,משה(שם רוסי לא משה בתיבה),נצנץ,רינני,רנה(כמו בשיר רנה חייך השתנו מן הקצה אל הקצה)ועוד הרבה... 5. תכונה טובה: אחראית 6. תכונה רעה: עקשנית בלגניסטית 7. חולשה:לשוקולד ועיינים כחולות 8. אובססיות:לטבעות 9. פדיחה:נפלתי בכיתה ג' עם האופניים שלי בסיבוב דאווין מול חברים של אח שלי. 10. כאב:מחזור.. 11. משאלה:כרגע ולמשך השנתיים וקצת הבאות שאח שלי יחזור בשלום הבייתה מהצבא 12. זיכרון רע:מתכונת בהיסטוריה שנה שעברה 13. זיכרון טוב:כל יום בחיים שלי בערך 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שהצעתי לידיד הכי טוב שלי עכשיו נישואים. 15. געגוע:לבית ברמת גן. 16. פחד:למות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את האחיות פיק 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך: כל החגים 20. אוכל מועדף:ספגטי עם פטריות ושמנת 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חצילים 22. שתייה מועדפת:לימונדה 23. קינוח מועדף:תותים בקצפת 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:כחול וסגול 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב ושמו ג'ימי 29. ספורט מועדף:כדורסל 30. מספר מזל:6,8 31. ספר:באדולינה 32. סרט דיסני מועדף:פו הדוב 33. סרט:10 דברים שאני הכי שונאת אצלך,איך להיפטר מבחור ב10 ימים, ריקוד צמוד 34. שחקנ\ית:ג'וליה סטיילס 35. זמר\ ת:אביב גפן 36. סדרה מעודפת:חברים מופע שנות ה-70 37. מקצוע אהוב:מחול 38. מקצוע שנוא:ברגע זה היסטוריה(אני מתכוננת למתכונת עכשיו) 39. מקום בעולם:ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית:אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:כל יום קורים כאלה דברים. 42. פריט לבוש מועדף:צעיפים 43. ההמצאה של כל הזמנים:הרבה דברים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?בערך 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?לא זה ולא זה 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:dont worry be happy 60. שיר שגורם לך לבכות:אין כזה שיר רק שאני ממש עצובה וזה כל שיר יכול לגרום לבכות 61. השיר של כל הזמנים:i will survive fame 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i saxy lady-shaggy 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:fame 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:dont woory be happy 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:פרח נתתי לנורית החידוש של שייגעצ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?קטנה אבל יש בי המון 67. שמות החברים הכי טובים שלך:גל נעמה דפי עמית אור 68. הגלידה הכי טעימה?קרמל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אני בדרך כלל רק בפורומים פה בתפוז אין לי הרבה זמן להיות במחשב. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בהרבה בעיקר :מלחמת המינים,מדצים חטיבת בני המושבים ועוד הרבה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?tuty fruty בגלל שדנו בשם הזה בפורום חטיבת בני המושבים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש ועוד איך! 75. באיזה פורומים אתה?הרבה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע כי לא ניראה לי שהיה כזה דבר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיינים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 בשם רועי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יש מצב הוא שואף להשיג את המטרות שלו זה חשוב מאוד.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מתקלחת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מדליקה ערוץ 24 והולכת לישון 83. מה התחביבים שלך?לרקוד להדריך בתנועה ולטייל 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את כל מי שחשוב לי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון,אוכל(בגלל אמא) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין לחיות במים זה ניראה לי אחלה דבר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מכונית אדומה פתוחה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולד אם כבר אני מתה שיהיה מוות מתוק 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי 92. מי החברים שלך בפרום?אין לי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל יום אני מדריכה בתנועת נוער 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כמעט כל יום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? ממזמן לא... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?חייה בחיוך וככה היא גם מתה או "אני לא סובלת מאי שפיות אני נהנת ממנה" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם ידיד שלי ולא משנה איפה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא הייתי משנה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בישראל 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?רק אני ימות איך אני יחיה אחרי שהחבר שלי מת בגללי.

שיהיה, למה לא?

