100$ חינם - Fulltilt poker (ללא הפקדה)

freesyle

New member
100$ חינם - Fulltilt poker (ללא הפקדה)

אני מקפיץ את האשכול מחדש מכיוון שיש הרבה אנשים שלא קראו וראו את הכתבה הנ"ל וחבל מאוד לפספס את ההזדמנות לכסף חינם. פרטים: רוצה להבהיר: זה לא POKERSTRATEGY! אחרי שהכרתם את האתר POKERSTRATEGY כמו שרובכם מכיר שצריך לעבור חידון לפני כן ואז לאמת פרטים וכוליי... שכחו מזה! כיום אתר BANKROLL חדש יצא שמחלק 100$ חינם ללא שום הפקדה מצידכם לשחקנים חדשים. חשוב: האתר לא דורש אימות פרטים + לא צריך לענות על שום חידון. קלי קלות נרשמים, מחכים יומיים ומקבלים את ה-100$. לשחקנים שהם רשומים כבר על כסף אמיתי\מדומה: כמו שהדגשתי שאת הבונוס מקבלים אך ורק שחקנים חדשים, אך אם ברצונכם לקבל בכל זאת את הבונוס אז עליכם להסיר את התוכנה FULLTILT POKER במלואו מהמחשב ולא להשאיר אף זכר. לאחר מכן תרשמו מחדש (על פי השלבים שכתבתי) עם פרטים (מובן מאליו אחרים) ותקבלו את הבונוס ללא שום בעיה, לאחר מכן תוכלו לעשות TRANSFER לחשבון פול טילט המקורי שלכם, ככה שלא הפסדת דבר והרווחתם עוד 100$. נמשיך... חובה לעבוד על פי השלבים שאני כותב כאן: 1. עליכם להיכנס ללינק הנ"ל (חשוב שתדעו: לינק יחיד שרק דרכו אפשר לקבל את הבונוס, האתר לא נותן את הבונוס ישירות - רק דרך מתווך). הלינק: http://www.freepokercashbankroll.com/#a_aid=Chaulov נמשיך... 2. באתר לוחצים על "Sing Up" ואז מופיע לכם מצד שמאל ההורדה של התוכנה (FTP) מורידים אותה.. מתקינים ואז נרשמים עם הקוד ההרשמה "FTP100FREE" חובה, ללא זה אין בונוס! אחרי שמתקינים את התוכנה נכנסים ל- Crashir ואז ל- Player Information ועושים EDIT וממלאים את הפרטים המלאים שלכם. 3. נכנסים מחדש ללינק שהבאתי לכם שנמצא בסעיף 1 ואז שום פעם "Sing Up" ואתם תראו יהיה שם למלות פרטים, אתם ממלאים את הפרטים המלאים שלכם (כמו שמיליתם ב- FTP) ואז עושים Subscribe. 4. ישלח אליכם במיידי מייל ששם אתם אמורים לאשר כויכול , מאשרים את ההרשמה ולאחר מכן במיידי ישלח אליכם עוד מייל שבו רשום "Poker.Wedoitallvegas Player Verification - REPLY needed" נכנסים למייל ועושים ל- מייל REPLY (השב) עם הפרטים שנרשמתם באתר: השם המלא שלכם (כמובן באנגלית), שם המשתמש שנרשמתם איתו ל- Fulltilt Poker + הכתובת שלכם והמספר פאלאפון שלכם, חובה את כל הפרטים הללו. ללא זה לא תקבלו דבר. זהו זה עכשיו המתינו כ- יום עד יומיים והכסף אצלכם בחשבון, לרוב זה מגיע אחרי יממה אחת. שיהיה לכם המון הצלחה ושחקו לאט, טיפ ממני :}. אם יש מישהו שלא מסתדר , שישלח לי פנייה לפרטי ואני אעזור. הוכחות, לפי בקשת ההנהלה: -----------------> לסיום: למי שלא הבין אתה מקבל קודם כל 50$ ולאחר מכן עוד 50$ (אחרי שאתה משחק כמה משחקים בפול טילט עם ה-50$ הראשונים שקיבלת) בהצלחה לכולם .. חשוב לציין: חובה למלות את הפרטים שלך ב- FULLTILT POKER ב- CRASHIR - יש לכם שם PLAYER Information - EDIT למלות שם את הפרטים הנדרשים.. בקשה: כל מי שקיבל את הבונוס אנא מכם לאשר כאן,

eyal5005

New member
יש לי בעיה עם זה

עשיתי משתמש עם אימייל של וואלה ועשיתי את כל השלבים אבל שצריך לעשות reply לא הצלחתי לשלוח מוואלה הדפוקים האלה.. אז מחקתי ועשיתי משתמש חדש עם gmail ושלחתי reply כמו שצריך אבל כמו עברו 4 ימים ולא קיבלתי תשובה.. יכול להיות בגלל שראו מאותו IP ולכן לא נותנים או שצריך לחכות..??.

למעלה