100$ חינם ללא הפקדה (Fulltilt Poker)

freesyle

New member
100$ חינם ללא הפקדה (Fulltilt Poker)

שוב שלום, רובכם כבר קיבלו את הבונוס פעם אחת אפילו פעמיים, אז אני חוזר לאלו שלא מודעים לזה וחבל להם לפספס את הבונוס הזה! רוצה להבהיר: זה לא POKERSTRATEGY! אחרי שהכרתם את האתר POKERSTRATEGY כמו שרובכם מכיר שצריך לעבור חידון לפני כן ואז לאמת פרטים וכוליי... שכחו מזה! כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 100$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון. קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-100$. כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים!! לא לשחק משחקים ולנסות לפתוח שני משתמשים , הם יחסמו אתכם ולא תקבלו את גישתכם חזרה. נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל (חשוב שתדעו: לינק יחיד שרק דרכו אפשר לקבל את הבונוס, האתר לא נותן את הבונוס ישירות - רק דרך מתווך). הלינק: |סלינק| http://freepokercashbankroll.com/Sign-Up.html#a_aid=Chaulovfree הלינק| נמשיך... 2. באתר מצד שמאל ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FTP100FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! אחרי שמתקינים את התוכנה נכנסים ל- Crashir ואז ל- Player Information ועושים EDIT וממלאים את הפרטים המלאים שלכם. 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Thank you for signing up to our contact list" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית), שם המשתמש שנרשמתם איתו ל- Fulltilt Poker + הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם (לא חייב אמיתי, הם כמעט ולא מתקשרים), חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. לאחר יום-יומיים תקבלו מייל שבוא רשום התהליך האחרון לקבלת ה-בונוס, אתם לוחצים עליו ומקבלים את הבונוס מיידי. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור. לסיום: למי שלא הבין אתה מקבל קודם כל 50$ ולאחר מכן עוד 50$ (אחרי שאתה משחק כמה משחקים בפול טילט עם ה-50$ הראשונים שקיבלת) בהצלחה לכולם .. חשוב לומר חובה למלות את הפרטים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלות שם את הפרטים הנדרשים.. מומלץ להירשם בדואר אלקטרוני של WALLA כי ב- GMAIL זה עושה המון בעיות.

למעלה