1. שם: שם יפה אך חסוי... 2. גיל: 16.4 3. תאריך לידה: ינואר 88 4. כינוי: שורצי 5. תכונה טובה: צניעות 6. תכונה רעה: ביישנות 7. חולשה: דברים טעימים 8. אובססיות: מבחנים בהיסטוריה 9. פדיחה: אני שומר את הפדיחות שלי לעצמי... 10. כאב: לא משהו רציני... טפו טפו... 11. משאלה: שלום עולמי ...
12. זיכרון רע: מעדיף לשכוח 13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא משהו שאני חושב עליו עכשיו 15. געגוע: שכל המשפחה תהיה בבית 16. פחד: כל דבר שקשור למוות, לא שלי... (לא מפחד למות, פשוט לא רוצה להיות שם כשזה קורה...) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את קולן של כמה ילדות מציקות. 18. קמיע [אם יש]: מה?! באמת... 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: לא חשוב הסדר... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: .....
..... 22. שתייה מועדפת: חלב ולבן... כן... יש אנשים כאלה.... 23. קינוח מועדף: אבטיח\מלון 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: דובי פנדה 28. חיית מחמד [אם יש]: דגים 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 7 31. ספר: ספרים של קריצ'טון 32. סרט דיסני מועדף: כולם 33. סרט: צריך סקר חדש רק לשאלה הזאת.. 35. זמר\ ת: 2500 שירים על המחשב יוצרים לי בעיה בשאלה הזאת.. 36. סדרה מעודפת: "אחים לנשק" 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה
.... 38. מקצוע שנוא: ביולוגיה 39. מקום בעולם: לא ממש הבנתי את השאלה, אבל עדיף באיזה אתר סקי באירופה... 40. המעשה הכי נועז שעשית: צחקתי על מורה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: צחקתי על מורה 42. פריט לבוש מועדף: חולצה קצרה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים (ככה היה כתוב במבחן בלשון...) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? תסבירו לי מה זה אלוהים ואגיד לכם אם אני מאמין... 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה... וניל ושוקלד בוופל, פירות בכוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? מכנס (למה סתם?...) 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכני 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 60. שיר שגורם לך לבכות: לא רגשן בדברים כאלה 61. השיר של כל הזמנים: יש הרבה שירים של כל הזמנים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "You Are So Beautiful" 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: להתחתן?! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר שמח... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא קיים 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? שאלה קצרה עם תשובה ארוכה. מממ... גבוה, שיער קצר, עיניים ירוקות. שקט, ביישן, צנוע, כריזמתי, חסר ביטחון... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נמרוד, עידו, ישראל, עודד, אור, ליאור 68. הגלידה הכי טעימה? ..... אני אחשוב על זה.... 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, צניעות, חכמת חיים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנים רבות... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? lionetwork, walla 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אני לא אחד שמתמיד... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? schwarzi, אין סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? הלוואי...
75. באיזה פורומים אתה? אף אחד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא המצב הכי נחמד שיש... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים, עיניים 78. יש לך חבר\ה? יש לי הרבה חברים...
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? למה? כי הם היו גדולים ממני בכמה שנים טובות... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון מעורר... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוון את השעון מעורר... 83. מה התחביבים שלך? כדורסל וספורט בכללי, מחשבים... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אסור לי לפרסם שמות של אנשים בלי הסכמתם... אבל בו נגיד שיש לה שם יפה...
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? הבגדים שעליי, מלבד זה אני כנראה אשכח הכל... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב חדש... רשיון... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת צהריים, וארוחות ביניים כלומר כל הזמן בין הארוחות... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? איזה ארוחת פחמימות טובה... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המוח 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ...... מתי היתה הפעם הראשונה?.... סתם... לא זוכר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמא אמרה לי לא לדבר עם זרים... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אף פעם 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "היה אחלה גבר" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתה, לא משנה איפה... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי יותר נהנה מהחיים... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הוואי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שאלה דבילית... 101. למה בחרת לענות על השאלון הזה? כי אני משועמם בטלן שיושב מול המחשב...!

