100 סיבות ללמה אנחנו אוהבים

Another Girl

New member
100 סיבות ללמה אנחנו אוהבים ../images/Emo15.gif

את ה-
... ראיתי את זה בפורום אחר(מאור אתה יודע איזה
)ואמרתי לעצמי שאם הם יכולים,גם אנחנו לא נתקשה למצוא 100 סיבות ויותר... אז תתחילו לשרשר עם מספר הסיבה בכותרת כדי לא ליצור בלבול,ואני לא מוותרת לכם עד שיש 100.

Miss CB

New member
1. הם המציאו כל כך הרבה...

ואם לא המציאו, בכל אופן הביאו לתודעת הקהל, ויש לנו הרבה על מה להודות להם בהקשר הזה.

Miss CB

New member
3. לנון/מקרטני

כי עם כל הכבוד לג'ורג' (אתם צריכים לשאול? חיפושית מועדפת נו!) ולרינגו (תודו שבלעדיו זה לא היה אותו הדבר), הצמד הזה השלים אחד את השני בצורה יוצאת-מן-הכלל. אין כמוהם.

וויליאם קמפבל

אין אח ורע לתיאוריית הקונספירציה ב-ה' הידיעה של כל הזמנים, והמועדפת עליי באופן אישי.

קרא את המאמר של ל נ ו ן../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

על "פול איז דד" (פול מת) או את המאמר ההזוי של אני-לא-זוכרת-מי על פול מת-אלביס חי.. (זה נכנס למאמרים נכון?)

tin ker bell

New member
5. כי השירים שלהם מהתקופה המוקדמת

מכניסים אותך למן אופוריה כזו ומעלים חיוך עלח הפנים

המהפיכה הפסיכודלית

למרות שהם לא היו הראשונים, הם היו אלה שהחדירו את הפסיכודליה למיינסטרים.

פסיכודליה...

אני בהחלט לא האיש להגדיר את זה. אצל הביטלס זה השירים ב-revolver, sgt. pepper's ו-magical mystery tour, ועוד קצת במקומות אחרים.

7. המהפיכה הפסיכודלית

כי בלעדיהם ובלעדי Revolver, Rubber soul, sgt. pepper's ו-magical mystery tour יש סיכוי שהפסיכודליה לא הייתה הופכת למיינסטרים.

OzzzzzY

New member
8.השפעה

הביטלס הם ככל הנראה הלהקה שהשפיעה (במספר מובנים) על מספר האמנים הגדול ביותר בהיסטוריה...

9. ג'ורג' הריסון

כי העלמה CB כבר כתבה את לנון ומרקטני וכי הוא היה אדם מדהים מוסיקאי גדול וכתב כמה מהשירים הישפים בהיסטוריה

9. הפלישה הבריטית

יש סיכוי מסויים שהפלישה הבריטית לא הייתה מתקיימת/הייתה מתקיימת במימדים מצומצמים יותר ללא הביטלס.

11. רינגו סטאר

מתופף *גדול* (אולי) ואני מעריץ גדול שלו (העצומה), ואי אפשר ככה לעשות אפלייה ולהזכיר את שלושת האחרים ולא להזכיר אותו.

למעלה