100$ חינם ללא הפקדה - Fulltilt Poker (הוכחות)

freesyle

New member
100$ חינם ללא הפקדה - Fulltilt Poker (הוכחות)

פרטים: רוצה להבהיר: זה לא POKERSTRATEGY! אחרי שהכרתם את האתר POKERSTRATEGY כמו שרובכם מכיר שצריך לעבור חידון לפני כן ואז לאמת פרטים וכוליי... שכחו מזה! כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 100$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון. קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-100$. לשחקנים שהם רשומים כבר על כסף אמיתי\מדומה: כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים, אך אם ברצונכם לקבל בכל זאת את הבונוס אז עליכם להסיר את התוכנה FULLTILT POKER במלואו מהמחשב ולא להשאיר אף זכר. לאחר מכן תרשמו מחדש (על פי השלבים שכתבתי) עם פרטים (מובן מאליו אחרים) ותקבלו את הבונוס ללא שום בעיה, לאחר מכן תוכלו לעשות TRANSFER לחשבון פול טילט המקורי שלכם, ככה שלא הפסדת דבר והרווחתם עוד 100$. נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל (חשוב שתדעו: לינק יחיד שרק דרכו אפשר לקבל את הבונוס, האתר לא נותן את הבונוס ישירות - רק דרך מתווך). הלינק: |סלינק|http://www.freepokercashbankroll.com/#a_aid=Chaulov נמשיך... 2. באתר לוחצים על "Sing Up" ואז מופיע לכם מצד שמאל ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FTP100FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! אחרי שמתקינים את התוכנה נכנסים ל- Crashir ואז ל- Player Information ועושים EDIT וממלאים את הפרטים המלאים שלכם. 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Poker.Wedoitallvegas Player Verification - REPLY needed" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית), שם המשתמש שנרשמתם איתו ל- Fulltilt Poker + הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם, חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור. הוכחות, לפי בקשת ההנהלה: -----------------> לסיום: למי שלא הבין אתה מקבל קודם כל 50$ ולאחר מכן עוד 50$ (אחרי שאתה משחק כמה משחקים בפול טילט עם ה-50$ הראשונים שקיבלת) בהצלחה לכולם .. חשוב לציין: חובה למלות את הפרטים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלות שם את הפרטים הנדרשים.. בקשה: כל מי שקיבל את הבונוס אנא מכם לאשר כאן,

freesyle

New member
כל הכבוד .. אם אתה רוצה את שאר ה-50$

שלח לי הודעה בפרטי.. כל מי שקיבל אנא מכם לפרסם כאן !

liranmessi

New member
קיבלתי עוד אימייל אחרי שהשבתי על הקודם..

Poker.Wedoitallvegas.com Telephone Verification Instructions אני צריך להתעלם או להתקשר אליהם,זה מה שאומרים תכלס שצריך להתקשר בשביל לאשר זה באמת המספר טלפון שלי

יוהדיקו

New member
פעמים נסיתי לפתוח חשבון חדש בFTP וזה המייל

שקבלתי מהם! מה הם רציינים יש לי אצלהם שני חשבונות שפתחתי בעבר ועכשיו הם מבקשים ממני אישורים ומסמכים כדי לאמת גיל ופרטים נוספים. נשמע קצת הזוי משהו! משהו יכול לעזור לי בעניין הייתי רוצה לנסות לקבל את ה 100$ למרות הקשיים שהם מפעילים עליי. ויאלה שיהיה לנו חג שמח אנשים!

יוהדיקו

New member
לא נראה שאפשר להבין מהתמונה אז העתקתי לכאן

This is an automated message sent from Full Tilt Poker. Thank you for creating your new account with Full Tilt Poker. Your Player ID: DR_Jo1 Your E-mail Address: [email protected] Unfortunately, we are unable to validate your account at this time. To complete your account validation, please send scanned, clear copies of the following documents to [email protected]: 1) Photo ID: One of the following: valid driver's license, passport, or other government-issued ID that clearly shows your date of birth and the date of issue or expiry. 2) Proof of Address: One of the following: bank or credit card statement, utility bill, cell phone bill, home or auto insurance papers. Before sending copies of your documents, please ensure the following requirements are met: * Documents must be clear, legible (96 to 150 DPI or higher recommended for scanned copies) and are required to be full page and complete (bill/pay stubs, folded papers, envelopes, and partial sections are unacceptable). Bills must clearly display the company's letterhead or official logo. * Your address verification document must display the same name and address listed on your Full Tilt Poker account. * Please be advised that we can only accept attachments of 3 MB or less, and can be either JPEG (.jpg, .jpeg) or PDF (.pdf) format. If you do not have access to a scanner, we will accept digital photos of the documents providing they meet the requirements above. If your camera has a macro feature (appears as a tulip icon), please enable it and take the photo within a 12 to 18-inch distance. If your camera does not have this option, please take the photo within a 24-inch distance. Please note that your Full Tilt Poker account will remain suspended until we receive and verify the required documentation. Once we process your documentation we will contact you with an update on the status of your account. If you require further assistance regarding your account validation you can contact us at [email protected]. Alternatively please call: 1-888-TILT-PAY (1-888-845-8729) 0800 1833 972 - Germany Toll Free 0800 907 191 - France Toll Free 800 923 045 - Italy Toll Free Thank you for your cooperation, Full Tilt Poker Support

Elad Almighty

New member
אני מכיר את ההודעה הזאת

לפעמים הם לא מצליחים לאמת חשבונות חדשים. חכה כמה ימים ותקבל למייל שלך הודעה שאתה יכול לאמת את החשבון שלך בלי לשלוח לפול טילט תעודה מזהה וכל זה.

freesyle

New member
ברור שהם יבקשו ממך אימות פרטים, כנס

המבצע הזה רק ללקוחות חדשים נטו! לקוחות קיימים או ותיקים במשחק אצלהם לא מקבלים! רק אחרי פורמט של המחשב שלך ושינוי אייפי אתה תוכל לקבל את ה-50$ . בהצלחה לכל עזרה נוספת לא להסס לפנות אליי.

למעלה