SANGUSUGA

New member
100 שאלות. מעניין. אני עונה

1. שם: עירא יפעה איסיקיו: 132702243 מסנג`ר: [email protected] 2. גיל: כמעט 17 3. תאריך לידה: 10/7/1987 4. כינוי: עירא...? sangusuga 5. תכונה טובה: רצון טוב 6. תכונה רעה: שחצנות 7. חולשה: נשים
8. אובססיות: אדרנלין...? בנות...?
9. פדיחה: הגיוני שיש הרבה, וכרגע אני לא מצליח לחשוב על אחת... 10. כאב: החברה הכי טובה שלי שאמרה לי לא. אני חושב... 11. משאלה: חברה
12. זיכרון רע: כל דבר עד כיתה ט' 13. זיכרון טוב: רוב הדברים אחרי כיתה ט' (כולל כיתה ט') 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שברתי את היד בגן 15. געגוע: חברה מאוד טובה שלי שלא גרה קרוב בכלל... 16. פחד: מתכחש לדבר הזה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אני לא יכולה להיות איתך" 18. קמיע [אם יש]: אין (אני חושב) 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות? ול"ג בעומר 20. אוכל מועדף: פיצה נשמע טוב 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דברים שאפשר לחבר אותם כמו פאזל והם יחזרו להראות כמו חיה 22. שתייה מועדפת: קולה נשמע טוב 23. קינוח מועדף: קפה הפוך. גדול בד"כ 24. ממתק מועדף: קורנטו עוגיות 25. עוגה מועדפת: כולן אותו הדבר... 26. צבע מועדף: אדום ושחור 27. חיה מועדפת: סטייק 28. חיית מחמד [אם יש]: אין, ולדעתי מעולם לא תהיה 29. ספורט מועדף: קפואירה, ריצה, הוקי, דאון-היל, צניחה, כל דבר בערך עם אדרנלין (גם ברייקדאנס וסקייטבורדינג
) 30. מספר מזל: הנומרולוגיה אומרת 3. לך תתווכח...
31. ספר: רומח הדרקון 32. סרט דיסני מועדף: מולאן? איזה עוד סרטים יש לדיסני? (ואל תגידו לי "מלך האריות", כי זה זוועה!!) 33. סרט: הפריצה לאלקטרז (The Rock) 34. שחקנ\ית: ניקולס קייג' (תותח) 35. זמר\ ת: לא מצליח לחשוב על זמרים בודדים... רק להקות. 36. סדרה מועדפת: It's 70's show 37. מקצוע אהוב: בבית ספר אני מניח... תקשורת רדיו 38. מקצוע שנוא: שוב בבית ספר אני מניח... היסטוריה (מורה דפוק) 39. מקום בעולם: אירופה. או אי בודד שלי
40. המעשה הכי נועז שעשית: הצהרתי על אהבתי בפני חברה טובה
אח"כ היא אמרה לי "לא"
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני חושב שלקפוץ לתוך שיח רעיל בגובה 4 מטרים מתאים להגדרה 42. פריט לבוש מועדף: דגמחים ו T-shirts 43. ההמצאה של כל הזמנים: הגלגל! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו איכות 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? אמממ... אני חושב שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס. למרות שאני מעדיף דגמחים
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? הממ... איפשהו באמצע אני מאמין. כי כן הצלחתי לחסוך כסף לרישיון... 52. מלפפון או עגבניה? non of them. לא נוגע בירקות ופירות 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון! או לקום עם מישהי שאתה אוהב
55. חוף או הרים? הרים זה טוב... נתפשר על חוף הררי? 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. שוקו זה דרעק 57. תות או בננה? שוב - לא נוגע בפירות וירקות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת איכות. 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא חושב שיש כזה... 60. שיר שגורם לך לבכות: גם כזה אין 61. השיר של כל הזמנים: the scorpions - still loving you (לא יודע למה זה קפץ לי לראש פתאום...
) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: the scorpions - still loving you? או אולי american hi fi - i'm a fool? או the scorpions - wind of change (סיפור ארוך...) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושב שאני אתחתן בכלל... אבל אם כן - אז את השיר שלנו (שלי ושל כלתי
) 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: i wanna rock
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: the scorpions - wind of change (שוב, סיפור ארוך) 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? חיצונית: נראה לא רע
התנהגות: קצת שחצן, אבל בנאדם טוב, וקל מאוד לראות את זה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אהוד, רותם... זהו אני חושב...? 68. הגלידה הכי טעימה? וניל נוגט 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שאלה קשה... הוא חבר טוב
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן... כיתה ז'? לא... לפני אני חושב... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורום "מלחמת המינים" בתפוז?
אמממ... בד"כ כשמשעמם לי אני לא גולש... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אין כזה דבר... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? sangusuga - השם שהמאמן שלי לקפואירה נתן לי. הפירוש - עלוקה. אבל הוא מעולם לא הסביר לי למה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? קראש ממבט ראשון יש. אהבה - אני חושב שלא 75. באיזה פורומים אתה? אין דבר כזה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים וגזרה. אבל חשוב שתהיה מטופחת. אחרת אני לא אוהב. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? יותר מדי... לא עונה על השאלה הזו. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אני גם עכשיו לא מתחבר עם חלק מהם... חלקם לא נחמדים... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתקלח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? משתדל להתקלח. אם יש לי כח 83. מה התחביבים שלך? אדרנלין, ספורט, כושר, לישון, חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שיסכים לבוא ויהיה נחמד מספיק
אפילו רצוי מישהי, לא מישהו
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אין כזה דבר. כבר הספקתי פעם לשכוח תחתונים בנסיע לשבוע... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? הנטייה המיידית שלי היא לענות "לא הייתי", אבל אם אני ממש ממש ממש חייב אז אולי פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? כל הזמן מהערב עד הבוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נכון לעכשיו? תעודת בגרות 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין כזה דבר. אני לא מחלק את הארוחות שלי לזמנים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? בורגראנץ' - כי זה תוצרת הארץ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודע... הארנק שלי...? 92. מי החברים שלך בפרום? לא ידוע על אף אחד... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודע... אין סביבי הרבה זרים... לפני שלושה ימים אני חושב 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכר כזה דבר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? משהו שחבר שלי אמר שהוא יכתוב לי על המצבה: "הבנאדם היחיד שבאמת היו לו ביצים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה מאוד טובה על חוף הים יכול להיות נחמד 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אמממ... הלידה שלי יכול להיות אירוע שכדאי לשנות. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירופה. או אי בודד שלי לבד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אבל הגיוני שזה לא יהיה תלוי בי. מצד שני - הגיוני שגם הוא לא יסכים שאני אמות בשבילו. ואם באמת קראתם את הכל עד פה - כל הכבוד!

HyPeR SoNiC

New member
ועכשיו תורי!!!!

1. שם: אורן קוסטו איסיקיו: מי שרצה - שיבקש מסנג`ר: כנ"ל 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 30.03.1987 4. כינוי: קוסטו, ג'וסטו, קאסוטו, ז'אק, מיסטר קוסטו, מיסטר די ג'יי, מיסטר לי קופר, מיסטר קיי, אורן קיי, איי קיי... והרשימה עוד ארוכה :) (ואני אפילו עוד לא התחלתי את הכינויים מחברה שלי) 5. תכונה טובה: אופטימי, חייכן, אוהב את החיים 6. תכונה רעה: ביישן, לא אוהב עימותים מכל סוג שהוא (מילוליים ופיזיים) 7. חולשה: אומרים לי שאני בן אדם טוב מדי... ושאני נותן לאנשים לנצל אותי... 8. אובססיות: מוסיקה, אוכל טוב 9. פדיחה: משהו שקרה לאחרונה: בל"ג בעומר חיפשתי את החברה שלי, וראיתי מישהי עם הגב אלי והיא הייתה ממש דומה לה... אז באתי אליה מאחורה וחיבקתי אותה... ואז היא הסתובבה... וזאת לא הייתה החברה שלי... אופס
10. כאב: בגיל 6 נפלתי מסוס ושברתי את היד... 11. משאלה: יש לי הרבה, ואני לא חושב על אחת ספציפית כרגע... 12. זיכרון רע: מות סבתא שלי ז"ל 13. זיכרון טוב: יש לי יותר מדי כדי לרכז את כולם פה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשהייתי בחו"ל פעם, בדיוק קיבלתי אבעבועות רוח... ואני החלטתי שזה לא ימנע ממני ליהנות, אז שמתי בגד ים, הלכתי לבריכה של המלון, ופשוט קפצתי למים והתחלתי לשחות... כל מי שהיה בבריכה יצא מהמים בריצה, ואז גם החליפו את המים... בקיצור, סרטים
15. געגוע: לייני, הכלבה שלי ז"ל 16. פחד: לאבד אנשים שאני אוהב... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמממ... לא יודע... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות
20. אוכל מועדף: כל דבר על בסיס בצק... ורצוי שזה יהיה אוכל תימני
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לוף (לא מנות קרב... הדבר הירוק, החמוץ והמגעיל הזה שאבא שלי מכין כל הזמן... איכסה!) 22. שתייה מועדפת: עם או בלי אלכוהול?
23. קינוח מועדף: סולפה שוקולד... ממממממ 24. ממתק מועדף: סוכריות... לא משנה איזה...
25. עוגה מועדפת: טארט תפוז 26. צבע מועדף: כחול ואדום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: 5 ארנבים (אמא ארנבת ו-4 בנים שלה) 29. ספורט מועדף: לראות - כדורסל. לשחק - כדורעף 30. מספר מזל: 7 ו-4 31. ספר: כבר הרבה זמן לא קראתי ספר... 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אין משהו ספציפי. 34. שחקנ\ית: אין מישהו מיוחד שאני אוהב... 35. זמר\ ת: ראה תשובה לשאלה 34 36. סדרה מעודפת: מיכאלה 37. מקצוע אהוב: בבצפר? פיסיקה
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הולנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: מי שרוצה וצריך לדעת - יודע
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אמממ לא יודע... 42. פריט לבוש מועדף: הג'ינסים של לי קופר
43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ב"הקדוש ברוך הוא" אבל כן בכוח עליון... 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד, למרות ניסיון לא משהו עם זה... 50. ג´ינס או סתם מכנס? תלוי... בבית - סתם מכנס. בחוץ - ג'ינס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכן... מנסה להיות לפחות... 52. מלפפון או עגבניה? אממ.. מלפפון... כי אפשר להחמיץ אותו... 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי לאן הולכים 59. שיר שגורם לך לצחוק: יוני בלוך - נפוליאון 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין משהו ספציפי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אבי מסיקה - תני לי אהבה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עוד לא החלטתי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה להחליט 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אמממ... לא עולה לי מישהו בראש 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? אני לא אוהב לשפוט את עצמי. אני מעדיף להשאיר את זה לאחרים 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה... 68. הגלידה הכי טעימה? סורבה - פסיפלורה. גלידה רגילה - קרם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, אמינות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 8 או 9 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפורום הזה ולעוד פורומים שאני פעיל בהם 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הפורום הזה וטראנס אדיקט (פורום קנדי, לא של תפוז)... אלה 2 הפורומים שאני הכי פעיל בהם 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הייפרסוניק... אין סיפור... סתם מילה שהמצאתי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים אתה? לא שאלו את זה כבר? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לי לאי נעימות... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא, כי אנחנו אנשים די שונים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מנמנם עוד כמה דקות... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את האור 83. מה התחביבים שלך? יש הרבה... תשאלו ותגלו
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את כל מי שאני מכיר... אה, אני צריך לבחור אחד? אז את אהובתי, כמובן
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, מצלמה, פאלם, בגדים לתקופה, ו... אמממ... ציוד מתאים לנסיעה
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
... חולה על כלבים 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. יש בו משהו מרגיע כזה... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמממ... לא יודע... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב. היא בד"כ הכי מושקעת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי אוכל כלום. הרי מיד אחרי זה אני הולך למות, אז מה הטעם? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אמממ... יש הרבה... 92. מי החברים שלך בפורום? מיטל, אילנה, מרינה, עומרית, חן, שני (זאת עם הכנפיים), שני (רק באתי להגיד שלום), וכמובן... אהובתי הדס (הצהובונת)
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תגדירו "תרומה לקהילה"... איזו קהילה? איזה סוג של תרומה? אני משתדל לתרום כל הזמן.... אבל זה תלוי בהרבה דברים... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ביום שישי, כשאספתי 2 טרמפיסטים שבמקרה גם גרים ביבנה, וככה הסעתי אותם כמעט עד הבית. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חצי שעה בערך, לאהובתי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודע, לא רוצה לדעת, לא רוצה לחשוב על זה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בחו"ל עם הדס, אחרי כל המבחנים והבגרויות... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום. אני לא מתחרט על העבר. אני מעדיף להתרכז בהווה ובעתיד. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק ישראל! אין כמו הארץ! (למרות שגם הולנד נחמדה מאוד) 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.

מיטללל

New member
חח אורן

כבר ענית על זה
(מיטל משעוממת) השאלון הזה מעצבן אותי... דיי לענות עליו כל חודש... ותראו. פעם היו בפורום המון יותר אנשים :(

מ ס ט י ק

New member
סתם כי אני אוהבת לענות על סקרים!

ובכלל כי משעמם לי קצת... 1. שם: מורן איסיקיו: 116677799 מסנג`ר: רק בצבא לא בבית 2. גיל: 20 וקצת 3. תאריך לידה: 7.2 4. כינוי: מסטיק (הגיע גם למציאות, לא רק בפורומים קוראים לי מסטיק) אבל פעם קראו לי מורנדי 5. תכונה טובה: איכפתית 6. תכונה רעה: ביישנית וחסרת ביטחון עצמי (זה מזכיר לי שאלון שעשיתי בצבא) 7. חולשה: לשוקולד 8. אובססיות: גם לשוקולד 9. פדיחה: באמצע הדרכה שכחתי מה רציתי להגיד (זו הדרכה שאני מעיברה לפחות פעמיים בשבוע) 10. כאב: כאבי בטן 11. משאלה: אם אני אגלה היא לא תתגשם אז אני שומרת לעצמי. 12. זיכרון רע: תאונת דרכים שעברתי 13. זיכרון טוב: נשיקה ראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גם תאונת דרכים שעברתי 15. געגוע: לאנשים שאהבתי וכבר לא בחיים 16. פחד: מהמוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המפקד שלי 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: טו בשבט (זה באיזור של היום הולדת שלי) 20. אוכל מועדף: ג'אנק פוד אבל לא רק 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: זיתים 22. שתייה מועדפת: דיאט ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה (אבל לא בטעם שוקולד) 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: לימון 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבים 29. ספורט מועדף: הליכה 30. מספר מזל: 7 31. ספר: יש הרבה לדוגמא: צבע המים, מנסרות, ריגוש 32. סרט דיסני מועדף: כמעט כולם אבל עכשיו יש לי בראש את בת הים הקטנה 33. סרט: יורוטריפ 34. שחקנ\ית: אין מישהו ספציפי 35. זמר\ ת: אין מישהו ספציפי 36. סדרה מעודפת: מכושפות אבל כמעט כל סידרה בערוץ 3 37. מקצוע אהוב: אמממ פעם הייתי אומרת מתמטיקה עכשיו גם אין לי העדפה מסויימת 38. מקצוע שנוא: חינוך 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: ניראה לי שלישון עם 9 בנות בחדר אחד (אתם לא יודעים איזה בנות) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפונים 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? רק אם הוא בא לטובתי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? בד"כ לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע, יותר לכיוון של חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגניה (עדיף שרי) 53. קור או חום? קור (ככה אפשר להתחמם) 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה (אני לטובשת יותר מידי מכופתרת בשנה ו-7 האחרונות) 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת את השם אבל הוא הולך ככה: if you wanna be happy for the rest of your life, you have got to find a wife... 60. שיר שגורם לך לבכות: לא עולה לי עכשיו אחד בראש 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מישהו שאהבתי לא שאני אוהבת: always של בריאן אדאמס 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: גם השם שלו ברח לי (לא טובה בשמות של שירים) 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא עולה לי אחד בראש 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אוי.. יש הרבה כאלו.. לא זוכרת את השמות כרגיל 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? ארוך מידי, אין לי כוח לענות 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טניה ולירון (מהצבא) מהבית יש עוד חברות אבל פחות טובות 68. הגלידה הכי טעימה? עוגיות\ מקופלת 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אומרת מה שהיא באמת חושבת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת, אולי בסוף כיתה ו' (איסיקיו יש לי מכיתה ח', 98) 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
תפוז
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סדירים, סלולארי, מתגייסים ועוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מסטיק - אין שום סיפור מאחוריו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח! 75. באיזה פורומים אתה? אותה שאלה כמו 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? גורם לי להרגיש טוב עם עצמי אבל מצד שני גם לא נעים לי מהבנאדם השני. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ו- 3 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא ניראה לי, אין לנו תחומי עיניין זהים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלויזיה, או לפחות משתדלת לכבות בלילה ולא בבוקר למחרת 83. מה התחביבים שלך? חברים, קניונים, לשמוע מוזיקה, לישון, מחשבים וזהו בעיקר ניראה לי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבן אדם שאני הכי אוהבת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיאדורנט, בושם, שמפו סבון, מברשת ומשחת שיניים, פלאפון ומטען 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אחותי פעם אמרה לי משפט שאמרו לה בגן - "מה שיוצא אני מרוצה" אני דוגלת בשיטה הזו. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא משנה מה, העיקר שזה יהיה משהו שאני אוהבת. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון שלי (ניראה לי שזה בגלל שהוא חדש) 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא כובת פה יותר מידי אז אין לי חברים מהפורום הזה אבל יש את מיטל, המנהלת, שאותה אני מכירה) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל יום במהלך ה- 1 ושבע האחרונות (אני חיילת, תורמת כל הזמן) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שבוע שעבר - כששאלו אותי איך מגיעים לאנשהו... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? שבוע שעבר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני רוצה שמי שיחייה איתי כשאני אמות אכתוב את מה שהוא הרגיש כלפי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? שאלה קשה... את האמת, לא יודעת 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת, יש הרבה כאלו שרובם די אישיים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא כי יהיה לי קשה לחיות אח"כ כשאני יודעת שמישהו מת בגללי. ועכשיו כשסיימתי - ניראה לי שעניתי על זה פעם... אבל לא נורא...

Lancelot99

New member
אה מגניב, אני אוהב דברים כאלה ../images/Emo6.gif

(למרות שזה ממש מתיש..
) 1. שם: אופיר איסיקיו:
מסנג`ר:
2. גיל: 22 3. תאריך לידה: ינואר 82 4. כינוי: יש לי מלא - החביב יותר עלי - pepi 5. תכונה טובה: נשמה טובה בד"כ
6. תכונה רעה: שומר טינה לנצח..
7. חולשה: בחורה שמחייכת, ולא חיוך של "אני אהבלה אז אני לא יודעת מה קורה - בגלל זה אני אחייך"
8. אובססיות: לתקן שגיאות כתיב בעברית, כמו במילה "פדיחה" שבשורה למטה שתיקנתי
9. פאדיחה: הגעתי פעם בטיול אופניים עם חברים להוד השרון במקום לראש העין.. אופסי. אה, אני הובלתי את הדרך
10. כאב: כאב חזק אחרון שהיה לי, וכבר עבר -
11. משאלה: לא מספרים על משאלות, אחרת הן לא יתגשמו
12. זיכרון רע: אמא שלי כמעט נפטרה לפני 6 שנים (היתה בתרדמת חודש שלם) 13. זיכרון טוב: אמא שלי התעוררה מהתרדמת בניגוד לכל ציפיות הרופאים
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מזחלת שלג בשוויץ
15. געגוע: הרובוטריקים ושאר תוכניות הילדות שהיו לנו..
16. פחד: לפגוש ג'וק, פנים אל פנים..
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר מקרנה (אה אה)
18. קמיע [אם יש]:
19. החג האהוב עליך: חג המולד
20. אוכל מועדף: בורקס פטריות פריך עם רוטב פטריות מוקרם..
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'וקים וכאלה
22. שתייה מועדפת: תות-בננה
23. קינוח מועדף: אננס, מקופסת שימורים 24. ממתק מועדף: TWIX 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: סגול כהה / ירוק כהה 27. חיה מועדפת: סנאי
28. חיית מחמד [אם יש]:
29. ספורט מועדף: בייסבול
30. מספר מזל:
31. ספר: לא התחום שלי
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות / אלאדין 33. סרט: הפריצה לאלקטרז
34. שחקנ\ית: ניקול קידמן
35. זמר\ ת: מדונה
36. סדרה מעודפת: כרגע - זהות בדויה.. 37. מקצוע אהוב: ארכיטקטורה / רפואת שיניים 38. מקצוע שנוא: רפואה 39. מקום בעולם: שוויץ/גרמניה/קליפורניה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא לפירוט.. סורי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדי
42. פריט לבוש מועדף: קימונו 43. ההמצאה של כל הזמנים: המכונית
(הגלגל בשבילכם..) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
מאוד!! 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
בד"כ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל כמובן 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. בזריחה אני ישן
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמממ אין לי דעה מגובשת.. אבל נגד בעיקרון 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע. נורמלי כזה
52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? לא זה ולא זה
54. לישון או לקום? לישון..
55. חוף או הרים? הרים קרירים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה?
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לשמוח - Beatles - All My Loving או Beatles - I Want to Hold Your Hand 60. שיר שגורם לך לבכות: Blood, Sweat & Tears - I'll Love You More Than You'll Ever Know וגם Styx - Boat on the River 61. השיר של כל הזמנים: נגיד ש Eagles - Hotel California, אבל אין לי תשובה אמיתית.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: זה אינדיבידואלי. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: John Lennon - Woman 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אולי Kansas - Dust In The Wind 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Distention - Garden Of Eden וגם Silverchair - After All These Years 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? מיקי מאוס
67. שמות החברים הכי טובים שלך: שמורים במערכת
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד עם פצפוצי שוקולד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה י' ככה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? www.buzznet.com 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? זיהוי שירים, סדירים, מכוניות, מלחמת המינים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? lancelot99. תפתחו גוגל תחפשו מי זה לנסלוט בעצמכם!
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
75. באיזה פורומים אתה? בעיקר אלו שהזכרתי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מנסה להעלם מפני השטח באלגנטיות (כמה שאפשר יחסית.. לא יכול לדחות אנשים..
זה לא יפה) 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אני מחפש את הניצוץ בעיניים
78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ברור שלא.. גם ככה היינו רבים מלא חחח, אבל אולי זה בגלל שאנחנו אחים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזר לישון עוד קצת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוון שעון מעורר בטלפון
83. מה התחביבים שלך? כל דבר שגורם לי אושר הוא מבחינתי תחביב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את חברה שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? שואב אבק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ברדלס (צ'יטה למי שמתקשה) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? מקפחים את הלילה מה??
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כדור פורח משלי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחת לילה. הדבר האחרון לפני השינה
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ציאניד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי שמץ.. אני לא נקשר לחפצים
אולי כל דבר שמזכיר לי את הילדוּת.. 92. מי החברים שלך בפרום? אתם תכירו? לא אתם לא.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? רציתי להתנדב בקיץ הקודם לעמותה כזאת או אחרת לילדים במצוקה, אבל כל העמותות רצו רק תרומה כספית ולא רצו עבודה ממשית בפועל.. אמנם לא תרמתי בסוף - אבל העיקר הכוונה! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מתישהו השבוע.. נראה לי יום שלישי. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? מי שרוצה לדעת שישאל אותי אישית במסרים
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה שכותבים על מצבות בד"כ.. אין לי משהו מיוחד שאני רוצה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ראו תשובה לשאלה 95. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא נראה לי שהייתי משנה משהו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? שוויץ/גרמניה/קליפורניה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים ב

למעלה